Pauza nebo konec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33129
26.2.19 18:49

@yersey Nechci ti brát iluze, ale jak se odstěhuje sám do bytu, tak to nevidím dobře :? Musíte spolu komunikovat, ne před sebou utíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.2.19 18:58

@arinecka tak ja bych i konunikovala… Ale komunikace byla vždy problém… Asi špatný vzor z domu… Iluze… Ty uz nemam… Přihlášku detem dávám do jine skolky v případě stěhování… Ale trošku nechci unahlene hned pálit mosty a stěhovat se 200km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 19:07

Ahoj, mám čerstvou zkušenost. Taky proběhl odchod a po dvou měsících zase návrat zpět. Tak se drž!

• Citovat
  • Upravit
22
26.2.19 19:09
@Anonymní píše:
Ahoj, mám čerstvou zkušenost. Taky proběhl odchod a po dvou měsících zase návrat zpět. Tak se drž!

A můžu se zeptat, máte deti? Měli ste nějak ošetřené finance a případně peci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 19:13

Ano. Děti máme dvě . Měl pocit, že mu nerozumim neustale jsme se hadali. Ale odchazel s tim ze finance stale bude resit on. O vse se postaral po financni strance, hlavne aby deti byli v pohode. Jezdil za nimi skoro kazdy den spis navecer a vikendy. Deti to tezko nesli on nasledne taky, tak se vratil ze chce byt opet rodina.

• Citovat
  • Upravit
22
26.2.19 19:19
@Anonymní píše:
Ano. Děti máme dvě . Měl pocit, že mu nerozumim neustale jsme se hadali. Ale odchazel s tim ze finance stale bude resit on. O vse se postaral po financni strance, hlavne aby deti byli v pohode. Jezdil za nimi skoro kazdy den spis navecer a vikendy. Deti to tezko nesli on nasledne taky, tak se vratil ze chce byt opet rodina.

Ja se trošku děsím tech financí, to je asi jediná závislost na něm, i nam slíbil, ze se postará. U nas s tím ježděním bude problém, ze kvůli tomu bude zajíždet 20km sem, tak nevím, jak to dlouho vydrží s tim kolik ma práce a jak nestíhá… Holky s tím asi taky budou mit problém, i když jsme pořád samy, jsou na něho fixovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.2.19 20:04

Měli jste jit k nejakemu terapeutovi. Je to škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.2.19 11:17
@yersey píše:
@Kobliha51 v tom případě uz ale nemusím byt stalker, jak mi bylo doporuceno 8)

Přečti si někde, co je to stalker. Jestli si myslíš, že se jím staneš, když se zajdeš podívat s kým tvůj mamánek chodí domů, tak tě můžu ubezpečit, že to tak není. Jak ale sleduju, ty to v podstatě nechceš vědět viď? To je tvoje věc.

• Citovat
  • Upravit
22
27.2.19 11:46

@Kobliha51neexistuje člověk ten, ktery by se zavděčil lidem vsem…neb at zije trollobrani…pasivní naivni a blba se nestane stinen a raději večery bude trávit sitim nez smirovanim mamanka, jenz přerušil s manzelkou a detma pupecni snuru :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.2.19 12:15
@sediza píše:
Měli jste jit k nejakemu terapeutovi. Je to škoda…

měli jsme, nešli jsme, třeba ještě půjdeme anebo taky ne, teď bych tomu asi dala čas a prostor, jemu, mě, nám oběma…vždycky jsem byla spíš do všeho hrrr, tak teď udělám pravý opak a chvíli počkám, odejít můžu vždycky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.2.19 12:28

děkuji všem za vaše názory, pomohli mi během kapáním do uší, podáváním antibiotik a odsáváním přemýšlet, co dál…mám dvě úžasné holky a kvůli nim nebudu žít v nefunkčním vztahu, ale zároveň nebudu hned pálit všechny mosty, ty se dají spálit kdykoliv…teď asi ukáže jen čas, co bude dál. Já na pauzy sice nevěřím, ale budu se snažit věřit partnerovi, i když mě za to odsoudíte, že ji potřebuje, aby si uvědomil, zda mu ten vztah za to stojí a že v tom žádná jiná není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.2.19 12:37
@yersey píše: @Kobliha51neexistuje člověk ten, ktery by se zavděčil lidem vsem…neb at zije trollobrani…pasivní naivni a blba se nestane stinen a raději večery bude trávit sitim nez smirovanim mamanka, jenz přerušil s manzelkou a detma pupecni snuru :mavam: ;)

Pobavila jsi mě, díky. pak napiš, jak to dopadlo. na tebe jsem opravdu zvědavá. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
22
27.2.19 12:45
@Kobliha51 píše:
Pobavila jsi mě, díky. pak napiš, jak to dopadlo. na tebe jsem opravdu zvědavá. :mavam:

To jsem moc ráda, že ještě dokážu člověka rozesmát, byť na svůj účet, ale i to se počítá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.2.19 12:49

@Kobliha51 Zrovna mi psala kamarádka, že je naprosto nadšená z kalhot, které jsem ušila jejim dětem, tak se mi aspoň to nešmírování po večerech v něčem vyplácí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí