Nechci furt jíst prášky!

7205
3.9.17 21:24

Nechci furt jíst prášky!

Nedávno se mi objevil gyn. problém. Krvácení klidně i třikrát do měsíce. Dr tam viděla cystu a srůsty, dala mi Norethisteron na srovnání. Pomohlo to jen na chvíli. Opět návštěva u dr. Prý ty srůsty to nezpůsobují. Nabídla mi buď tělísko na 6 let za 6 tisíc nebo antikoncepci, což odmítám. A opět mi napsala nějaké prášky. Jinak řečeno: To musím jíst prášky pořád abych měla opět jednu MS měsíčně? to přeci musí jít řešit jinak, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
434
3.9.17 21:30

A zkoušela jsi prirodni preparaty na srovnani cyklu? Femigard, gynex, nebo levnejsi kontryhelovy caj apod.? Moznosti je spousta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
3.9.17 21:41

Nenabidla ti mirenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
3.9.17 22:04

Nemusíš, můžeš si nechat dát to tělísko ;)
Nebo lidsky řečeno, šťastný ten člověk, který pochopí, že život je o kompromisech, a ne vždy takových, které by se nám líbily. Občas je jedna skvělá a jedna dobrá možnost na volbu; občas jedna blbá a jedna ještě horší.
Rozumíme? Vztekat se, že máš dvě blbé, a chtít si mermomocí vydupat zázrak, není ani dospělý přístup, ani krok kupředu.
Konej jak myslíš.
Jo a dobře zvaž, co odmítáš… ty bys musela polykat jeden prášek s pár mikrogramy účinné látky. Holka zlatá, jsou lidi, co musí prášků polykat denně deset dvacet, aby jejich tělo bylo vůbec schopné existovat.

Probuď se z představy o ideálním světě… pak se ti možná bude spousta věcí řešit líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.9.17 22:12

Cinska medicina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.9.17 22:24

@LAlezane proč tak na ní nesazuješ, snaží se zjistit i jinačí volby, a já ji chápu, jíst neustále léky, které daný problém stejně nevyřeší a jen překryjí je asi trošku nesmysl? nemyslíš? Antikoncepce zrovna není to pravé na upravení menstruace.

Jinak zakladatelko nenapadlo tě najít jinou gynekoložku, která by potvrdila slova tvé paní doktorky, nebo naopak vyvrátila?

Ještě bych zkusila, jak tu někdo radil čínskou medicínu a bylinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.9.17 22:37

@GabinkaCh
A vztah s mužem máš v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.9.17 22:46

Antikoncepci zobat nebudu, je to sviňstvo pro tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
3.9.17 23:26
@GabinkaCh píše:
Nedávno se mi objevil gyn. problém. Krvácení klidně i třikrát do měsíce. Dr tam viděla cystu a srůsty, dala mi Norethisteron na srovnání. Pomohlo to jen na chvíli. Opět návštěva u dr. Prý ty srůsty to nezpůsobují. Nabídla mi buď tělísko na 6 let za 6 tisíc nebo antikoncepci, což odmítám. A opět mi napsala nějaké prášky. Jinak řečeno: To musím jíst prášky pořád abych měla opět jednu MS měsíčně? to přeci musí jít řešit jinak, ne?

Asi bych napred zkusila bylinne kapky a zenske caje na srovnani cyklu, treba i homeopatika. Byt odsouzena na hormonech, to neni uplne ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.9.17 23:32

A cysta je jak velká a kde? Co řešit ji? Najít zdravotní příčinu krvácení? Jaké jiné léky gynekoložka napsala? Pokud antioncepci, asi bych hledala jiného doktora a hledala příčinu a tu řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.9.17 23:37
@Russet píše:
@GabinkaCh
A vztah s mužem máš v pořádku?

Jak může mít vztah s mužem souvislost s cyklem? 8o Tedy pokud se nejedná o pohlavně přenosné choroby, které s ním mohou zahýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.9.17 08:20
@Ester13 píše:
Jak může mít vztah s mužem souvislost s cyklem? 8o Tedy pokud se nejedná o pohlavně přenosné choroby, které s ním mohou zahýbat.

Taky nechápu souvislost. Vztah s mužem mám normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
4.9.17 11:19

@GabinkaCh Zkus jinou gynekoložku - a pokud to bude totéž, no tak musíš udělat nějaký kompromis. Prostě najít cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.9.17 11:20

@GabinkaCh Zkus čaje. Ty by mohly zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.9.17 20:02
@Ester13 píše:

Ženské problémy souvisí s tím, jak se žena vnímá jako žena. A žensky se může cítit právě proto, že je svým mužem milovaná a přijímaná. Ne nadarmo se na bolestivou menstruaci doporučuje orientální tanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí