Onanování roční holčičky

32806
3.9.11 20:37

onanování

Ahoj holky, moje roční holčička už asi týden objíždí všechno možný, když si ji posadím na klín, tak si začne jakoby třít pipku o moji nohu, nebo si lehne na zem, propíná nožičky a hýbe pánvičkou, zadečkem. Dělají to některý vaše holčičky??? Jsem si říkala, jestli ji třeba nesvědí, ale nemá to tam nějaké červené, prostě se asi vzrušuje nebo nevím, vždycky u toho má takový zvláštní výraz. Máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
3.9.11 20:41

Jo máme. Přejde to 8-) Kristinka to dělala na etapy. Pamatuji si, že to dělala kolem roku, potom kolem 4 let. Teď má za měsíc 7 a už to minimálně rok „na veřejnosti“ nedělá… Je to naprosto normální :wink:

• Citovat
  • Upravit
2566
3.9.11 20:44

Totéž dělala holčička mojí kamarádky- soukromě tomu říkali ,,šoupání" a dělala to na klíně , při objímání medvídka, o polštář… Řešili to s dětskou Dr. a ta jim řekla, že se takhle prostě uklidňuje a pravda, je, že při nebo po tom vždycky usnula.
Kamarádka měla strach co na to budou říkat ve školce, tak se jí to pokoušeli vysvětlit, že se to dělá jen v soukromí a ne před ostatními dětmi a zřejmě to holčička pochopila a pomalu to ustalo. :mavam:
Ještě dodám, že začala kolem roku a po nástupu do školky to ustalo, nebo to nedělá veřejně.

Příspěvek upraven 03.09.11 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.9.11 20:45

Dělala to kamarádky holčička kole 2 roku.Ona to dělala na polštářku nebo noze od panenky.Jezdila na tom až byla spocená a funěla u toho.Když jsme se na ni dívaly tak byla na nás nazlobená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
3.9.11 20:48

Nooo, tak muj syn to dela taky! Je mu 20 mesicu a dela to uz tak 3 mesice a dost casto. Vsichni si delaji srandu, kde ASI tohle mohl obkoukat. A tak jsem premyslela, jestli je to normalni.
Klekne si, rozjednou se mu kolena a proste trtká.

Příspěvek upraven 03.09.11 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32806
3.9.11 20:49

Holky diky, slysela jsem o tom, ze kolem toho druheho roku to ditka delaji, ale preci jen se mi to u te nasi zda brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
3.9.11 20:58

Ta naše si zase takhle ve sprše dlouho „čistí“ pipinku. a taky mi jí pořád hrdě ukazuje ((-: no starší tu to zatím nenapadlo, ale beru to jako normální. mladší vysvětluju, že na pipinku se sahá jenom doma. V té sprše je to aspoň s hygienou (((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
3.9.11 20:59

Teda :lol: :lol: Ne pardon, že se směju… není to myšleno zle… Ale já myslela, že toto dělají jen kluci a vždycky jsem si dělala srandu, že kluci už od narození vědí, na „co to mají“ - prostě chlapi :mrgreen: A teď tu čtu, že i holčičky jsou takhle „vynalézavé“ už od útlého věku… :jazyk: :pankac: Tak to je pro mě novinka fakt… 8-) Zase jsem se přiučila… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.9.11 20:59

Verunka něco takového dělá taky, o nic se sice nešoupe, ale jakmile má sudanou plínu, tahá si pipinu. Což o to, mně by to nevadilo, ale nepříjemný bylo, když byla trošku opruzená, tak se toho déle zbavovala, protože si ty pupínky vždycky podráždila :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 21:23

No tak naše malá to dělá dokonce od 8.měsíce.. nejdřív jsem si myslela jestli jí něco není, cvičila nožičkama (třela se pravděpodobně plínkou) zrudla, byla spocená.. Myslela jsem jestli jí nebolí bříško.. a PRD, zjistili jsme že „si dělá dobře“.. Dělá to do dnes..někdy je měsíc v klidu, někdy to dělá několikrát denně..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.11 21:32

tak já to prý dělala taky cca od roka…o šprušle v postýlce, později pak rukou…taky se mi jen naši snažili vysvětlit, že ne ve společnosti, ale tak aby mě nikdo neviděl..... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
595
3.9.11 21:43

Nase mala to dela taky, zacala nekdy o kolo roku. Ptali jsme se i dr. co s tim , ale neporadila, je to normal. Ted mela dva roky a ja se bojim, jak to bude, az bude ve skolce :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 22:20
verunka.kliste píše:
Holky diky, slysela jsem o tom, ze kolem toho druheho roku to ditka delaji, ale preci jen se mi to u te nasi zda brzo :lol:

tak brzo to urcite nie je…ja som bola na nervy ked to moja mala zacala robit ako 4. mesacna…najskor sme nemohli prist na to co to vlastne robi…lebo mala fakt zvlastny sposob (no ma ho vlastne dodnes :jazyk: …)
Ak mozem poradit, nekarhat, nenapominat, skor odviest pozornost dakou inou cinnostou (teraz pisem o tom ak to bude robit na verejnosti), lebo mam este v zivej pamati ako to robila fakt hoci kde, na narodeninovej party, na ihrisku, na pieskovisku…a tie otazky vycudovanych maminek :lol:
No a neskor sa pokusit vysvetlit, ze sa to vonku medzi detmi, ludmi proste nerobi…aj ked ja som moc uspesna nebola…ona to ponala tak, ze kym ma mamka nevidi tak je dobre :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.11 22:26
faldy píše:
Nase mala to dela taky, zacala nekdy o kolo roku. Ptali jsme se i dr. co s tim , ale neporadila, je to normal. Ted mela dva roky a ja se bojim, jak to bude, az bude ve skolce :roll: :think:

to som zase ja…co sme zacali v 4. mesiaci s tym…tak my sme skolku prezili, ale teraz ide do skoly, tak dufam ze ju tie srandicky prejdu… :mrgreen:
Inac ja som normalne v skolke povedala o co ide, ze proste aky mame „problem“ a povedala som co od pani uciteliek ocakavam (proste ziadne hresenie, ziadne zakazy, ale ak sa da, odviest pozornost inym smerom) a pani ucitelky mi velmi vysli v ustreti a na moje pocudovanie mi povedali, ze to mavaju casto v skolke, ale maloktora mamicka sa k tomu stavia tak…a ze maloktora to vobec povie…Tak vam radim, nehanbit sa, a pekne sa porozpravat, predsa len su to pedagogovia a urcite maju dostatok skusenosti…

• Citovat
  • Upravit
595
3.9.11 23:16

Presne o tem jsem premyslela, ze to ve skolce ucitelce reknu, at je na ni pripravena, i tak budu asi cervena az na pr…, ale jo,je to normalni, ja vim. Doma ji nechavame, jenom porad nechape slovo soukromi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí