Miminku smrdí nožičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
28.2.10 23:21

nozicky smrdi

ahoj,zajimalo by me,jestli vasemu miminku taky tak smrdi nozky?Ja mu je poctive vytiram mezi prstiky vatickou-porad tam ma odrolenou kuzicku a smrdi mu poradne.Moje sestra mi radila,at se na to zeptam mudr.,pry to neni normalni :nevim: :nevim: ale jak ji znam-mudr.,tak ta ani nestoupne od stolu,aby mi poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
28.2.10 23:31

Nesmrdí. Normální to není.Že by už mělo plíseň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.2.10 23:36

Taky bych to videla na nejakou plisen. Zasla bych za dr, jako mala jsem to mela, pamatuju si, jak mi namocili nohy do cehosi zeleneho a byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
28.2.10 23:45

tak Kristynce teda nozicky smrdi :lol: a starsi taky smrdely, ale ani jedna zadnou plisen nema, proste spocene nozicky :think: taky samozrejme zalezi jak smrdi, ale ani tu odrolenou kuzicku nema, to je asi sucha kuze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.10 23:54

Vojtíkovi nožičky taky občas smrdí, už od miminka.
Ale máma říkala, že to je normální, i mojí ségře takhle smrděly.
Není to ale výrazný smrádek, ani se mu tam neloupe kůžička.

Možná by to fakt chtělo nějakou mastičku a byl by klid.
Jestli máš krávu pediatričku, tak se zkus poradit v lékárně, co na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.3.10 00:18

jo a jeste bych doporucila weledu, pokud by to nebyla plisen, fakt super kosmetika, na Matese pouzivam olejicek a na sebe ten denni krem, mam trochu problem se seboreou na cele, tak tim mazu a zlepsuje se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
1.3.10 05:54

Našemu taky smrdí nožičky už od malička. Plíseň nemá, ptala jsem se na to mudry, prohlídla ho a řekla, že správnýmu chlapovi smrdět musí :D Ptala jsem se na to kamarádky a jejím dětem taky smrděli. Podotýkám, že používám kvalitní ponožky a nožičky postivě každý den meju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.3.10 06:55

Našim holkám taky smrdí nožky, prostě se potí. Chodí v bavlněných punčoškách, mají kožené boty - a stejně se ty nožky zapotí a někdy zapaří.
Vždycky jim říkám, jak něco tak krásnýho a malinkýho může tak smrdět :lol:

Zarazila mě ale ta poznámka o vaší doktorce … to by asi stálo za změnu, jestli je tak „ochotná“, jak popisuješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.3.10 08:33

baghiro určitě by to stálo za změnu, i u nás. jenže bohužel je velmi snadný to říct a horší už to je provést…

nevím, jak to má culíkatá, ale třeba u nás je pediatr v širokém okolí jen ten náš, a když jsem zkoušela volat podle známýho lékaře na ty s nejlepším hodnocením do Kladna, tak máme smůlu. mají plno. resp. přednost dávají místním, my přespolňáci máme být prý rádi, že tu vůbec nějakého pediatra, který bere, máme… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21988
1.3.10 14:00

Našim dětem nesmrdí ani jednomu… asi bych se na to zeptala, ta odrolená kůžička mezi prsty mi nepřijde normální… U dospělých tak začíná plíseň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.3.10 14:22

8-o Taky jsem o smradlavých nožičkách ještě neslyšela. My myjeme denně, taky malá nosí bavlněné ponožky a punčošky, kožené boty… Nezdá se mi to být normální, aby miminku smrděly nožičky, ale když tvrdíte, že to normální je, tak věřím. Věřím a kulím oči 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.3.10 14:25

Teď jsem zhlédla profil Culikate a kulím oči dvojnásob - vždyť Tobík je ještě úpně maličké mimi… Tak to teda fakt nechápu. Ani to drolení kůžičky. Fakt bych se doktorky přeptala být tebou :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.3.10 17:44

moje máma říkala, že mě nožičky nesmrděly a mojí ségře smrděly. takže jako o hygieně to není. prostě se jí asi víc pařily, nebo co.
jsme od sebe 3 roky, já starší.
prostě to tak být může.
ale to drolení to asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.3.10 19:23

Našemu malýmu taky smrdí nožičky a nenapadlo mně, že by to mělo být špatně. :nevim: prostě se mu potí, tak jako nám dospělým…

Culikatá, nemá to mezi prstíkama jen žmolky z oblečení? To má ten náš taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.3.10 19:26

Plisen to neni,tu poznam,ale napadlo me,ze jsem mu jeste nestrihala nehty na nohou od porodu,tak jestli se mu tam nezachycuji nehtiky ulamane-ma je porad kraticke :nevim: ,jinak nozky se mu dost poti,ja mu kuzicku mezi prstiky ted vytiram i nekolikrat denne a je to lepsi,ale nekdy byl ten smradek i pro me jako mamu hrozny,vetsinou rikaji,ze pry to tak hrozne neni,jen sestra se mnou souhlasila.

Jinak kosmetiku jsem pouzivala Weledu.

Jsem zatim na vesnici,takze odkazana na nasi mudr.,auto nic moc,abych s prckem dojizdela jinam a MHD-to je tak vyjet rano a vratit se odpoledne,ale uz se na vsem pracuje :-),uvidime…Protoze je to fakt sila,odpovida mi strucne a nic navic,vetsinou jen ano, :-) ne,normalni,hmmm.Zitra tam jdeme,tak se zkusim zeptat. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí