Nechce UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
18.9.10 13:04

ty homeopatika se berou jen týden (pak to má opačný efekt). pak se musí přerušit na min. 2 týdny a pak třeba brát znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
18.9.10 13:40

Aha,tak to jsem nevěděla,já mám teda jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.9.10 13:48

a nezáleží spíš na potenci těch homeo? Třeba by se nižší potence dala brát delší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.9.10 13:52

gravimilk jsi zkoušela? prý také pomáhá, já mám zase problém, že když si jeden den naporoučí, tak druhý je „navařeno“ a pokud to nechce, tak to bolí jako čert a musím trochu odstříkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.10 15:05
Leninka85 píše:
ty homeopatika se berou jen týden (pak to má opačný efekt). pak se musí přerušit na min. 2 týdny a pak třeba brát znova.
donaga píše:
Myško ta homeopatika se mohou brát jen po určitou dobu a pak se musí vysadit, protože jinak by měly opašný účinek. Ale po čase se k nim lze zase vrátit, takhle jsem to dělala já a zatím aspoň trochu mléka mám. Já s nedostatkem mléka bojuju už od porodnice, ale moje malá naštěstí toleruje sunar.

Holky, já jsem zase od naší dr.(homeopatky) dostala doporučení brát homeopatika na podporu tvorby mléka (Ricinus Communis) v rytmu kojení 3-5 kuliček (tj. při každém kojení) a až se tvorba ustálí, tak už jen udržovací dávku 1-2/denně 3-5 kuliček.
Hodně mi pomohla rada z nějaké diskuse - kmínový čaj s cukrem (má to být kmínový olej, ale ten jsem nesehnala…tak jsem udělala vývar). A pak jsou výborné kojo-čaje Apotheke. Jinak taky piju Gravimilk a hodně mi pomohlo i v době krize pravidelně po 2h (přikládat + pak ještě odsávat).
U nás taky nemáme žádného otesánka - Veri mi přibírá 130g/týdně. Skoro v 5měs. váží 5,23kg (porodní váhu měla 2,85kg). A jestli pláče hlady, zkusila bych hlavně hodně pít (říkají že víc než normálně piješ) a častěji přikládat (na tohle je výborná el.odsávačka MM, mám ji doma a nemůžu si vynachválit, jinak už bych asi mléko neměla :-( ). S UM neporadím… u nás kdybych neměla MM, tak asi Veri zemře hlady :roll: , protože jsem zatím nepřišla na efektivní nápad, jak ji dokrmit. Nic nechce, vše plive, lžičkou má víc na sobě - než v žaludku :roll: :-( …

Tak ať to dobře dopadne :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna