Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj,zajimalo by me,jestli vasemu miminku taky tak smrdi nozky?Ja mu je poctive vytiram mezi prstiky vatickou-porad tam ma odrolenou kuzicku a smrdi mu poradne.Moje sestra mi radila,at se na to zeptam mudr.,pry to neni normalni
ale jak ji znam-mudr.,tak ta ani nestoupne od stolu,aby mi poradila.
Taky bych to videla na nejakou plisen. Zasla bych za dr, jako mala jsem to mela, pamatuju si, jak mi namocili nohy do cehosi zeleneho a byl klid
tak Kristynce teda nozicky smrdi
a starsi taky smrdely, ale ani jedna zadnou plisen nema, proste spocene nozicky
taky samozrejme zalezi jak smrdi, ale ani tu odrolenou kuzicku nema, to je asi sucha kuze ne
Vojtíkovi nožičky taky občas smrdí, už od miminka.
Ale máma říkala, že to je normální, i mojí ségře takhle smrděly.
Není to ale výrazný smrádek, ani se mu tam neloupe kůžička.
Možná by to fakt chtělo nějakou mastičku a byl by klid.
Jestli máš krávu pediatričku, tak se zkus poradit v lékárně, co na to…
jo a jeste bych doporucila weledu, pokud by to nebyla plisen, fakt super kosmetika, na Matese pouzivam olejicek a na sebe ten denni krem, mam trochu problem se seboreou na cele, tak tim mazu a zlepsuje se to.
Našemu taky smrdí nožičky už od malička. Plíseň nemá, ptala jsem se na to mudry, prohlídla ho a řekla, že správnýmu chlapovi smrdět musí
Ptala jsem se na to kamarádky a jejím dětem taky smrděli. Podotýkám, že používám kvalitní ponožky a nožičky postivě každý den meju.
Našim holkám taky smrdí nožky, prostě se potí. Chodí v bavlněných punčoškách, mají kožené boty - a stejně se ty nožky zapotí a někdy zapaří.
Vždycky jim říkám, jak něco tak krásnýho a malinkýho může tak smrdět ![]()
Zarazila mě ale ta poznámka o vaší doktorce … to by asi stálo za změnu, jestli je tak „ochotná“, jak popisuješ..
baghiro určitě by to stálo za změnu, i u nás. jenže bohužel je velmi snadný to říct a horší už to je provést…
nevím, jak to má culíkatá, ale třeba u nás je pediatr v širokém okolí jen ten náš, a když jsem zkoušela volat podle známýho lékaře na ty s nejlepším hodnocením do Kladna, tak máme smůlu. mají plno. resp. přednost dávají místním, my přespolňáci máme být prý rádi, že tu vůbec nějakého pediatra, který bere, máme… ![]()
Našim dětem nesmrdí ani jednomu… asi bych se na to zeptala, ta odrolená kůžička mezi prsty mi nepřijde normální… U dospělých tak začíná plíseň…
Taky jsem o smradlavých nožičkách ještě neslyšela. My myjeme denně, taky malá nosí bavlněné ponožky a punčošky, kožené boty… Nezdá se mi to být normální, aby miminku smrděly nožičky, ale když tvrdíte, že to normální je, tak věřím. Věřím a kulím oči
![]()
Teď jsem zhlédla profil Culikate a kulím oči dvojnásob - vždyť Tobík je ještě úpně maličké mimi… Tak to teda fakt nechápu. Ani to drolení kůžičky. Fakt bych se doktorky přeptala být tebou
![]()
moje máma říkala, že mě nožičky nesmrděly a mojí ségře smrděly. takže jako o hygieně to není. prostě se jí asi víc pařily, nebo co.
jsme od sebe 3 roky, já starší.
prostě to tak být může.
ale to drolení to asi ne…
Našemu malýmu taky smrdí nožičky a nenapadlo mně, že by to mělo být špatně.
prostě se mu potí, tak jako nám dospělým…
Culikatá, nemá to mezi prstíkama jen žmolky z oblečení? To má ten náš taky ![]()
Plisen to neni,tu poznam,ale napadlo me,ze jsem mu jeste nestrihala nehty na nohou od porodu,tak jestli se mu tam nezachycuji nehtiky ulamane-ma je porad kraticke
,jinak nozky se mu dost poti,ja mu kuzicku mezi prstiky ted vytiram i nekolikrat denne a je to lepsi,ale nekdy byl ten smradek i pro me jako mamu hrozny,vetsinou rikaji,ze pry to tak hrozne neni,jen sestra se mnou souhlasila.
Jinak kosmetiku jsem pouzivala Weledu.
Jsem zatim na vesnici,takze odkazana na nasi mudr.,auto nic moc,abych s prckem dojizdela jinam a MHD-to je tak vyjet rano a vratit se odpoledne,ale uz se na vsem pracuje
,uvidime…Protoze je to fakt sila,odpovida mi strucne a nic navic,vetsinou jen ano,
ne,normalni,hmmm.Zitra tam jdeme,tak se zkusim zeptat. ![]()