Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,a co takhle skočit na kožní nebo si už byla,než se takhle užírat
je to určitě nepříjemný…
Anonymní píše:
Ahoj,a co takhle skočit na kožní nebo si už byla,než se takhle užíratje to určitě nepříjemný…
já bych šla, ale jedině za předpokladu že bych to nemusela ukazovat
Jooooo no to asi budeš muset
Prosím tě dyť jsou na ledasco zvyklí…
A než se kvůli tomu pořád omezovat,to bych radši zatla zuby a zadek vystrčila ![]()
ahoj,
tusim ze jsem mela neco podobneho tusim asi v 5 tride ale presne nevim co to bylo, teda jak se to jmenovalo… nemela jsem moc sedet, a mela jsem na to strasne smradlavou mast byla takova hneda… za chvili to zmizelo a uz jsem to nikdy nemela, ale ty bolaky byly asi 3… tez doporucuji nekam zajit k dr tady ti moc nepomuzeme..
A není to náhodou opar? Právě tyto partie jsou prý častým místem výskytu,ale s tloušťkou to teda nemá nic společné.Spíš s oslabenou imunitou,u žen v době MS…atd.
Ale zaráží mě naplnění krví..u oparů je to čirá tekutina.Tak nevím
, ale kožní dr.to snad pozná ![]()
holky díky, tak já tam zajdu, ono se mi to hodně dělá jakoby na vnitřní straně kde mám půlky připlesknuté k sobě, to se mi udělá jeden, a normálně se to přenese na druhou stranu, takže já mám obě dvě půlky úplně identicky poďobané ![]()
mám dítě, ale je tak hodné že ani nevím že ho mám, ale je pravda že přes den se nasedím docela dost
Neseď a větrej zadek. Dělá se to z tepla a hodně sezení + blbý materiál prádla. Doporučuji jen bavlnu. Začlo ti to, když se oteplilo, viď ? Sezení tomu neprospěje.
Jak pise zuza.Nosit jen bavlnene pradlo a snaz se co nejmin nosit riflovinu.Neco prodysneho aby pokozka dychala.
Neblbni a dojdi si na kožní… tam jsou zvyklí na horší věci a boláky na zadku je nemůžou rozhodit… Lepší než se takhle trápit kdovíjak dlouho, ne? Nehledě na to, že kdyby to náhodou bylo nějak přenosné, klidně to můžeš na muže a prcka přenést…
Ahoj,
to jsou problémy ze zapaření a nebavlněného prádla.
Myslím, že se to jmenuje komedony.
Raději bych šla co nejdříve k doktorovi, aby se to nerozlezlo všude.
Jitka
moje štíhlá kamarádka na to taky trpěla ,prostě zajdi na kožní dají ti na to vodičku a máš poproblému . ![]()
Zajdi si na kožní, jsou opravdu zvyklí a výdají mnohem horší věci. Od toho jsou. Já se takhle trápila se zarostlým chloupkem na přirození. Zahnisal mi tak, že mě bolelo i sedět. Manžel mě přemlouval k doktorovi, ale styděla jsem se. No, nakonec mě vyhnala bolest. Bolela mě i sprcha!!!
Doktorka ani nemrkla, jen poznamenala, že kdybych přišla dříve, nemusela by to řezat. Jen by to vyčistila s pomocí jehličky. U tebe určo nic řezat nebudou, přijde mi to taky jak píší ostatní z horka a špatně zvoleného prádla. No jo, když to bavlněné není tak hezké,že? ![]()
Ahoj, mám stejný problém jen nevím jestli se mi to nemohlo udělat po holení protože mě to svedelo a začla jsem to škrábat a druhý dden jsem měla jakoby pupínky na konečníku a okolo docela hodně to bolí nemůžu sedět, nemůžu na záchod už opravdu nevím co s tím mám to asi 3dny a je to velice nepříjemné
Ahoj holky, píšu jako anonym protože na co se chci zeptat je pro mě velice choulostivá a nepříjemná věc, jde o to že posledních pár měsíců se mi na mém velkém pozadí začaly tvořit takové asi 0,5cm buličky, něco jak akne, ale jsou plné krve někdy je tam i hnis, já už jsem úplně zoufalá nevím co mám dělat aby zmizely, s manželem spím zásadně jen po tmě jinak bych mě asi trefilo, svůj problém jsem mu řekla takže to respektuje, nevíte co by mohlo fungovat?? Myslíte že to může mít spojistost že mám „tučný“
zadek? Velice se omlouvám za toto nechutné téma, ale já bych vážně potřebovala nějakou spásnou radu, moc děkuju