Nechuť k jídlu - možná chřipka?

17
4.9.11 11:52

nechut k jidlu možná chřipka?

dobrý den, měli jsme problemy s váhou kdy doktroka tedy řekla na noc dokrmovat. to se zadařilo parkrat a nakonec jsem zůstala u kojení . včera večer jsem ale musela zkusit nutrilon vzhledem k tomu že jsem měla malo v prsou (málo jsem přes den vypila, tak abych mela na noc :-( ) po předchozích zkušenostech bylo lepší když jsem mu dala rovnou nutrilon nežli jen dokrm. jsou nam 4 a půl měsíce.
Včera ovšem nevypil ani 30tku tak jsem mu dala prso i když jsem vedela ze tam toho moc nebude. po chvili jsem zkusila opet lahev … to vznikl problem kdyz nechtel uz nic ani prso ani lahev. byla to docela estrada az z toho usnul. po chvili jsem si šla lehnout s nim.cca kol 20 hodiny. před půl noci se mi začal v postylce kroutit , sam nevedel jestli chce na bok do prava či doleva kdy jsem se snazila mu pomoc, nakonec si lehnul na zada a v tu chvili to začalo , začal hrozne zvracet ( pomalu se mi pridusil), naštesti jsem byla v pohotovosti. .. po dalši chvili nošeni opet zvraceni .. pak nasledoval průjem asi dvakrat. . toto trvalo prresne hodinu. Volala jsem na pohotovost na dětské odd. kde mi doktorka řekla ze mu mam davat čajik z lednice po lžičkach. ,, doplnuji na rotaviry jsme očkovaní,,. čaj jsem tedy ani nestihla podat usnul a probudil se az v půl 4 ráno kdy jsem mu dala prs,… vše bez problemu. usnul hned po krmeni a probudil se v půl 7 opet kojeni bez problemu. usnul a probudil se v půl 10 kdy jsem mu dala prs v 10 hod , opet nechtel jist a to co tak nejak vypil opet vyzvracel. ted usnul ale nevim co je to jestli jsem mu nejak nezavinila to kojeni s michanim s nutrilonem? nebo chřipka je fakt ze epšíka … :-( taky jsem si vzpomnela ze přitel nez mi ho večer dal na kojeni s nim delal blbosti ze s nim udelal jako koutoul ve vzduchu kdy tedy dostal hned vynadano … ( to at mu dela v roce a ne ted ). On je malej hroznej racochejl je pro kazdou blbost mno … ale ted nevim co jsem udelala špatne či zda je to nejakou chripkou, co myslíte ? teplotu doplnuji mame 37,5 měřeno v zadečku. jsme po očkovaní 14 dní hexa a prevener13 , očkovani snašel dva dny špatne byli jsme v horečkach 39,5-38,5 , to jsme meli také nechutenství ( ale nezvracel) vše se srovnalo pochybuji že by to melo s tim nejakou spojitost . Týden jsme byli opravdu v naproste pohode bez problemu. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
4.9.11 13:13

Je spousta dětí které mají po očkování problémy klidně i dva měsíce, takže to klidně může mít souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.9.11 19:32

Tak nakonec máme opravdu chřipku týden jsme měli prujem tak jsem byla u doktorky ta mi rekla ze je v pohode az když jsem ji řekla že mi začal i malej chrapat tak mi řekla že ma zadní rýmu kdy mam stříkat mořskou vodu . po stříknutí spreje nebudu komentovat jaka byla reakce nez se s tim vypořadal ale ted nám tečou nudle az na zem a mame teploty 38,8 bez odečtu. Stříkame mořskou vodu do nosiku a odsavame. spime na boku protože na zadech nemůžem dychat. bojim se aby nam to nešlo do uší či na průdušky. jak dlouho taková chřipka trvá? či pokud mate nejaký zkušenosti? vzduch zvlhčuji a mam postýlku zvednutou tak 20% z jedné strany.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí