Nečitelný manžel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
crempus
27.2.19 09:38
@Kriss Tina píše:
Můj chlap to zas prožívá až moc. Když malej v břiše kope, tak je na mě nalepenej a pořád dokola říká jak to můžu vydržet, přitom ja už to ani kolikrát nevnímám :D na vybavicku máme ještě čas, ale to pořád řeší co a kam a ať už si konečně vyberu co chci nakoupit. Když sem si pochovala staršího syna tak mi hned vycetl co se s ním tahám, že to nemůžu (má 15kg), ani malý nákup me nenechá nést, prostě že mě dělá úplného lazara :lol: já bych zas byla ráda, kdyby byl trochu min pozorný, neříkám aby byl úplně chladný, protivný, nezúčastněný, ale nemusel by to prožívat víc než já, kolikrát mám pocit že asi moje hormony prelezly na něj 8)

Nerepetej…a buď ráda…) Vždyť je to hezký.....

• Citovat
  • Upravit
16186
27.2.19 09:51

to by mě docela mrzelo… manžel nebyl nějak přehnaně nadšený, ale byl ohleduplný, pozorný, zašel se mnou na velké screeningy a také byl u porodů. Sám, nemusela jsem mu nic říkat, prostě ho to bralo samotného a nebudu lhát, bylo to moc fajn :srdce: stejně tak je báječný táta, který se od miminek o své děti stará a žádné kecy typu „dítě patří jen k mamce“, nebo „kým nemluví, není parťák“ a pod. Prostě na 100% už těhotenství a je vidět, že děcka jsou jeho svět, resp. my jako rodina 8) Asi bych nedokázala tohle akceptovat, já se ráda společně zasměji, chyběla by mi jeho blízkost a podpora… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
27.2.19 11:59

@crempus já neříkám že to není hezky, ale člověk si pak přide uplne nemožně, když mě nenechá nést 100m ze samosky pytlík rohlíků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.2.19 13:41
@Petula306 píše:
@ivašot. Tak co by měl dělat? Je doma jen o víkendu, máme hromadu práce.. nebudu se stresovat jestli koupil to nebo ono, co nám ještě chybí a tak.. prostě pohoda. Vyhovuje nám to oběma ;)

Chudák dítě, s tou vaší pohodou. To nebude čekat až se ho uráčíš nakrmit a přebalit. Jste divný oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí