Nechuť k jídlu v 9ti měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mimi08 píše:
Ahoj maminky, mám 9ti měsíční dceru. Minulý týden měla horečky 39 a samozřejmě nechtěla nic jíst, dokonce ani pít mléko, což se nikdy nestavalo ani když ji rostly zoubky. Jenže už přes týden mi nejí, nepije mléko - jediné co si dá je přesnídávka nebo bílý jogurt, ale to ji přeci nemůžu dávat nonstop. Jsem z toho nešťastná, tolika flašek s mlékem, co jsem vylila, tolika uvařeného jídla vyhodila. Nemáte nějakou radu co s tím? Přeci nemůže jist presnidavky, jogurty a pít vodu každý denJsem z toho už na prášky, chci aby se pořádně najedla nebo alespoň to mléko vypila
Navíc mi od narození spinkala celou noc od 6-7 hod do 7 hod ráno. Poslední týden se vzbouzi v noci, pláče a přitom usíná, je to urcite hlady, ale přitom mi mléko nedá do pusy
Děkuji předem moc za rady
Může to být od zubů. Jogurt ji chladí. Neboj, ona se zase rozjí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bude dobra. U nas to probihalo v 7mi mesicich. Jedla strasne malo a prevazne jen masozeleninu. Obcas treba pulku jogurtu, ale to uz muselo bejt ![]()
Dokonce i doktorka me na 8mi mesicni vydesila, ze pribrala fakt malo. Ted ma 10m a uz basti lip. Rostly ji tenkrat zuby, musela furt nekde lézt, zkouset stoupani a obslapovani nabytku…proste na jidlo nemela cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet @1mila2 Jste mě uklidnily holky. Naše malá váží 10 kg, tudíž nestrádá, ale jsem nesvá, když nesní za celý den plnohodnotné teplé jídlo. Kort když od narození byla strašný jedlík a jedla mnohem více než miminka v jejím věku. Snad se to zlepší, jen mám strach, aby si na ty přesnídavky sladký moc nezvykla a pak chtěla něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je teda buchta ![]()
Nase slecna mela v 10ti mesicich skoro 7600g. Obcas toho sni hrozne moc a nekdy ma par dni hladovku. Mliko mi vypije tak 350ml za den (cast vecer a cast nad ranem). Ale kdyz ji rostly prvni 2 zuby, tak nepila mliko vubec
a s tim spanim se to taky zhorsilo. Zacala nam vstavat kolem 4hodiny, pritom driv spala taky dobre. Hele, urco z toho vyrostou, vecne se budit nebudou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mimi08 píše:
@Russet @1mila2 Jste mě uklidnily holky. Naše malá váží 10 kg, tudíž nestrádá, ale jsem nesvá, když nesní za celý den plnohodnotné teplé jídlo. Kort když od narození byla strašný jedlík a jedla mnohem více než miminka v jejím věku. Snad se to zlepší, jen mám strach, aby si na ty přesnídavky sladký moc nezvykla a pak chtěla něco jiného
To je pořádná
Syn měl 10 kilo až na roce. Teď na skoro 4 letech stávkuje s jídlem někdy taky. Jsou dny, kdy ho pobízet nemusím a jindy to je děs. Ale je tak akorát a energii na blbiny má, takže se nebojím, že by strádal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1mila2 Je to macek od narození
Všichni si myslí, že jí je minimálně rok
Jeee, tak vy máte drobka, 7,5 kg měla moje malá ve 4 měsících
Je možné, že ji rostou další zoubky, ale zatím nic nevidim. Tak budu doufat, že to bude brzy lepší. Ještě jednou děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Je pořádná
Už 3 měsíce má váhu jako roční dítko, snad to vyběhá
Já měla 14 kg v 1.třídě, je po manželovi
Taky to tak máte, ono to tak má asi většina dětiček, jen já na to nebyla zvykla
Ještě jednou moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My v roce měli 9.150g.na roce a půl jsme měli 10.5 kg a teď se tak, potkáme s nechtenstvim ale rostou mu pětky sní všechno po skromní ale teplý jídlo už druhý den vůbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit