Nechci věci z charity MOP

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
56505
5.3.24 12:48
@stinga píše:
já jsem přesvědčená, že je skutečná, měla tu právě dříve diskusi, kde se ptala, jak to zaonačit, aby dostala vybavení bytu a @Pearls jí doporučila to MOP

Diskuzi jsem četla. Ale této osobě chybí nějaká sebereflexe. Jenom kolem sebe kope a čeká, že dostane všechno zadarmo. Chybí jí pokora. Dítě jí mohou pohlídat prarodiče a může jít na brigádu. Kdyby byla na opravdovém sociálním dně, tak bude ráda za věci z charity a nebude nadávat na Romy a Ukrajince. Romům a Ukrajincům nikdo byty nevybavuje.

• načítám...
489
5.3.24 12:55
@topazio píše:
Diskuzi jsem četla. Ale této osobě chybí nějaká sebereflexe. Jenom kolem sebe kope a čeká, že dostane všechno zadarmo. Chybí jí pokora. Dítě jí mohou pohlídat prarodiče a může jít na brigádu. Kdyby byla na opravdovém sociálním dně, tak bude ráda za věci z charity a nebude nadávat na Romy a Ukrajince. Romům a Ukrajincům nikdo byty nevybavuje.

Nemáš odkaz na tu diskuzi? :kytka:

• načítám...
77497
5.3.24 12:56
@Niki.J.B. píše:
Nemáš odkaz na tu diskuzi? :kytka:

na straně 3 v 11.17 ontarova stará dávala

• načítám...
2485
5.3.24 12:59
@Anonymní píše:
Závidím jim to že nejsou Čechové ale pomoci se jim dostává víc než nám. Kolik peněz se poslalo na Ukrajinu? Miliony, miliardy? Proč se teď na nás šetří? Si odpovezte sami. Přišli a příspěvku měli dohromady víc než my ženy mame mateřskou tak hlavně ze se pomáhá jinde a tady na nás se šetří jak muze

Jestli si myslíš, že kdyby se nepomáhalo UA, tak bys dostala těch 46 000,–, tak tě zklamu, ne, nedostala. Ty podmínky se nijak nezměnily. Úplně mě tyhle kecy nadzvedávají ze židle.
Jinak já pracuji celou dobu na mateřské i rodičáku. V pátek jsem porodila dítě a v pondělí jsem začala pracovat. Nebo si zkrať rodičák, nemusíš být doma 4 roky.

• načítám...
2485
5.3.24 13:04
@Anonymní píše:
Myslím že vy nemáte ani co darovat podle profilu :kytka: takže komentář zklamal :mavam:

Ale chápeš, že ty komentáře jsou jen odrazem tvého původního komentáře? Že kdybys vystupovala s trochou pokory, tak by ti možná někdo s tím vybavením bytu i pomohl? A Ukrajinci a Romové za tvoji situace opravdu nemohou. Takhle se zodpovědný člověk opravdu nechová a úplně mě děsí, co asi budeš učit svoje dítě.

• načítám...
13998
5.3.24 13:36
@topazio píše:

Jenže přesně takhle určitá sorta lidi uvažuje. Hlavně svoji mizernou situaci na někoho hodit, někdo jim ty penize sebral! Vůbec je nenapadne se zamyslet nad tím, jak by si ty penize mohli vydělat, proste mají NÁROK, a kdyby tu nebyly Ukrajinci a došli jim Romové, tak to hodi na cokoliv dalšího co se jim hodi do krámu, protože dle nich by je měl živit stát, o vše se postarat, a oni nemusí nic.

• načítám...
Anonymní
5.3.24 15:10
@LaVida píše:
Ale chápeš, že ty komentáře jsou jen odrazem tvého původního komentáře? Že kdybys vystupovala s trochou pokory, tak by ti možná někdo s tím vybavením bytu i pomohl? A Ukrajinci a Romové za tvoji situace opravdu nemohou. Takhle se zodpovědný člověk opravdu nechová a úplně mě děsí, co asi budeš učit svoje dítě.
:lol: chytrolín
  • Upravit
2607
5.3.24 15:25
@Anonymní píše: :lol: chytrolín

No tak aspon neni socka co si bez rozmysleni udela dite a pak ceka ze ho nekdo bude zivit :nevim: :nevim: kazdy svyho stesti strujce.

• načítám...
2485
5.3.24 15:38
@Anonymní píše: :lol: chytrolín

Promiň, ale jen to špatné mínění o sobě prohlubuješ. Kolikrát stačí trochu pokory 🤷‍♀️.

