Roční dítě nechodí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21991
5.3.10 08:39

Helenka ve 14 měs. a moje máma vždycky říkala, že já sama jsem začala až ve 20 měs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
5.3.10 08:40

Opravdu ještě máte čas. Mě pediatrička říkala, že pokud nebude chodit opravdu do roku a půl je to úplně normální!! :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.3.10 08:47

ahojky,naše Kačka začala sama chodit v 16ti měsících.
Nijak jsem to neřešila ač jsme byly jasně poslední z okruhu stejně starých dětí.
Nenervuj se,každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
5.3.10 09:01

Adámek v 15 měsících

Emička ve 12 měsících

můj synovec v 17 měsících..je úplně zdravý

Neboj,máte čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.3.10 09:08

Mala zacala sama chodit ve 14ti mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
5.3.10 09:13

no já budu ráda, když malá v roce aspoň poleze :lol: :lol: na chození ani nepomýšlím. Teď v 9 měsících se jen plazí - nesedí, neleze, na 4 se snaží ale ne moc často a moc jí to taky nejde :lol: :lol: takže jsem v klidu jen je tím omezená ve hře, kolikrát už nevím co vymýšlet na břiše :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.3.10 09:54

Vojta v 17ti měsících a ještě to nebylo řešeno jako krize! Do 18ti je to v pohodě! Pak už se něco málo začne diskutovat, řešit..
ale kolik měsíců jsme se nachodili za ruce, už jsem se modlila, ať už začne sám, umírali mi záda :-D
vydrž a buď v klidu, každý má svůj čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
5.3.10 10:07

Naše malá začla chodit ve 13,5 měsích..ale jak píšou holky do roka a půl je to normál.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
5.3.10 10:09

Od 13. měsíce za jednu ruku, sám se pustil v necelých 18. ti měsících. Byla jsem z toho na nervy. Prostě se pustil, až si byl 100%tně jist. Já sama jsem začala chodit v tom samém věku (říká mamča). Dle neuroložky do 18 -19. měsíce naprosto normální. Hlavně zbytečně netahat za ruce a nechat dítě, až se rozhodne samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
5.3.10 10:23

tak já tě uklidním, naše terez měla čas úplně na všechno, do 11m válela jen sudy po pokoji, když jsme začaly chodit cvičit na rehabky, tak se rozhýbala a úplně sama chodit začala v 18m a to byl teda blesk, na rehabkách mi řekli, že své vrstevníky dohnala úplně s přehledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
5.3.10 11:30

Kristýnka den po 1.narozeninách a hned lítala jak drak,Vítečkovi bylo 14,5 měs a byl hoodně opatrný.Ale stoupali oba docela brzy,takže jsem pak u syna z toho byla hodně nervozní,proč nechodí..Dr.z toho problém neměla,prý do 15 měs.není vůbec co řešit..No vidíš,a já dřív myslela,že drtivá většina dětí kolem 1.naroz.už chodí,no dnes už jsem chytřejší :lol: :lol: :lol: Tak neboj,to přijde.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
5.3.10 11:52

Tak nám je 14 mě, obchází nábytek a vidím to na hoodně dlouho, než se rozeběhne. Za ruce jde, ale jak ožralej a o tom, že by šel jen za jednu si můžu nechat zdát, to jde okamžitě k zemi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.3.10 21:51

mala zacala chodit v roce a ctvrt.

pretacet se zacala v 7m, lozit po ctyrech v 10m, sama sedela v 11m, chodit kolem nabytku v roce 8-)

vubec jsem ji nevodila za ruce, chtela jsem, at zacne uplne sama, i kdyz pozdeji. dr mi rikala, ze pro spravny vyvoj je nejlepsi, kdyz dite co nejdele lozi.

uzivej klidneho obdobi, dnes s manzelem vzpominame na doby, kdy nam mala nikde nezdrhala :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.3.10 12:25

Ahoj, máte času :-) . Naše Aňa začla v 16,5 měsících, předtím dlouho za ruku. Naučila se to tak, že jsme si ji jednoho večera zkusili s manžou poslat, sedli jsme si asi metr od sebe a ona z toho měla takovou radost - dokonce se dívala tím stylem, jako matko proč jsi mi to neukázala už dřív :mrgreen: od toho dne nechodila, ale lítala, přes prahy v pohodě. A není to vůbec poznat, že začla takto „pozdě“. Venku ji málem nedohoním. Zase začala brzo mluvit, každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.3.10 20:14

Tak našemu Matějovi je rok a zatím to na chození vůbec nevypadá.A to leze od půl roku.Kolem nábytku chodí,ale když ho vodím za ruce,tak vůbec neví co po něm chci a je hned na kolenou.Ne začnou děti chodit,tak se musí nejdřív postavit bez držení?On stává jen když se něčeho drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí