Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to by mě docela mrzelo… manžel nebyl nějak přehnaně nadšený, ale byl ohleduplný, pozorný, zašel se mnou na velké screeningy a také byl u porodů. Sám, nemusela jsem mu nic říkat, prostě ho to bralo samotného a nebudu lhát, bylo to moc fajn
stejně tak je báječný táta, který se od miminek o své děti stará a žádné kecy typu „dítě patří jen k mamce“, nebo „kým nemluví, není parťák“ a pod. Prostě na 100% už těhotenství a je vidět, že děcka jsou jeho svět, resp. my jako rodina
Asi bych nedokázala tohle akceptovat, já se ráda společně zasměji, chyběla by mi jeho blízkost a podpora… ![]()
@crempus já neříkám že to není hezky, ale člověk si pak přide uplne nemožně, když mě nenechá nést 100m ze samosky pytlík rohlíků ![]()
@Petula306 píše:
@ivašot. Tak co by měl dělat? Je doma jen o víkendu, máme hromadu práce.. nebudu se stresovat jestli koupil to nebo ono, co nám ještě chybí a tak.. prostě pohoda. Vyhovuje nám to oběma
Chudák dítě, s tou vaší pohodou. To nebude čekat až se ho uráčíš nakrmit a přebalit. Jste divný oba dva.
Nerepetej…a buď ráda…) Vždyť je to hezký.....