Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_.Emilyyy píše:
Posledne, kdyz se proteli nelibilo me zavirani dveri, tak jsem mela alorat chut pak s tema dverma trisnkot vic
Hele, tak přesně tohle bych udělala taky…
Nejhorší je, když jsme někdy vezli dědu, byl zvyklý z trabanta pořádně trisknout.. To pak raději partner rychle vystoupil a dveře zavíral za něj.
A oni vam ty lidi z práce to auto platí nebo jak? Každému je do toho víš co, jakým jezdíte autem.
@_.Emilyyy píše:
Posledne, kdyz se proteli nelibilo me zavirani dveri, tak jsem mela alorat chut pak s tema dverma trisnkot vic
Má mít v autě soft-close.
@Beckyttine5 píše:
Hele, tak přesně tohle bych udělala taky…Nejhorší je, když jsme někdy vezli dědu, byl zvyklý z trabanta pořádně trisknout.. To pak raději partner rychle vystoupil a dveře zavíral za něj.
@Doctus píše:
Netusim, co v tom aite ma ci nema ![]()
@Doctus píše:
Já ho záměrně nemám, protože není nad to v pravou chvíli pořádně s dveřma třísknout ![]()
@mroe píše:
Tak vezmi kapesne, co mas na hadry na mesic a kup si tu fabii, ne?
Nemám kapesne, normálně chodím do práce a za oblečení pro sebe utratím fakt minimálně. A ani dětem nekupuji značkové oblečení..
@pikola píše:
Jako ekologii, nebo co řeknou v práci?
V práci, sousedé, rodina, známí… Minule se třeba soused prorekl, že má doma drahé kolo, které bere na větší výlety, a po obci jezdí levným, aby na sebe neupozornoval.. To mě překvapilo, že se to tak řeší, já sama se v kolech, a kolik stojí, vůbec nevyznám..
@Anonymní píše:
V práci, sousedé, rodina, známí… Minule se třeba soused prorekl, že má doma drahé kolo, které bere na větší výlety, a po obci jezdí levným, aby na sebe neupozornoval.. To mě překvapilo, že se to tak řeší, já sama se v kolech, a kolik stojí, vůbec nevyznám..
A není to jedno? Nebo snad vaší známí a rodina ví asi co děláte za práci, ne? Stejně už drahý auto máš, tak budeš mít nový no
vykašli se na lidi, vždyť je to váš život a peníze a nemusíš se nikomu omlouvat, že máš nový auto
Toto bych neřešila…moje mamka pracuje jako učitelka a má nové GLS, takže bych to fakt neřešila
a mamka normálně učí a kapesné od taťky taky nedostává, ale teda nevím, že by na auto měli někdy její kolegové řeči ![]()
Obr SUV do města, nejlépe ještě špatně nastavené sedadlo, že řitič / řitička prakticky nic nevidí.
To je potom jako v tom vtipu.
Bábo, uhni… Bábo, uhni Bá.. (auto se nahne) Bába zas. aná.
@Doctus tak jako co si budem, i já se svými 170 cm vypadám dost komicky když si špatně najedu a plazím se z okýnka pro parkovací lístek
ženský za volantem prostě ![]()
@mamule42 píše:
Ale houby to je moc nové, já ji klidně nabídnu naše auto rok výroby 2002 astra combi.A ještě projde STK a bez uplácení
furt nic, já mám forda focuse 2001, STK taky prošel a prý bude jezdit ještě pár let