Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
rats: asi se pohybuješ ve vrstvách, kde se toto chování nenosí…
Juro mě můj chlap vždycky řekne, že pokud něco chci musím si říct, že on prostě ten 6. smysl, který mám já nemá a neví co se mi honí v hlavě a myslím, že to tak má většina chlapů,
Zakladatelko jsme na tom podobně. Nemám chuť na sex, máme krizi jako hrom už v podstatě několik měsíců, jen to vždycky na nějakou dobu zklidní, ale pak to zase vybouchne.
Syn je naprosto úžasný, od půlroka spí celou noc, je šikovný, hoodně samostatný, ale stejně. Stýská se mi po práci. Babičky máme dvě, ale jedna je chudák věčně v práci a druhá nepoužitelná. Občas někdo pohlídá, ale stejně, pokud mám třeba hlídání během všedního dne, tak toho využiju a v klidu uklidím, aniž by se mi tu motal malý pomocník.
Já myslím, že si tím prochází každý vztah.
Občas je dobrý si jen tak sednout a popovídat(jde to i bez vína) a taky je občas dobrý, aby sis udělala něco svýho a sama. Třeba zašla s kamarádkama někam…
Měla jsem to taky tak, z dětí (dvou) totálně vyštavená, unavená, jak psychicky tak fyzicky a do toho chlap s kecama jaký mám veget, že nechodím do práce. On sám dvakrát týdně večer s kámošema, se kterýma jsem dřív než jsme měli děti chodila i já, spolu. Už mě ani nepostrádali
Pak jsem se naprdla, a začala se dožadovat své svobody
Začala jsem chodit míto něj, nebo jsme se střídali, dostala jsem se „mezi lidi“ odreagovala jsem se, začala jsem myslet na jiné věci, prostě jsem si vyčistila hlavu. Chlap zase poznal, že to není takový med, a vztah se zlepšil i když prostě společně málokdy někam jdeme.
ahoj,tak já přidám svou troškou do mlýna,i když s křížkem po funuse,
i já měla krizi,nebavil mě sex,pak začal jezdit,takže jsme se vídali kamionem,navíc byl hrozný pedant,nakonec to dopadlo tak,že jsme se rozvedli,protože sexu ubývalo,hezkých večrů při svíčce také a nakonec jsme žili spíš vedle sebe než spolu,už jsme se nesvěřovali a neřešili ani spolu problémy,já se o všechno postarala sama a on si myslel,že ho nepotřebuju a našel si jinou
a já odešla z vysněného baráčku s 2 syny,kteé to hrozně ranilo,že bydlíme v paneláku a moc se jim do dneška stýskáprotože bejvalej ho nakonec prodal,
to jsem vám nechtěla vylíčit můj život,jen varovat,děvčata,jestli nemáte doma gaunera,tyrana gamblera,a jen máte krizi,tak s ní bojujte,zapřáhnětwe manžela na pomoc s výchovou dětí,a hlavně mluvte,mluvte s ním,protože to může být začátek konce a věřte,že vlastní táta,je vlastní táta
dnes už mám nového partnera,kluci jsou velcí a já čekám další přírustek,ale s odstupem času jsme pochopila,že jsem měla trošku bojovat a snažit se tu necuť k sexu a kmanželovi překonat,třeba bychom se stejně rozvedli,ale třeba ne…
chuanitko..mám pocit že to jedno odpoledne by jsme stravili poštěkáním se..až tak daleko jsme