Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím ma někdo podobnou zkušenost jako ja dneska jsem 13+2tt a od 6tt mě trápí silna nevolnost neudržela sem ani vodu a tak sem v 11tt skončila na kapačkach teď sice vodu udržím ale od toho 6tt vůbec nejim cokoliv sním vyzvracim degan mi vubec nepomáhá ani torecan ztratila jsem úplně chuť k jidlu je to normální? Spraví se to nebo to mam řešit s dr. Vubec necítím hlad děkuji za případné odpovědi
Měla jsem stejný průběh jak ty…jen Teda mne ty kapacky hned zabraly a po tom se mi vrátila chuť k jídlu na pár dní, pak bohužel nanovo…takto jsem byla 2× a pak už ve 14 tt mě to rázem přešlo a už jsem začala zase žít. Jen jsem zhubla 8 kg a při porodu jsem byla jen na své původní váze. Léky na tu nevolnost jsem si vzala jen pár krát, snažila jsem se bez nich to vydržet. Dr mi říkali že důležité je pít, jídlo prý není tak podstatné…takže se mě vždy ptali kolik toho vypiju
@alialiali tak vodu udržím a je fakt ze ty 2 litry vypiju denně ale už sem 2 měsíce nejedla oběd ani nic někdy rohlik po 3,4dnech a to ještě vyzvracim už necítím ani hlad doma se nevaři smrdí mi to jdu kolem restaurace zvracim je to teda hrozný a bojím se o prcka ať mu nic nechybí
@Meliss7 já se taky bála, ale prý si vezme co potřebuje že mne…určitě bych se ale zeptala dr na vitamíny, co užívat
Naprosto ti rozumím! Zažívám to samé! Taky sem nezvládla ani děckou výživu. Teď jsem 18tt a po ránu je mi pořad zle. Začalo se to zlepšovat nedávno kolem toho 16tt. Hodně sil!
U dcery jsem na tom byla podobně. Vodu jsem mohla, ale jíst jsem mohla jen ovoce a zeleninu.Nic jiného moje tělo nesneslo. A taky jsem dost zhubla.Po nějakých dvou měsících to postupně přecházelo. Mohla jsem některé polévky, pečivo třeba s lučinou, ale vařené jídlo(mimo pár polévek) jsem neměla hodně dlouho.
Ahoj, já takhle problila od 6tt do 24.tydne, byl to masakr. Od rana až do vecera, nepomohlo mi nic a pit jsem mohla jen kofolu, takze moje ditko bylo živeno jen z kofoly a rohliku
jedine co mě drželo nad vodou bylo, ze čekám holcicku, kterou jsem si v zivote moc prala
a řeknu ti jedno..kolikrát jsem nad misou brecela, ze to nedam. Stalo to za to, ja si odtrpela v těhotenství, ale měla jsem rychlý porod. Vykompenzovano
![]()