Pauza nebo konec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
26.2.19 15:22

Těžko radit. Někdy pauza může pomoci ale spíš myslím že ne. Jsi si jistá, že v tom není žádná jiná a že si jen nenechává zadní vrátka? Mě to tak trochu připadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
26.2.19 15:23

No, pokud maji děti trvalé bydliště tam, kde nyní žijete, tak se těžko můžete bez souhlasu otce odstěhovat 200km daleko. Jinak já bych ho odpálkovala už při slově pauza. Pauza je totiž pro většinu chlapů sex jinde, u vas evidentně se servisem v původním bydlišti. Pan jen čeká, az natrefí na nějakou, ktera mu dá kromě sexu i zábavy i servis, co mu poskytujete vy. To bude urcovat délku pauzy. Vy zatim ztratite nejlepší roky zivota, kdy si ještě můžete najít normalního chlapa a zalozit novou-fukční rodinu s tím, že byste měli spolecné dítě. Holka jsi nahraná, protože jsi evidentně buď hloupá, nebo moc hodná a naivní. Nemyslim to zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
26.2.19 15:26

Také na mě bohužel působí že má jinou a třeba čeká jak se to vyvrbi. Já bych se odstěhovala blízko k rodicum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.19 15:27

@sediza že bych se vrátila domů se víceméně nebránil, ale mám prý počkat, co bude za měsíc…A máte pravdu, jak jsem stará, tak jsem blbá a taky naivní… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.19 15:30

@Rokos1 @blueberryx je pravda, že jsem se neptala teď v poslední době, ale před tím v tom prý jiná nebyla…sám říkal, že kdyby byla, bylo by to snažší…ale kdo ví…do soukromí se mu nenabourávám, ale ta půlroční odtažitost spíš nahrává milence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.2.19 15:31
@yersey píše:
@sediza že bych se vrátila domů se víceméně nebránil, ale mám prý počkat, co bude za měsíc…A máte pravdu, jak jsem stará, tak jsem blbá a taky naivní… :zed:

V tom případě si nechte písemně potvrdit, že souhlasí s Vaším stěhovaním s dětmi, oznamte mu datum stěhování a neztracejte čas s takovým sobcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.2.19 15:40
@sediza píše:
V tom případě si nechte písemně potvrdit, že souhlasí s Vaším stěhovaním s dětmi, oznamte mu datum stěhování a neztracejte čas s takovým sobcem.

Přesně! Oni si tihle lidé totiž vůbec neuvědomují jak toho druhého trápí a nechávají ho čekat jak se rozhodne, nebo jak mu bude fungovat nový vztah. Jsou to prostě sobci. Prožívám si něco podobného, akorát u nás je to už jasný rozchod s tím že přítelkyně buduje nový vztah s milencem ale řešíme prodej společného domu, takže se potkáváme a musíme komunikovat a z jejího chování je jasné čitelné že si myslí že na ni čekám a v nejhorším se má kam vrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.19 15:52

Tak u nás zatím padlo pouze slovo odluka…že neví, co bude dál…taky mi to přijde sobecké a mám chuť odejít, ale zase na druhou stranu, bych mu tu šanci dát chtěla…protože máme děti a ve vztahu i na krizi mají podíl oba…zadní vrátka si dělám i já, protože budu dávat holkám přihlášku do školky ve vesnici, kde bydlí mamka…ale pere se to ve mě hodně, hlavně, když normálně přijde domů a začne vykládat, co bylo v práci, co kde a kdo…pak si sedne k tv a koukne se mnou na ulici…a já vím, že vlastně tu je, resp. byl, že neměl nábytek, teď pro změnu je tu pro to, že mladší je nemocná a kdybych potřebovala náhodou ráno k dr, neboť doma mám i starší, abych nemusela v horečkách tahat mladší do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.2.19 16:08
@yersey píše:
Tak u nás zatím padlo pouze slovo odluka…že neví, co bude dál…taky mi to přijde sobecké a mám chuť odejít, ale zase na druhou stranu, bych mu tu šanci dát chtěla…protože máme děti a ve vztahu i na krizi mají podíl oba…zadní vrátka si dělám i já, protože budu dávat holkám přihlášku do školky ve vesnici, kde bydlí mamka…ale pere se to ve mě hodně, hlavně, když normálně přijde domů a začne vykládat, co bylo v práci, co kde a kdo…pak si sedne k tv a koukne se mnou na ulici…a já vím, že vlastně tu je, resp. byl, že neměl nábytek, teď pro změnu je tu pro to, že mladší je nemocná a kdybych potřebovala náhodou ráno k dr, neboť doma mám i starší, abych nemusela v horečkách tahat mladší do školky

