Nechce vůbec jíst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebambule
27.1.20 22:23
@Kaileee píše:
Nechce mě vůbec jist? :mrgreen: omg

Ta čeština je boží, co :mrgreen: :mrgreen:
Stejně kecá, napsala nechceme a pak se stydela to přiznat 😁
To bylo někde u meka na plakátu s burgerem: jediný, kdo mně podrží poránu nebo tak něco…

• Citovat
  • Upravit
17
28.1.20 09:44
@Terka198 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám 8 měsíčního syna a nechce mi přes den vůbec jíst. V noci má sunar cca 3-4 flašky 170-210 ml jak kdy. Ráno nic nechce, v 11-12 hodin má příkrm a pak pomalu celé odpoledne pořádně nic nesní. Máte někdo zkušenost prosím?Příspěvek upraven 27.01.20 v 18:43

Zkus dát na noc místo mlika kaši, vic ho to zasytí a nebude mít potřebu vyžadovat jídlo. Náš malej (7 měs.) dostane kolem půl deváté večer poslední jídlo a spí až cca do 7h :palec:
Jinak určitě nějak nenásilnou formou změnit režim, aby se v noci tak necpal, to se pak nedivím, že přes den nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.20 15:53
@Kaileee píše:
Co by chtel kdyz ho tak nacpes v noci :zed: kdo ti tohle poradil?
S tvým nepapanim nevim no asi se najez…
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.2.20 15:26

Tolik jídla v noci? Asi bych taky potom neměla celý den hlad. Zkuste mu zmenšit dávky nebo zkusit jinou variantu jídla na noc. Klidně vyváženější stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
14.2.20 21:54

Nedá mi to a ještě bych chtěla k trošku starší diskuzi dodat: měla jsem to podobně. Nebrala jsem dávky mléka, ale hustotu mléka :P takže jsem každý den dávala do toho nočního mléka míň a míň sunaru až se kvůli tomu přestalo cenu budit, protože to byla skoro voda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí