Nechutné boláky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.10 23:12

Nechutné boláky

Ahoj holky, píšu jako anonym protože na co se chci zeptat je pro mě velice choulostivá a nepříjemná věc, jde o to že posledních pár měsíců se mi na mém velkém pozadí začaly tvořit takové asi 0,5cm buličky, něco jak akne, ale jsou plné krve někdy je tam i hnis, já už jsem úplně zoufalá nevím co mám dělat aby zmizely, s manželem spím zásadně jen po tmě jinak bych mě asi trefilo, svůj problém jsem mu řekla takže to respektuje, nevíte co by mohlo fungovat?? Myslíte že to může mít spojistost že mám „tučný“ :mrgreen: zadek? Velice se omlouvám za toto nechutné téma, ale já bych vážně potřebovala nějakou spásnou radu, moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
20.6.10 23:30

tak na tohle ti dá asi odpověď jen DR :nevim: můj taťka měl jednou takový boláky jak popisuješ, ale jen 2 a bylo to způsobený zarostlýma chloupkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kunhuta11
21.6.10 08:18

ahoj .. mívám na pozadí taky občas takové pupínky, i s hnisem, přičítám to znečištění organismu toxickými látkami.

já sama bych přestala o bolácích říkat, že jsou nepěkné, přijala bych je jako svou součást a zeptala se jich, co mi chtějí sdělit, proč se oběvily? Většinou mě pak napade, nějak náhodou, s čím to souvisí…

A jinak bych zkusila hodně pít,koupit si čistící čaj a omezila bych maso, a živočišné tuky a podobně… to by mohlo zabrat

• Citovat
  • Upravit
9645
21.6.10 08:43

AHoj,
odvar z řepíku nebo třezalky nebo slézu a sedací koupel . A větrat a bavlna na sebe . A neboj se zajíd k Dr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.6.10 09:34

Ahoj,
mně se po prvním porodu začalo dělat něco podobnýho, taky na zadku. :lol: Vypadalo to jako uhrák, mělo to bílou tečku a okolo byl horkej červenej flek. Jediný, co mi na to pomáhalo, dostat ven ten hnis, pak to pomalu mizelo (ale krev jsem tam teda neměla). Jednou se mi to udělalo na takovým blbým místě, kam jsem si nedošáhla, tak mi ta bílá tečka zčernala, udělal se mi tam zánět a strašně to bolelo. Nakonec jsem s tím skončila na chíře, kde mi to řezali, no bolest děsná. Když se mi to pak udělalo znova, šla jsem s tím na kožní, brali mi z toho nějaký vzorky (taky úžasný), ale nic se tam nenašlo. Pak se mi přestalo dělat.
Přičítám to oslabenýmu organismu po porodu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek