Nechci nové auto

Anonymní
23.8.21 18:47

Nechci nové auto

Ahoj, není to úplně zásadní význam, ale budu ráda za vaše názory..
S manželem máme 4 roky staré auto, Porsche Cayenne, kterým jezdím převážně já s dětmi, manžel má z práce služební. Teď přišel s tím, že auto už je staré, že bude za chvilku vyžadovat drahé servisy, tak ho chce prodat a koupit nové, vyhlédl si BMW X7, nebo tak něco.. Já jsem zásadně proti, protože si myslím, že stávající auto je pořád na naše poměry velký nadstandard, a i když obecně názory ostatních na nás moc neřeším, tak je mi prostě blbé, měnit tak často auto.. Navíc pracuji ve školství, kde ředitel má Fabii, ostatní kolegové obdobná auta a nechci tam tolik vyčnívat. A poslední důvod jsou děti - jsou malé, v autě dělají bordel, triskaji dveřmi, manžel pak chodí a kontroluje, zda neni auto poškrábáne.. Nejraději bych si koupila nějaké 10 let staré auto a s tím jezdila do práce, ale nedává to moc smysl, aby pak to nové auto bylo jen na víkendy..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15820
23.8.21 18:50
@Anonymní píše:
S manželem máme 4 roky staré auto, Porsche Cayenne, kterým jezdím převážně já s dětmi, manžel má z práce služební. Teď přišel s tím, že auto už je staré, že bude za chvilku vyžadovat drahé servisy, tak ho chce prodat a koupit nové, vyhlédl si BMW X7, nebo tak něco.. Já jsem zásadně proti, protože si myslím, že stávající auto je pořád na naše poměry velký nadstandard, a i když obecně názory ostatních na nás moc neřeším, tak je mi prostě blbé, měnit tak často auto.. Navíc pracuji ve školství, kde ředitel má Fabii, ostatní kolegové obdobná auta a nechci tam tolik vyčnívat. A poslední důvod jsou děti - jsou malé, v autě dělají bordel, triskaji dveřmi, manžel pak chodí a kontroluje, zda neni auto poškrábáne.. Nejraději bych si koupila nějaké 10 let staré auto a s tím jezdila do práce, ale nedává to moc smysl, aby pak to nové auto bylo jen na víkendy..

Hele trolle, zase ti ta tvoje pohádka moc nesedí, s X7 nechceš vyčnívat, ale s Cayenne ti to nevadí? @admin prosím o odkrytí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
23.8.21 18:52

:D trapas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554

Já bych si k tomu BMW koupila aspoň ty strašně drahé boty s červenou podrážkou 💃🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Zumpa píše:
Hele trolle, zase ti ta tvoje pohádka moc nesedí, s X7 nechceš vyčnívat, ale s Cayenne ti to nevadí? @admin prosím o odkrytí :mavam:

Nejsem troll a odkryvat nechci, protoze jsou zde i známí

• Citovat
  • Upravit
37131
23.8.21 18:53

Jasně, s tímhle určitě mezi fabiemi nevyčníváš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 18:54

To Porsche někteří taky úplně nevydychavali, vyslechla jsem si kvůli tomu dost poznámek, tak nyní nechci provokovat. Navíc jsme ho pořídili, když jsem byla doma s mladší dcerou, a když jsem pak šla do práce, tak jsem řekla, že jsme ho už pořídili ojeté, za dobrou cenu..

• Citovat
  • Upravit
19981
23.8.21 18:56
@Anonymní píše:
Nejsem troll a odkryvat nechci, protoze jsou zde i známí

A s aktuálním autem nevycnivas? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
23.8.21 18:58

Hele, můžeme udělat výměnu. :palec: Mám 8 let staré auto. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
23.8.21 18:58

A já tomu rozumím a taky by mi to nebylo po chuti. Manžel se s těma řečma potýkat nemusí, to na vás budou koukat divně a ještě doma chlap kontrolovat, jestli to děti neobouchaly. No ani náhodou. Přitom to není ani investice, to auto strašně ztratí na ceně, takže zbytečný nákup. Na to popojíždění do práce a s dětma by opravdu stačilo nějaké starší - nebo klidně i výrazně levnější - auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 19:04
@lachtanice86 píše:
A s aktuálním autem nevycnivas? :mrgreen:

Jasně, že taky vyčnívám, a proto právě nechci kupovat nové, když na tohle uz si okolí zvyklo.. Manžel ho chce hlavně pro sebe na víkendy, ale jinak bych s ním jezdila já a on mě nechápe, proč to řeším, když je jedno, co si ostatní říkají..

• Citovat
  • Upravit
35781
23.8.21 19:08
@Anonymní píše:
Jasně, že taky vyčnívám, a proto právě nechci kupovat nové, když na tohle uz si okolí zvyklo.. Manžel ho chce hlavně pro sebe na víkendy, ale jinak bych s ním jezdila já a on mě nechápe, proč to řeším, když je jedno, co si ostatní říkají..

Tak peněz asi úplně málo nemáte, tak si nechte obě, ne? :nevim: problem solved :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
23.8.21 19:08
@Anonymní píše:
@Angry_birds píše:
Hele, můžeme udělat výměnu. :palec: Mám 8 let staré auto. :palec:

Ale houby to je moc nové, já ji klidně nabídnu naše auto rok výroby 2002 astra combi. :mrgreen: A ještě projde STK a bez uplácení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
23.8.21 19:09

Měním auta po 4 až 5 letech a je mi celkem ukradené, co si kdo myslí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 19:11
@pikola píše:
Tak peněz asi úplně málo nemáte, tak si nechte obě, ne? :nevim: problem solved :mrgreen:

To zase nemáme, manžel chce to starší auto prodat, a k té částce pak doplatit na nové.. Chce to tak dělat každé 4 roky, s čímž mám problém..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová