Necitlivost ruky a 28tt

36
28.6.24 13:26

Necitlivost ruky a 28tt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dřív než půjdu k doktorovi s tím, jestli jste to někdo měl taky.
Už nějaký den se mi střídá lepší a horší dny necitlivost prstů na rukách, po ránu docela dlouho nedokážu ani v pravé ruce nic udržet nebo dělat, přes den lepší ale nesmím dlouho držet telefon nebo příbor, nebo ležet atd.. hned konečky začnou být znecitlivele. Na gynde jsem to rikala ale poslala mě k obvodnímu doktorovi. Jsem ve 28tt a beru godasal kvuli riziku preeklampsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35884
28.6.24 14:06

Už bych byla dávno u doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
28.6.24 14:35

Zas tak zlý to asi nebude, ne? Když místo návštěvy u dr, dřepíš na emiminu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
28.6.24 14:37

Nevím, na co čekáš, už bych byla u doktora - včera bylo pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30828
28.6.24 14:39

Měla jsem u druhého těhotenství, spolu s otoky, nectíila jsem palec, ukazováček a prostředníček. Cca dva měsíce před porodem, když jsem idcházela z porodnice, tak už to bylo v pohodě, jak jsem splaskla. Doktor s tím nic nedělala a ni to významně neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
28.6.24 14:59

@Lucieieie měla jsem to taky u prvního těhotenství, nejhorší to bylo ráno, nebyla jsem schopná ani vzít mobil do ruky, během dne se to zlepšovalo ale byl to takovej divnej pocit mravenčení. Lékařka mi řekla, že je to běžné, že mi dítě prostě tlačí na nervy + otoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31000
28.6.24 15:02

Ja nejsem tehotna, ale uz treti tyden necitim palec ukazovacek, predtim jsem necitila ani jeden prst na ruce, komplet kuze krom dlanove strany predlokti tez bez citu, nevnimala jsem chlad ani teplo… Plus teda i bolesti a dalsi problemy (nepohyblivost), ty postupne zmizely, necitlivost pretrvava. Dr. to moc nekomentovala, pujdu pristi tyden na kontrolu - u me prozatimni zaver je, ze je to od krcni patere, coz zada v tehotenstvi zlobit mohou :hug:. Muze to byt asi individualni, mamka zas od krcni patere nekontrolovane zvracela a dlouho trvalo, nez na to prisli. Dostala jsem mekky krcni limec, doted v nem radsi spim, kdyz si totiz nejak zle lehnu/pohnu, tak je to horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí