Nechce vůbec jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ano, nají se přes noc a přes den už hlad nemá. Dej mu místo UM vodu a uvidíš, kolik toho sní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka198 píše:
@AnastazieB zkoušela jsem, bude jen řvát.
Tak ať řve, dlouho to nevydrzi a brzy si zvykne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka198 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám 8 měsíčního syna a nechce mi přes den vůbec jíst. V noci má sunar cca 3-4 flašky 170-210 ml jak kdy. Ráno nic nechce, v 11-12 hodin má příkrm a pak pomalu celé odpoledne pořádně nic nesní. Máte někdo zkušenost prosím?Příspěvek upraven 27.01.20 v 18:43
mam.
Omezit mleko v noci a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč má 3-4 flašky za noc?
asi to bych omezila teda. Pak se nedivím, že nemá přes den hlad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se nediv, kdyz ho tak nepucnes v noci. Bych taky uz moc toho nechtela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka198 píše:
@Kaileee to sousedi nebudou moc nadšený
tak co teda chces slyset za radu?
holky ti napsaly kde je problem.. tak bud to res, omez mliko v noci a proste si chvili porve, nebo mu vraz dudlika a uhoupej ho..ono dite nerve vzdycky jen hlady..
nebo se proste smir s tim, ze kdyz se preji v noci tak nebude chtit jist pres den a v noci zas bude mit hlad no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je překrmenej v noci. V 8 měsících už by mohl spát. Nech ho vyřvat, budeš mít klid v noci a ve dne bude jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka198 myslím, že on to má totálně prohozené. Postupně zkus ubrat jednu dávku mléka v noci, pak další a ty ubrané noční dát vypít přes den. Pokud jej nechceš nechat přímo vyplakat, tak to udělej takto nenásilně, musí to mít naopak, případné jedno mlíčko během noci a zbytek normálně. Pres den mu pak nabídni lžičku s jídlem, a dokrmit mlíkem, aby se dojedl. Jiná možnost moc není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja od cca 4-5m omezovala prisun v noci. Delala jsem to tak, ze jsem nereagovala na kazde zaknournuti. Zkousela jsem vydrzet co to slo. Povetsinou se takto dalo posunout krmeni o 20min.
20min tu, 20min tam a misto 3h se mala zacala budit po 4h a pak naraz po 5. To ji pak dlouho vydrzelo bohuzel. Nicmene 3-4× za noc, to se ti budi v jakych intervalech proboha? Trochu to koriguj!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee píše:
Nechce mě vůbec jist?omg
To je ještě lepší než původní hromadná hladovka
. Pardon, já musela.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit