Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me rikala doktorka,ze to,ze se nesmi v tehotenstvi barvit vlasy barvou je ten nejvetsi mytus ever!!!
Je to nesmysl!!
Mně řekl můj lékař, že jsou to svinstva i pro matku i pro dítě, ale stejně to žádná z nás nepřestane používat
. Jinak, muselo by být postižené každé druhé dítě, znám velice málo žen, které se nebarví ![]()
Ve 4tt nebylo mlade napojene na tvuj krevni obeh, klidně ses mohla nechat odbarvit a nechat si dat trvalou a (krom znicenych vlasu
) nic by se nestalo… Nejsem fanda synteticke kosmetiky obecne, ale timhle a kvuli tomu bych se nestresovala…
@Anonymní píše:
@Aduš8
A vy jste se barvila?
Jasně, barvím se už 16 let načerno. Jinak bych už teď byla snad úplně šedivá ![]()
@Aduš8 píše:
Jasně, barvím se už 16 let načerno. Jinak bych už teď byla snad úplně šedivá
A barvím se většinou 1*měsíčně, tak si spočítejte, kolikrát za celé těhotenství ![]()
@Aduš8
Moc dekuju za uklidneni. Jsem poprve tehotna a snazim se vyhybat vsechne te hysterii kolem tehotenstvi. Muj doktor mi rikal, ze mam zakazane vsechny diskuze
![]()
Dobry den, ve 4tt jsem byla u kadeřnice a ta me barvila znackou Davines. Jsem nyni v 28 tt a az ted jsem zacala premyslet, jestli jsem miminku nemohla ublizit. Tehotenstvi jsem ji oznamola a rikala, ze je to v pohode. Ze jsou to prirodni barvy. I tak ten cervicek hloda