To, že má zajem o děti je snad normální. To, že má zrovna čas a koukne se s Vámi na seriál neznamená nic… To jak bylo v práci vykládám i kámošce. Nicméně, jen vy víte, jaký máte podíl na tom, jak teď vaše manželství vypadá. Ale pauza nic neřeší. Komunikace je klíč, párová terapie. Ne to dát k ledu a čekat, že se to vyřeší samo, nebo, že si nekoho najdu, zatimco na mě bude manzelka čekat. On nemá důvod bojovat. Vy poslušně sedíte a čekáte, az se objeví. Má servis, mrkne si i na telku, když se mu zachce. Má to dobre zařízené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.2.19 16:09

A o deti se stará taky jen kdy chce…sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.2.19 16:32
@sediza píše:
To, že má zajem o děti je snad normální. To, že má zrovna čas a koukne se s Vámi na seriál neznamená nic… To jak bylo v práci vykládám i kámošce. Nicméně, jen vy víte, jaký máte podíl na tom, jak teď vaše manželství vypadá. Ale pauza nic neřeší. Komunikace je klíč, párová terapie. Ne to dát k ledu a čekat, že se to vyřeší samo, nebo, že si nekoho najdu, zatimco na mě bude manzelka čekat. On nemá důvod bojovat. Vy poslušně sedíte a čekáte, az se objeví. Má servis, mrkne si i na telku, když se mu zachce. Má to dobre zařízené…

PŘESNĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.19 16:33

@sediza podíl na tom určitě svůj mám a přijímám to, i když to bylo trochu nevědomky…komunikace byl a je zásadní problém a kvůli té jsme tam, kde jsme…to co je teď je prý fajn, ale myšlenkami se vrací do dávné minulosti a tím pádem přítomnost je… Terapie… Jednou chtěl… Někdy před rokem… Sešlo z toho… A když jsem chtěla já, tak už nechtěl on… Že to nic neznamená vím, ani v tom nic nehledám, jen já bych se asi z toho bytu nevracela půl roku k rodině a to ani při absenci nábytku, prostě bych tam zůstala, protože jsem se rozhodla odejit.. Ale já jsem jiná než on a to hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.2.19 16:46

Ale on se ještě nerozhodl odejít. On sedí jednou pr.deli na dvou židlích. Ty chceš být s člověkem který neví jestli s tebou chce být? Zarid se po svém, jakoby to byl konec. Nepremyslej o tom jak se rozmysli. Až mu dojde že tě může ztratit na pořad, možná se vrátí a pak teprve řeš jestli s ním chceš být. Ne teď…zatím co on se bude v klidu rozmyslet tak ty se utrapis. Mě tohle dost pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.19 16:58

@Rokos1 momentálně nevim, sem na vazkach, jestli s ním chci být, ale to asi poznam, az se odstehuje… Naznačoval, ze bude jezdit pravidelně a se vším pomáhat, otázka je, jak dlouho mu to vydrží a jestli to pak splní ten efekt pauzy.. Me teda neprijde, ani ze bych mu měla kazdy den psát co deti.. Na to stačí 1-2× týdně kdyz neni zadny problém… Po svém se zarizuju aspoň tim, ze dam dětem přihlášky do jiné skolky… Vic dělat moc nejde než se sebrat a odjet tech 200km k mamce na vesnici, ale tam to taky není na dlouho a ve meste je o byty velka nouze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.2.19 17:23

@yersey
Ty tam nemáš žádnou kamarádku, žádnou spřízněnou duši? nepřátelíte se s žádnými jinými rodinami? jsi tak hrozně pasivní, ale už jsem tady zažila víc vás takových. V tomhle se nedá žít a ještě jsi postavena do takové role, že čekáš až zahřmí a nebo co? Dala bych pohlídat děti a večer bych špehovala byt, kde bydlí, byla bych jeho stín do té doby, až bych na to přišla a pak by přišla ta náležitá rozprava. Další chyba je, že jeho rodina o ničem neví. proč to neví? Provedla jsi něco ty? Pauza - to máte na vyhazování, aby si komplet zařídil byt na pár měsíců, než pauza skončí? Tomu přece sama nevěříš. Seber se a zjisti si o co vlastně jde, ať nesedíš pasivně a jen nezíráš, co on vymyslí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky