Nechce vůbec čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7157
13.3.13 13:56

nechce vůbec čaj

Ahoj maminky.. máte nějaká doma dítko, které odmítá čaj? Malá čaj úplně nenávidí.. zkoušela jsem tolik druhá a jakmile zjistí, že je to prostě jen ochucená voda, tak se začne strašně vztekat :zed: :zed: :zed: Jak ji naučí pít tekutiny??? Všem děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
13.3.13 13:59

Me ani jedno dite nepije caj, dcera nikdy - vzala to do pusy az ze lzicky od taty ve dvou letech a on to ma jeste sladky.
pokd nechce ani vodu, nezbyva ti nic jineho nez davat ovocne dzusy a stavy pro miminka nebo si odstavnovat domaci a zkusit jestli snesou zredeni - nase dcera nesnela jeden cas ani to zredeni :nevim:

neco pit musi.

ja spis nechapu, ze nekdo ten neochucenej caj pije :mrgreen:

PS: ani ty granulovany sragory nechtela a ty sladky byly.

Příspěvek upraven 13.03.13 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.3.13 13:59

Moje dcera caj taky nechce, ale nastesti pije cistou vodu.
Zkusila bych jine pitko nebo jiny napoj, treba se na neco chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.3.13 14:00

No podle me dite caj vubec nepotrebuje. ja ziju v zahranici a tady kdyz jsem se ptala na caj, tak na me hledeli, jak na cvoka, proc bych jako do miminka lila caj. musela jsem vysvetlit, ze v nasich cajich, zadny opravdovy caj (obsahujici tein) neni.
tady se ani detske caje neprodavaji, nanejvys bylinkove na konkretni problemy.
jestli ti nechce vodu (soudim, ze kdyz nechce ochucenou vodu ;) ), tak zkus ovocne stavicky - namixovane s vodou treba. tam je vyraznejsi chut. obsahuji sice cukr, ale jenom prirodni (ty kvalitni) a smichane s vodou je muj maly zboznuje (taky nic jineho nepije)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.3.13 14:03

Všem zatím děkuji za příspěvky.. Zkoušela jsem i ty ovocné štávičky třeba od Hami, nechce prostě nic.. :zed: :zed: Teď byla nemocná a potřebovala jsem do ní dostat tekutiny, aby nebyla dehydrovaná a to byl teda boj, že to musel slyšet celý barák :zed: :zed: :zed: Snad se to časem zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.3.13 14:12

Moje dcerka byla kojená, pít se naučila až ve 14 měsících. Nic nechtěla, naučila jsem ji až na normální sáčkový ovocný čaj hodně slazený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.3.13 14:14

Ani jedno moje dítě nepije čaj, jeden jen vodu a druhý vodu a jablečný džus…jinak nic. Popravdě mě čaj taky přijde hnusnej :mrgreen: Pít pořádně začali až po roce a půl, když byli odstavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.3.13 14:16

Bohuzel jsem na tom stejne, ale nas prvni to delal taky neco malo pres rok a pak se to zlomilo a pil najednou snad vsechno…zlomi se to, zkousej obcas nabidnout, jsou zvykli na mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.3.13 14:18

Kolik ji je?

a jak ji je podavas, co mas za pitko? Kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.3.13 14:29

Tak teda čaj u nás neslazený taky nějak extra nejede. Dělám rooibos, osladím trochu medem, pijou, ale nepřechlastaj se teda. To samý teď při viroze černý čaj. Nejvíc vypijou asi vody se šťávou, ale to se snažím omezovat, aby neměli furt sladký pití.
Nejstaršímu například chutná slabý pomerančový zázvorový od apotheke, což bych nečekala, že mu bude chutnat ten zázvor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
13.3.13 14:32

Nše se celkem chytá na bylinkové - nevím, jestli jsou pro ni o. k., ale jiný nechce a i toho bylinkového dá max. 20 ml denně, tak ji to snad nezabije :zed: a dá si ho jedině ze lžičky, tak třeba i tudy by mohla vést cesta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.3.13 14:42

Naše malá čaj ani vodu taky nikdy nechtěla. Pak se naučila na ovocné šťávy, ze začátku pila všechny a teď už si vybírá. Hami ani Hipp nechce, nejradši má z Rossmana a ty z DM taky docela pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
13.3.13 14:56

Dcera vypije všecko, pokud je to neslazené… Zkusila bych nabízet čistou vodu nebo zředěný 100% džus s vodou (já to ředím tak jako bych dělala šťávu), případně dávat ovoce a zeleninu s vysokým podílem vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.3.13 14:58

Nas maly nejvic pije kravske mliko a vodu. A stavicky mu taky chutnaji, ale ty nedavam aby se moc nepresladil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
13.3.13 15:04

Ne, nepijou čaj ani jedna. Pijou vodu, už od miminek. Trochu mě to mrzí při nemoci, ale jinak mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí