zvracení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
639
2.3.10 20:13

zvracení

Ahoj potřebovala bych poradit, mám doma 7-týdenní holčičku. Je na umělé výživě, protože moje mléko nechtěla. Byla nejdříve na Nutrilonu, potom jsme přešly na Sunar. Všechno bylo v pohodě, ale od včerejška mi zvrací hned po jídle, ale třeba i dvě hodiny po jídle, zkvašené mléko. Dneska sem jí už radši dávala i čajík aby nebyla dehydrovaná, ale to jde taky ven. Ne všechno,ale stejně. Doktorka mi řekla a't zkusíme jíst po menších dávkách, ale ani to nepomáhá. Dneska mi přijde i unavená a smutná. Ani nereaguje na dotyk, je fakt unavená. Poradíte mi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
2.3.10 20:36

To je divný… Pokud je apatická, neřešila bych blinkání, ale spíš to, že se jí nejspíš dost přitížilo a to zřejmě dehydratací. Zkus jí uděla kožní řasu (zmačkni mezi palcem a ukazováčkem kůži třeba na stehýnku nebo na předloktí) a pokud se kůže bude vracet pomaleji a ne okamžitě, je to jasná dehydratace. Nemá propadlou fontanelku, oschlé rty a jazyk? U takhle malýho prcka je to potřeba řešit okamžitě. Jak dlouho tohle trvá? Já osobně bych zbalila věci pro sebe i mimčo a bezodkladu vyrazila do špitálu. Napiš, jak jste dopadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.3.10 20:38

Ahoj, já bych určitě vyrazila na pohotovost. Holčička je dost malá a jestli píšeš, že je unavená a nereaguje na dotyk, tak bych moc dlouho nečekala. Držím palečky, ať je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
2.3.10 21:33

Se sedmitýdenním dítětem, pokud reaguje tak, jak píšeš, bych už dávno byla na pohotovosti!!!
Ať je brzo líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.3.10 21:34

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
2.3.10 21:50

Minimálně bych zavolala na pohotovost!

Mě malá jednou šíleně zvracela (byla teda o dost starší)volala jsem na pohotovost, doktorka mi ochotně poradila a měla jsem přijet, pokud by to neylo lešpí…
U takhle malého mimča bych na nic nečeklala a MINIMÁLNĚ volala.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
2.3.10 23:19

Taky bych malou určitě jela ukázat na pohotovost. Je přeci jen malinká a nemusí to být ani mlékem, ale třeba je to nějaká viróza a takoví prckové jsou hned dehydrovaní. Přeji hodně štěstí a určitě nám písni, jak je malé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
5.3.10 14:56

Tak sem vás poslechla a jela na pohotovost, vrátili sme se až dneska, malou si tam nechali na pozorování, první noc mě vyrazili, že nemají místo pro maminky, tak sem to ořvala a jela domů. Naštěstí je malá v pořádku, žádnej virus nic. Byla i na ultrazvuku žaluduku, jícnu i mozku a NIC :) Tak sem ráda, ale ublinkává pořád. Snížili nám porce, malá totiž snědla i 150ml a to je prý dost. Tak teď pije 100ml a stačí ji to, sice brečí když ji to vemu, ale nedá se nic dělat. Když to prý bude pokračovat tak jedině přejít na A.R. mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí