Nechci nové auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.8.21 18:22
@Nika079 píše:
Zakladatelko - kdo u vás řeší věci kolem auta - rucení, pojistky, pravidelny servis? Jestli muž a zároveň „nevi, co s penězi“, navrhni mu, ať koupi nový model stejného Porsche. Ty pak můžeš říct, že se vám to staré rozbilo a v prodejce nabídl dobrou cenu a staré babky si třeba ani nevšimnou 😃. Já se se starým autem tak natrapila po servisech, že když kleklo totálně, chtěla jsem jedine nové auto. Tomu už táhne na 10 let, zatím drží, ale kdyby mi někdo „nutil“ nové, nechala bych se ukecat. :D

Vše řeší manžel, i tankování, já nemám absolutně přehled, kolik co stojí.

• Citovat
  • Upravit
1240
24.8.21 18:34
@Anonymní píše:
Vše řeší manžel, i tankování, já nemám absolutně přehled, kolik co stojí.

No pak se nemůžeš divit, že řeší i nové auto. Má to tak víc lidí v mém okolí, tak mi to nepřijde divné. Zkus navrhnout, že si chceš auto nechat a kompletně se o něj budeš starat. Chápu, že lidi umí být závistiví a nepřející.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.8.21 20:01

@Nika079 Znám člověka, který to tak opravdu dělá. Má tentýž model (v jeho případě Volvo), stejná barva, většina lidí to nepozná. Ale kdo se v autech vyzná, ten ví :lol:

Zakladatelko, nechala bych to na muži, ať koupí nové auto podle vašeho vkusu, co si myslí lidi, na to bych se vykašlala. Jen bych si nadiktovala, jaký interier…prostě světlá kůže při dětech je fakt špatně, vlastní zkušenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.8.21 23:51
@stinga píše:
furt nic, já mám forda focuse 2001, STK taky prošel a prý bude jezdit ještě pár let

Já vedu, Vw Golf 1998… :P A STK mám ještě platnou celý rok :P Je to moje srdcovka… Mám teda ještě jedno novější auto, tohle už není na dálky bohužel. Ale kdyby bylo ok, nechám si ho napořád :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2160
25.8.21 06:50
@Sonarka píše:
Já vedu, Vw Golf 1998… :P A STK mám ještě platnou celý rok :P Je to moje srdcovka… Mám teda ještě jedno novější auto, tohle už není na dálky bohužel. Ale kdyby bylo ok, nechám si ho napořád :srdce:
Škoda 125 L 1988. Čerstvá STK. Ha a poraž mě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
25.8.21 10:25

@NinaU. To snad ne. 120 to stálo na Ferrari… Ne tedy na moje :-), aby to tak nevyznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.8.21 14:58
@fera21 píše: Škoda 125 L 1988. Čerstvá STK. Ha a poraž mě.

Vzdávám se :lol:
Je pravda, že stará auta jsou držáci…to mi nikdo nevymluví. Čím novější a modernější, tím víc a dřív se tam všechno se.re…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová