Nechce vůbec jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám 8 měsíčního syna a nechce mi přes den vůbec jíst. V noci má sunar cca 3-4 flašky 170-210 ml jak kdy. Ráno nic nechce, v 11-12 hodin má příkrm a pak pomalu celé odpoledne pořádně nic nesní. Máte někdo zkušenost prosím?
Příspěvek upraven 27.01.20 v 18:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neprijde mi, ze by jedl malo, kor kdyz vypije 3 flasky v noci. A promin, ale to mykani je strasny zlozvyk..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolarkaa
Nevěděla jsem co k tomu napsat ![]()
A přes den jedno jídlo stačí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co mu dáváš? Napiš nějaký jídelníček co tak přes den nabízíš. Domácí či kupované? Já mám 8 měsíčního a ten by jedl pořád, jogurty, presnidavky, oběd většinou už s nama akorát bez soli a koření, už sem dávala i chleba s domácí lucinou, celý banán, jablko okusovat, pečivo okusovat. Mliko už má vícemene jenom na dorazeni a v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co by chtel kdyz ho tak nacpes v noci
kdo ti tohle poradil?
S tvým nepapanim nevim no asi se najez…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina všechno co jste zmínila dávám, jak domácí tak kupované, přesnídávky, jogurty… dá si dvě až tři lžíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee
tak když se vzbudí a řve co mu mám asi dát jiného? Nikdy s jídlem problém nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Jsem myslela, ze se tady chystá nejaka hromadná hladovka
Podle názvu to tak vypadá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka198 píše:Čaj?
@Kaileeetak když se vzbudí a řve co mu mám asi dát jiného? Nikdy s jídlem problém nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolarkaa @Kaileee @a12 Jejda holky, dyť se jen uklikla
Má to být „Nechce mě vůbec jist“… Zakladatelko neporadím, mám obě děti kojene, pokud prospiva tak prostě nabizej a nabizej, ono se to zlomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka198 píše:
@Kaileeetak když se vzbudí a řve co mu mám asi dát jiného? Nikdy s jídlem problém nebyl.
Vodu… nevim proc by mel tolik v noci jist to je jen zlozvyk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
@Kolarkaa @Kaileee @a12 Jejda holky, dyť se jen ukliklaMá to být „Nechce mě vůbec jist“… Zakladatelko neporadím, mám obě děti kojene, pokud prospiva tak prostě nabizej a nabizej, ono se to zlomí.
Nechce mě vůbec jist?
omg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit