Barvení vlasů v těhotenství- značka Davines

Anonymní
12.12.18 15:42

Barveni vlasu v tehotenstvi. Značka Davines

Dobry den, ve 4tt jsem byla u kadeřnice a ta me barvila znackou Davines. Jsem nyni v 28 tt a az ted jsem zacala premyslet, jestli jsem miminku nemohla ublizit. Tehotenstvi jsem ji oznamola a rikala, ze je to v pohode. Ze jsou to prirodni barvy. I tak ten cervicek hloda

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3746
12.12.18 15:52

Me rikala doktorka,ze to,ze se nesmi v tehotenstvi barvit vlasy barvou je ten nejvetsi mytus ever!!! :) Je to nesmysl!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.12.18 16:04

Mně řekl můj lékař, že jsou to svinstva i pro matku i pro dítě, ale stejně to žádná z nás nepřestane používat :lol:. Jinak, muselo by být postižené každé druhé dítě, znám velice málo žen, které se nebarví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.12.18 16:35

Ve 4tt nebylo mlade napojene na tvuj krevni obeh, klidně ses mohla nechat odbarvit a nechat si dat trvalou a (krom znicenych vlasu :cert:) nic by se nestalo… Nejsem fanda synteticke kosmetiky obecne, ale timhle a kvuli tomu bych se nestresovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.18 16:55

@Aduš8
A vy jste se barvila? :-)

• Citovat
  • Upravit
14376
12.12.18 18:18
@Anonymní píše:
@Aduš8
A vy jste se barvila? :-)

Jasně, barvím se už 16 let načerno. Jinak bych už teď byla snad úplně šedivá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.12.18 18:18
@Aduš8 píše:
Jasně, barvím se už 16 let načerno. Jinak bych už teď byla snad úplně šedivá :lol:

A barvím se většinou 1*měsíčně, tak si spočítejte, kolikrát za celé těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.18 18:48

@Aduš8
Moc dekuju za uklidneni. Jsem poprve tehotna a snazim se vyhybat vsechne te hysterii kolem tehotenstvi. Muj doktor mi rikal, ze mam zakazane vsechny diskuze :) :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky