Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak to máte s hypotékou? Jak ji budete platit? On bude jako bydlet jinde a platit hypotéku na dům? A až se zabydli a zvykne si že není s tebou nebo si zvykne na nějakou jinou tak potom bude co? Já bych ho postavil před hotovou věc…chceš být s námi? Tak tu buď…problémy vyřešíme společně…Nechceš tu být? Tak sypej… Ale žádný chození koukat na TV pro jídlo nebo pro prádlo a chci vědět jak ti bude s domem.....musíš mu sebrat ten komfort že se může rozmyslet jak dlouho chce a trochu ho zahnat do kouta aby pochopil že nejsi žádná pipka která čeká jak se milostpan rozmysli…tak si myslím že to má šanci že budete opět spolu jako rodina…doufám že s ním nespíš… ![]()
Ahoj,
Nečetla jsem komentáře, ale z toho co píšeš bych se na nějakou pauzu vybodla. Nechci být nějak špatná ale myslím si že má nějakou další. Měla by si zůstat silnou ženou
pokud můžeš sepiš papír at ho podepíše s tím že odjíždíš s dětmi domu. Protože takto budeš jen čekat, nikam se nepohnes a on bude mít zadní vrátka + si užije
Říkám si, ze tím mesicem ci dvěma uz asi nic nezkazím, přihlášku podanou mit budu a kdyz dojde na lámání chleba, tak budu mít aspon trošku naskok.. Práci tak i tak musím hledat novou a bude jedno, jestli tam nebo tady, protoze do ni můžu az od zari…
v breznu planuju povyhazovat a porozdavat veci na tvoření a nechat si jen to siti, co me bavi a scrapbooking, materiál co mam porozdavam, vyhodím nebo dotvorim… Prostě takovy generální úklid…at případně mam na stěhování min veci ![]()
Příspěvek upraven 26.02.19 v 17:49
@Rokos1 on právě neví, zda s námi chce být… Hypotéku chce platit, aby z domu nikdo nemusel, ze je to skods.. alimenty taky i me sici vydaje…
@Kobliha51 proč to od nich nikdo nevi netusim, ale to je na něm, aby jim to rekl a zep to chce tajit, možná aby mu to nerozmlouvali… Kamarádku tu mám jednu, ale sama ma dve deti a hlídání moc taky nemá… A co se týká penez… No nemáme a proto tohle celé nechápu…
@Rokos1
Nespím… On o to vůbec nestojí uz davno a ja se nevnucuju uz pul roku
@Kobliha51 provedla sem jen to, ze sem si vzala mamanka s neprestrihnutou pupecni šňůrou a chtěla sem z nej mit samostatného chlapa
@yersey píše:
@Rokos1 @blueberryx je pravda, že jsem se neptala teď v poslední době, ale před tím v tom prý jiná nebyla…sám říkal, že kdyby byla, bylo by to snažší…ale kdo ví…do soukromí se mu nenabourávám, ale ta půlroční odtažitost spíš nahrává milence
Tak až se rozvedete, pamatuj, že i na ten byt jeho máš nárok…
@pannda ten byt je firemní-startovací garsonka,kde platí regulovaný nájem
@yersey píše:
@Kobliha51 provedla sem jen to, ze sem si vzala mamanka s neprestrihnutou pupecni šňůrou a chtěla sem z nej mit samostatného chlapa
mamánek by byl u maminky. je tam? není. Takže už tu šňůru přestřihl. Hlavně od tebe.
@yersey Nevím no ale takhle podlě mě nic nevyřešíte. Na pauzy ve vztahu nevěřím, zvykne si na svobodu, volný čas jen pro sebe a co nevidět bude mít jinou, jestli už tedy nemá
Budˇspolu chcete být a budete se snažit k sobě najít opět cestu a nebo se rozejděte, odchod na půl roku jinam vás odcizí ještě víc.
@Kobliha51 v tom případě uz ale nemusím byt stalker, jak mi bylo doporuceno ![]()
@arinecka o pul roku zatím nebyla rec, jen o měsíci dvou… Ja pauzam taky moc neverim, ja ji taky nenavrhla, ale uplne se mi nechce tech 10let, deti a dum zahazovat kvůli krizi… Jako treba se pletu a dobre mi tak, ze hledám i pozitiva, ale na jednu stranu si rikam, ze odejit pryc můžu vzdycky
prostě ted balancuju
@yersey
Ty tam nemáš žádnou kamarádku, žádnou spřízněnou duši? nepřátelíte se s žádnými jinými rodinami? jsi tak hrozně pasivní, ale už jsem tady zažila víc vás takových. V tomhle se nedá žít a ještě jsi postavena do takové role, že čekáš až zahřmí a nebo co? Dala bych pohlídat děti a večer bych špehovala byt, kde bydlí, byla bych jeho stín do té doby, až bych na to přišla a pak by přišla ta náležitá rozprava. Další chyba je, že jeho rodina o ničem neví. proč to neví? Provedla jsi něco ty? Pauza - to máte na vyhazování, aby si komplet zařídil byt na pár měsíců, než pauza skončí? Tomu přece sama nevěříš. Seber se a zjisti si o co vlastně jde, ať nesedíš pasivně a jen nezíráš, co on vymyslí.