Nedávám mu moc jídla?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nedávám mu moc jídla?
Ahoj holky, jak vám jí vaše skoro roční děti? Malý má 11 měsíců. Celou noc kojíme na požádání což je tak 3-4× ráno kaše, mezitím před dopoledním spánkem opět kojím, jinak neusne. Když vstane, buď má svacu nebo rovnou oběd, podle toho, kolik je hodin a jak dlouho spinkal. Po obědě se většinou ještě tak hodinu po docucne kojením. Po dvou až třech hodinách po obědě má svačinu buď po a nebo před spinkanim. Po spinkani jogurt a večer buď zbytek od oběda nebo chleba s něčím. Uspavam opět při kojení. Mezitím padne občas nějaká ta kukuřičná Krupička.. Má 77cm a 11kg. Holky mi pořád říkají, že je to moc a že ho za chvíli vykrmim. Jenže když mu odepru jednu svačinu například tak řve dokud něco k jídlu nedostane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U 11 měsíčního to vůbec neres a dávej mu jak má hlad. Za chvíli začne běhat tak to vybeha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme úplně stejný jídelníček
. Respektive měly jsme, dcera je trochu starší, tak je to trochu už zas jiné, ale ne moc, v zásadě pořád stejné. Akorát teda ta moje měla na roce 7,8, fakt moc nechápu, kam ta strava putuje, asi rovnou do záchoda
, přijde mi, že sní strašný kvantum. Buď ráda, jak říká manžel, jedna střevní chřipka a zásobičky energie se budou hodit. Taky se říká, že batolata ty porce zmenší, nemají čas jíst a celkově vyžadují méně, ono se to ještě všechno srovná.
- Citovat
- Upravit
Vsak ono jist prestane, jak zacne behat, nebude mit cas jist ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neblbni, jí krásně. Pokud ho necpeš kravinama jako Pribiňáček, sladkosti (pozor i na ty slazené kaše), párky apod., tak ho neomezuj. Moje děti taky baštily krásně a v roce mělo jedno 12,5kg a druhé 11,9. Jsou z nich normální štíhlé děti se zdravým vztahem k jídlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda já zírám, to bych do dcery nenarvala v pěti letech. My jsme najeli na systém jídel a svačinek až po zrušení mléka (resp. se to postupně nahradilo). Když má dítě hlad a chce to (a nemá v roce dvacet kilo) špatně to asi není. Pokud teda má i jinou zábavu, než jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to nejsou porce jak pro chlapa, tak v pohodě
co bych za to dala, kdyby mi syn takhle jedl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejstarsi mel v roce 12 a pul kila
..ted je z nej urostlej pubertalni svalous. Do cca 3 let bych dite v jidle fakt neomezovala. Myslim jidlo, na pic.arny typu sladkosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě naprosto v poradku:)) druha dcera byla jak budha jen z kojení (do roka téměř nejedla). Mela v roce 11kg a to je malinka
no a od té doby téměř nic nepribrala, jestli půl kila? V 10m začala chodit a lítat, se starší segrou radej, vylitaj se venku, na zahradě… no a jsou ji dva roky a ona pomaloučku roste jen do výšky a vytahuje se a už dnes bys to na ní nepoznala:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím, dcera má 10 měsíců, jí cca 4× denně, někdy i 5×. Jak to vyjde. Množství vůbec neřeším, sní, kolik chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych se nebála, že to bude malý buřtík, pokud baští zdravě, tak to za chvilku vyběhá. Jako matka malýho nejedlíka ti určitě závidím, protože já se můžu třeba na hlavu stavět a všeho sní jenom trošku a potom už slyším nene, nebo rovnou plive ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Drndadvě buď ráda, že takhle baští
syn nejí skoro nic a to je teprve peklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, necpe se sladkostmi a tak. Občas uloupí kousanec něčeho od nás, ale žádná čokoláda sušenky nebo tak v žádném případě. Děkuji, že jste mě trochu uklidnily, že doma nemám žádného otesanka, prostě mu jen chutná. Samozřejmě jsou dny, kdy nemá chuť, ale i tak. Nevypadá, že by byl nějak silný a jak jste psaly..urcite to vyběha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit