Nechtějí spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5278
26.11.12 21:37
@teta 278 píše:
Dvojmatka: nestraš :mrgreen:,k tomu se teprv dopracujou 8).

já nestraším - děti jsou super a dvojčata jsou prostě úžasný! přečtěte si moje deníčky a bude jasný, že je to vše jen ta dovolená :lol:

@Kátísek šum opravdu zabírá dobře a děti zklidňuje! jinak naše všechny 3 děti baštily a baští málo…mám 8měs mimino a pije 100-13Oml…víc do něj nenacpu ani náhodou! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
26.11.12 21:37
@Kátísek píše:
Tak to jim asi zacnu taky poustet :)
a bastime (cca): v 1 rano, v 8, ve 12. ve 4, pak po koupani cca v 7 a pak kdzy rvou tak jeste v 10.. ale ano, celkove mi basti malo- vypiji tak 100 ml.. vic do nich nenarvu :( ale jako pribivaji…

Tak hlady to nebude :lol: vydrz fakt…je to mazec uplne te lituju, ale fakt to bude lepsi, ja jsme silene rada, ze deti uz jsou vetsi a ze chodi a da se s nema blbnout, ale kdyz zacnou knourat a knucet a becet a vydavat ruzne nevabne zvuky tak jsou na zabiti :? jeste nemluvi tak nevim co jim je a co jim chybi.....ale neboj uzivej miminek rychle to leti a za par mesicu ti to bud elito, ze uz jsou velike :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta 278
26.11.12 21:48

Dvojmatka:deníčky mam přečtený :P, dovolenou si taky užívám „na plno“ dodnes. A je to čím dál tím lepší, mam zamluvené místo v Dobřanech…
Kátísek: u nás na uspávání chvíli zabíral i puštěný vysavač.

• Citovat
  • Upravit
5278
26.11.12 21:50

@Miki78 jo to kňourání a hysteráky, když ještě neuměly pořádně mluvit jsou na palici! zato teď mi vykecávaj díru do hlavy…ale zas ustaly hysteráky - ufff, každý období má to svoje"! a rozhodně stojí za to, když se chodí přimazlit a blbnou..těch videí, co máme a kochám se po večerech! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.11.12 21:57

@dvojmatka no jasny… na kazdém je neco, urcite budu vzpominat ze jen lezeli a rvaly :-D ale díky moc holky VSEM za vase rady, názory a zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Laaja píše:
@Michaela 2012 jenže v té knize doporučují tu jejich uspávací metodu až od 6m, takže to zakladetlce v téhle chvíli moc nepomůže. Já podle ní taky učila děti usínat samotné, ale až mnohem později. Někdy kolem 10m. Do té doby jsme uspávali jak to šlo.

jo to je pravda, ale já jsem některé z doporučení na prckovi aplikovala už mnohem dřív, naučili jsme ho tak usínat velice rychle ale v 5 měsíci nám onemocněl a začali jsme ho chovat když měl horečky a pak už se toho nechtěl vzdát, takže teď začínáme znova a razantněji. Je jasný, že zakladatelka zřejmě nevyužije všechny doporučení vzhledem k stáří miminek ale možná po přečtení získá nadhled a některé z případů v knížce jí napoví co vyzkoušet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351

Hiii.. ten bílý šum zni jako když zrni televize :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.12 22:00
@Miki78 píše:
Hele ale uspavani a spani jendoho ditete a dvojcat je sakra rozdil :?, me takto davaly rady kamosky co mely jedno dite pak si poridily druhe a pochcopily a to nemely dvojcata.
Nase deti spaly spolu v pokoji a kdyz zacal rvat jeden probudil druheho a furt se to tocilo nekdy i celou noc, my jen vstavali a dvali dudliky a nosili a drnacali s nema v naruci a stejen nic nepomohlo a to jsme meli knihu Jak naucit dvojcata spat…onoje to faky o diteti a kor kdyz jsou dve tak to nelze nacvicit

to věřím, s dvojčaty to bude asi jiné kafe, já obdivuju všechny maminky, kt. zvládají současně dvě miminečka :potlesk: já mám co dělat s jedním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
26.11.12 22:10
@Kátísek píše:
Hiii.. ten bílý šum zni jako když zrni televize :-D

hele…když jsme byli na návštěvě u ségry a holky nechtěly usnout, tak jsem jí rozladila rádio :mrgreen:

jinak stejně pomůže i fén, ale to je drahý! já měla stáhnutej šum na CD ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.11.12 22:20

@dvojmatka ja ho dala do telefonu, pac u pc sedim ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.11.12 23:01

Ahoj, mám téměř to samé, akorát mému je 7 měsíců. Jakmile padne večer, tak prostě ne a ne spát! Když ho dám do postýlky, tak řev, řev, řev, ale úplně hysterický, je schopný řvát i hodinu v kuse. Je teda kojený, začala jsem na noc dávat kaši, ale stejně nic. Najedený, přebalený, ale stejně uřvaný a to každý večer. Takže chodíme spát v rozmezí od půlnoci do 2 hodin :roll: to by mi ani nevadilo, horší je, že starší přiběhne ráno a všechny vzbudí. Ten s usínáním problém nemá a ani jako mimino neměl, ale byl na UM. Takže bych taky uvítala cokoliv co by mohlo pomoci aby chodil spát dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
27.11.12 07:53

@Pettulle :( tak to my díky bohu zalehneme do tech 11 vecer.. ale vcera jsem je vykoupala driv o hodinu a pul a byly takovy klidnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí