Nechtějí spát

3351
26.11.12 19:47

Nechtějí spát

Ahoj maminky…
prosím o radu, už jsem zoufalá
mam skoro 4-mesícni holky a nechtejí mi spát, uz nekdy od 2 mesicu po koupani(7-8 hod) vydrzi do 10 rvát jak kdybych jim trhala nohy, nebo tak divne volaji, ale jsem si jista ze jim nic neni, jsou najedeny, prebaleny, vykrkany, prdiky to taky nejsou, jen lezi, rvou.. poradte co udelat aby mi od tech 8 vecer uz spali jako ze na noc
pres den jsou vcelku hodny a v noci se budi kolem 1-3(dle toho kdy usnou :-D) na jidlo ale hned po tom usnou… prosííím- nejde mi o to ze se nevyspim, ale o ty nervy- nemam daleko k pláci kdyz je ne a ne utisit( jen na ruce jsou v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
26.11.12 19:50

Ty je po koupání nakrmíš a jim se nechce spát po jídle? :think:
Třeba jsou přetažené, možná udělat večerku dřív, kdy ti tak usínají odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.11.12 19:53

@IvkaH
Ráno vstanou kolem 8, hraju si s nimi, kolem 9 jdou do postylky-usnou nebo koukaji, kolem 12 nakrmime a jdeme ven, kolem 4 bastime a dneska jsem koupala uz v pul 6 misto v 7..a odpo spi ty 3-4 hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.11.12 19:56
@Kátísek píše:
@IvkaH
Ráno vstanou kolem 8, hraju si s nimi, kolem 9 jdou do postylky-usnou nebo koukaji, kolem 12 nakrmime a jdeme ven, kolem 4 bastime a dneska jsem koupala uz v pul 6 misto v 7..a odpo spi ty 3-4 hodinky

No a když si dneska koupala dřív, taky žádná změna neusly po jídle/koupání?
Ty kojíš nebo dáváš UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.11.12 19:58

@IvkaH uz od zacatku mame nutrilon(mela jsem desne malo mlika) holky jsou taky nedonoseny, narodili se 34+0…
no mozna jsou o malicko klidnejsi, ale i kdyz ted nervou, tak jsou vzhuru a dumlají dudliky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.11.12 20:00

Mi dceru uspával ten kolotoč nad postýlkou, jak to hrálo a točilo se.
Když byl problém uspat vzala jsem si ji do postele vedle sebe a jak tvrdě zaspala přenesla jsem ji do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.11.12 20:02

@IvkaH to bych rada, ale mam dve a oni obe rvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
26.11.12 20:15

Tak to neporadim, bohužel mám taky nespavce :cert: Sice jenom jednu, ale usíná až okolo půlnoci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
26.11.12 20:18

Mám pocit, ze jsme to meli podobne. Po koupání jsem vždycky jedno kojila a manžel druhy rvouci nosil (a na stridacku) dokud neodpadli (tuším tak do 11 :zed: ). Myslím, ze kolem jejich pul roku jsem konečně přišla na to, jaky chtějí mít režim pres den a vsechno se upravilo a bylo to v pohode (dame do postýlky a hned usinaji). Ale přijít na to mi trvalo asi fakt toho pul roku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.11.12 20:19

@luca001 a jak jsi to teda udelala?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.11.12 20:26

Taky bych zkusila ukládat dřív. Nebo mě ještě napadá, kdy odpoledne vstávají?
Syn to má už dost dlouho tak, že odpoledne potřebuje mezi spaním větší mezeru a ráno je po 3 hodinách na odpis.
Dál nám pomohl kolotoč - zapínala jsem i 4×, zavinutí (asi do 5 měsíců), režim a večerní rituál. Vedle mě neusnul nikdy (jen když jsem kojila), to si chtěl hrát a nosit. Když jsem byla nejzoufalejší, tak jsem ho šoupla do kočárku a uvozila.

• Citovat
  • Upravit
928
26.11.12 20:32

U nas to bylo taky tak jedno nosil manzel a druhe ja, ale mam parecek a kluk byl teda o 100%klidnejsi a po kojeni vzdycky usl ale holka skoro nikdy, nekdy mi prorvala i od kojeni do kojeni a pak skoro celou noc a trvalo to az do 8mesicu kdy jsme je prestala kojit vnoci a kojila jsme je jen pres den, ale do ted mam s holkou problemy se spanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
26.11.12 20:34

Navic u 4mes mimin je fakt brzy mluvit o rezimu, ikdyz uz nejaky mate, ale my je davali vzdycky spat okolo 6h, ale dyt v te dobe deti jeste skoro furt spi a pokud se jim nechce tak je nechte u vas v obyvaku a úak je zkuste dat znovu do postylek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.11.12 20:36

Ahoj,
znám to, prostě řev, řev a řev. Nepomohlo nic. Vykoupaní byli, najezení, v suchu, onošení a stejně řvali a nespali. Když usínal jeden, tak druhý začal ječet, pak řvali oba, pak jen jeden. Vzájemně se budili a pořád dokola, pak už řvali jen proto, že byli přetažení. No a já brečela v jiné místnosti taky, jak jsem byla bezmocná. Nakonec u nás zafungovala lehátka na krmení, každý v jednom a já je houpala a houpala, pak jsme je opatrně přenesli do postelí a někdy jsme je v nich nechali spát :oops: Malá byla a stále je děsný nespavec, takže se budila xkrát za noc a sama neusnula ani omylem, takže opět do lehátka a houpat. No bylo to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
26.11.12 20:36

Nase mala taky usina az tak kolem 11vecer :zed: a to nespi ani odpoledne nejak maximalne pul hodky v kocarku nebo na gauci jinak nic jako :zed: chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí