Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu,včera jsem zrovna říkala,že ten víkend snad nepřežiju,že bych tam nejraději vlítla už včera.
monikalysa píše:
No, jak tu již bylo napsáno, tento měsíc jim to trvá, ale pokud pošťák vrátil složenku zpět, jistě to bylo proto, že nebyla označená schránka, potom není na místě nadávat na pošťákaA jinak fakt stačí téma založi jednou a ne víckrát, stejně se dozvíš stále to samé.
My jí označenou máme a byla i když to minule vrátil
![]()
muffinka89 píše:monikalysa píše:My jí označenou máme a byla i když to minule vrátil
No, jak tu již bylo napsáno, tento měsíc jim to trvá, ale pokud pošťák vrátil složenku zpět, jistě to bylo proto, že nebyla označená schránka, potom není na místě nadávat na pošťákaA jinak fakt stačí téma založi jednou a ne víckrát, stejně se dozvíš stále to samé.
![]()
![]()
Já tomu nerozumím, jakože to to vůbec nehodil do schránky?? Nebo když jste si přišli pro peníze na poštu, tak tam už nebyly?
Ne vůbec mi nedorazila složenka
Vůbec nevim jak zaplatíme nájem
.Dá se pošta třeba nějak žalovat?
muffinka89 píše:
Ne vůbec mi nedorazila složenkaVůbec nevim jak zaplatíme nájem
Ahoj,ty jsi volala na socialku a ptala jsi se,zda ti byl rodicak odeslany a kolikate to bylo?Pokud jsi to psala,omlouvam se,asi jsem to prehlidla.
muffinka89 píše:
Ne vůbec mi nedorazila složenkaVůbec nevim jak zaplatíme nájem
Ale vždyť nevíš, kde je chyba, tak není jisté, jestli za to může pošta, navíc ještě není konec měsíce, takže složenka teprve může přijít.
Já myslela minule, jestli jí pošťák nedal do schránky.
Jinak na složence vzadu je, do kdy se může vybrat a pak teprve se peníze posílají zpět odesílateli.
Příspěvek upraven 16.07.11 v 10:10
Mne taky chodi materska vzdy 8.v mesici a ted prisla az 11.A bylo tu kvuli tem svatkum ![]()
Nevím, mě rodičák došel jako vždy sedmýho.
Chceš žalovat poštu, ale vůbec nevíš jestli nenastal problém na sociálce ![]()
Myslela jsem kdyby to byla chyba pošty!Sociálka nemá důvod mi to neposlat
muffinka89 píše:
A pošta nemá důvod ti to nedat, v pondělá zavolej na sociálku, jestli už to odešlo a pokud ano, tak naklusej na poštu.
muffinka89 píše:
Takze jsi na socilaku jeste nevolala?No tak v tom pripade nemuzes obvinit postu,nebo dokonce premyslet o zalobe
.
Pises,ze mas exekuci a napadlo te treba,ze ti ta exekuce mohla prijit na davky?Museji to nejak spocitat,ztrhnout a pak ti zbytek rodicaku vyplatit,tim se to logicky muze zdrzet.
Uvažuju protože se to nestalo poprve.Nemůže,ptala sem se a jsem pod životním minimem.A nevolala protože mají termín do 15 ![]()
muffinka89 píše:
Uvažuju protože se to nestalo poprve.Nemůže,ptala sem se a jsem pod životním minimem.A nevolala protože mají termín do 15
Tak o zadnem terminu nevim,pokud si dobre pamatuji,maji na vyplaceni 30 dni,je jen na uradu,jestli to poslou driv,nebo pozdeji.Jedine,ze by to u vas ve meste bylo jinak
.
No nezbyva ti,nez tam zavolat a zajimalo by me teda,kde je problem
.