• načítám...
34060
5.3.24 16:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to funguje u mimořádné okamžité pomoci? Když jsem žádala o pomoc že potřebuji některé věci koupit, tak mi dali vyplnit papíry a částku kterou vyžaduji, nebo spíše potřebuji ke koupi. Napsala jsem a další den mi sdělili že spolupracují s charitou a že některé věci mi daji z charity. Ostatní lidé měli nárok na ty peníze, ať si koupi po bazarech co mohou levně ale já dostanu pouze věci z charity. Nebudu vědět jak to vypadá nic, přece nechci věci po kolika lidech když nevím jak dlouho to bude fungovat a také nechci aby to vypadalo poté jak na nějaké skládce zbavování věcí když mám doma malé dítě :nevim: když jsem říkala že mám stejný nárok na tu peněžitou pomoc jako každý jiný tak mi řekli že pokud si nevezmu věci z charity co tam mají tak nedostanu nic :nevim: když jsem tak četla tak mám nárok až do výše 46 tisíc zhruba nejsem si jistá, tolik jsem ani nezadala abych hned předešla špatným odpovědím. Ale jde o princip,že na to mám nárok jelikož jsem v situaci v jaké jsem a oni mi daji peníze jen na některé věci které nebudou v charitě, já přece nechtěla věci z charity. Sami mi ze začátku říkali ze si ty věci mám koupit z bazaru, s tím jsem byla úplně v pořádku protože jsem ani s novými věcmi nepočítala ale opravdu mi jde o to že jiní lidé dostanou peníze aby si koupili co chtějí a aby to nějak vypadalo, a mne daji pouze věci z charity ať se mi to líbí nebo ne 8o mate někdo zkušenosti?

Jsi v těžké situaci, a budeš si vymýšlet? Vůbec bych s tebou nediskutovala, budˇby sis vzala co je, nebo nazdar. Jestli se ti to nelíbí, tak si poraď jak umíš.

• načítám...
15602
5.3.24 16:26
@Jemako píše:
No tak aspon neni socka co si bez rozmysleni udela dite a pak ceka ze ho nekdo bude zivit :nevim: :nevim: kazdy svyho stesti strujce.
:kytka:

Líp bych to nenapsala :)

• načítám...
34060
5.3.24 16:42
@Anonymní píše:
Závidím jim to že nejsou Čechové ale pomoci se jim dostává víc než nám. Kolik peněz se poslalo na Ukrajinu? Miliony, miliardy? Proč se teď na nás šetří? Si odpovezte sami. Přišli a příspěvku měli dohromady víc než my ženy mame mateřskou tak hlavně ze se pomáhá jinde a tady na nás se šetří jak muze

Kdybys nebyla tak hloupá, a první než sis pořídila dítě, si našetřila a zabezpečila se, tak bys nemusela vymetat charitu. Když už se někdo dostane do nouze, tak je rád za všechno, co mu pomůže se zvednout ze dna, ale ty jen prskáš a závidíš ostatním. Myslíš, že kdybynebyla válka na Ukrajině, tak bys šla na úřad, a hned bys dostala peníze? Ne nedostala, a to je dobře. Tvoje dítě, tvůj život. Tak se laskavě o sebe starej sama. Tak si seženˇhlídání, a švihej na brigádu. Tyhle nenažrance jako jsi ty, bych fakt hnala bičem.

• načítám...
8722
5.3.24 16:45
@Anonymní píše:
Tady nikdo nenapsal ze dítě nemá vše, potřebuji nábytek spotřebiče :D a do práce můžete jít vy já jsem na mateřské se směšnymi 8 tisíci

A? My jsme ti to dítě neudělali :think:
Tak pokud 8tisíc je ti směšných, tak jsi měla na výběr, mohla jsi být zodpovědná a chodit do práce, vydělat, vybavit byt a pak teprve plodit.
Nárok na mimořádnou hmotnou nouzi, záleží na posouzení úřadu a buď ber nebo nech být.
Vyžírky co mají holou zádel, ale ofrňují nad věcmi zdarma mám fakt nejradši.

• načítám...
8722
5.3.24 16:59
@Anonymní píše:

Protože jsi ve své zemi, už jsi vysosala dost, tak bys měla jít makat a starat se o sebe sama.
Vůbec nechápu, jak někdo jako ty, komu platí bydlení stát, dostává 8 tisíc mateřskou, chceš zařídit byt spotřebiči a nábytkem, může říct, že stát na něm šetří :poblion:

• načítám...
20883
5.3.24 21:11
@Anonymní píše:
Jak sama dokážu zajistit hezké věci? Věci z bazaru když vypadají dobře automaticky znamená ze jsem na tom dobře? Tady jsou klasicky husy co jsou vyrizeny :) jde mi o to ze ciganum ukrajincum dali peníze a mne věci z charity? Kde to jsme? Jako to už Čech tady v české republice někoho nezajímá? Radši ciganum daji peníze a kdo ví kde co když si to vyrvou a o ukrajincich nemluvím, je jich plna prd*el na úřadech a dávají jim peněz tolik ze jste jich tolik pohromadě neviděli :lol:

Dobrý večer,

prosím netitulujte ostatní uživatele takovými výrazy. Všimlo si toho více uživatelů a nedivím se jím, že se jim to nelíbí. Žádám vás o diskuzi bez zbytečných urážek a narážek, které vedou mimo téma a vyvolávají nepříjemné emoce.

Diskuzi jsem se rozhodla uzamknout, domnívám se, že nic dobrého již nepřinese.

Děkuji

Viktorie

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat