Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to chodí i měsíc po a to u hranic nejsem
koukám každý měsíc jedna od března
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte některá z vás zkušenosti při pobytu v těsném sousedství s okolním drátěný ale stále v ČR, že po Vás chtěli vyplnit ten formulář. Trochu se bojím problémů, jelikož mi neustále přicházejí německé SMS, vítejte…
Jedná se konkrétně o Železnou Rudu. Pokud by mě vystopovali, jak prokážu, že hranice překročeny ani jednou nebyly? Vyznáte se v tom některá?
Díky
Tak z logiky veci, kdyby te nekdo stopoval podle telefonu, tak prece vystopuje, ze jsi hranice neprekročila ![]()
Ale jsem presvedcena, ze obavy jsou liche. Museli by te odchytnout za hranicema bez toho formuláře ![]()
Zruste si automatickou volbu site, dejte manualni. Jste blizko hranic a je tam presah signalu, preladuje se vam mobil na jinou sit. Bacha, at nevolate omylem „jako“ ze zahranici, netusim, jak je to s cenami.
A jinak neboj, nikdo tě honit nebude, na to fakt nemá nikdo čas aby hledal nějaké osoby co náhodou nevyplnili formulář nebo byli blízko hranice.
@dana.dv píše:
Zruste si automatickou volbu site, dejte manualni. Jste blizko hranic a je tam presah signalu, preladuje se vam mobil na jinou sit. Bacha, at nevolate omylem „jako“ ze zahranici, netusim, jak je to s cenami.
V EU uz jsou davno stejne ceny
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte některá z vás zkušenosti při pobytu v těsném sousedství s okolním drátěný ale stále v ČR, že po Vás chtěli vyplnit ten formulář. Trochu se bojím problémů, jelikož mi neustále přicházejí německé SMS, vítejte…
Jedná se konkrétně o Železnou Rudu. Pokud by mě vystopovali, jak prokážu, že hranice překročeny ani jednou nebyly? Vyznáte se v tom některá?
Díky
neřeš.
Chodí mi taky i když z jiného sousedního státu a neřeším. Nikdy se ještě nic nestálo a kdyby mě někdy vystopovali a chtěli po mě vypsání formulářů, protože jsem „překročila hranice“
Tak fakt nic prokazovat nebudu, ať oni prokážou mě, že jsem hranice překročila a upraví si systém, ale to se stejně nestane, takže klid ![]()
Překračuju hranice běžně (převážně pěšky
) a fakt formulář nevyplňuju
vlastně jsem ho vyplňovala pouze jednou, při překročení hranic veřejnou dopravou. Nikdo mě ještě na hranici neupálil. Klid ![]()
Ja žiju zase na druhé straně hranic a chodí mi ty německé jako při návratu z ČR. Klid, je to automatické nastavení operátora, nikdo tě podle toho fakt stopovat nebude
Díky