Nedorazil rodičák :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
16.7.11 13:24

už se perou už se perou??? :lol:

tak jestli je to co jste holky rasizmus tak jsem taky rasistka, ale makám od školy stejně tj. makala jsem nějakých 8 let a pak když jsem šla na mateřskou měla jsem jí tak malou že jsem si musela zažádat do průměru 7600 kč!! o doplatek, jiný příspěvek mám smůlu manža dělá máme vlastní byt ale moje známá?? nikdy pořádně nemakala, vždycky jen nastoupila do nějaké práce vydržela tam měsíc a pak si nechala napsat PN na záda nebo něcojiného nezjistitelného a pěkně se válela doma dalšího půl roku minimálně. a když šla na mateřskou jí to spočítali nějakým průměrem k tomu si vylítala všechny přídavky takže ona má teď rodičák vč. přídavků ač makala za celý svůj život max 4 měsíce přes 11 litrů a já jako makající odvádějící daně mám 7600 a pokaždé když jí potkám směje se mi do ksichtu jak jsem byla blbá že jsem i při rizikovém těhu chodila do práce abych vydělala!! a to podotýkám je bílá…

každopádně mufinko jak psala meredit, nějak furt nechápu proč pořád dokola řešíš poštu když ani nevíš jestli ten rodičák došel ostatním u vás ve městě když jsme ti tu všichni teď psali že tento měsíc se to spozdilo všem, my taky máme termín do 10. teda myslela jsem si že přes to nejede vlak a přesto to přišlo tentokrát až 13.!!!!!!! tak si dle mě zjisti vše na sociálce a nebo prostě počkej než se tu budeš řešit žaloby na poštu.
a hlavně a to se neuraž, já na poště nedělám ani tam nemám žádného příbuzného takže mě prosím nepiš že se jich zastávám ale já si tak říkám že chyba se stát může vždycky, i pošťáci jsou jen lidi tak možná se tehdy když to poslali zpět fakt stala lidská chyba bohužel si byla bez pěněz což je nemilé a pro každou maminu hrozné ale hlavně než bych se rozčilovala na poštu pošťáky a všechny kolem řešila bych proč jsem se dostala do průseru zvaného exekuce a proč nemám ani korunu rezervy!!! sorry můj názor!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
16.7.11 13:26
My jí označenou máme a byla i když to minule vrátil :pocitac: :zed: :cert:

A proč teda tu složenku vrátil? 8-o Já to jaksi nechápu.

Navíc mám dojem, že si pleteš termíny. Sociálka má nastavené výplatní termíny - obvykle 2× do měsíce, ale asi záleží jak která pobočka, na co se orientuje a kolik má evidovaných lidí k výplatám. Protože je taky rozdíl, jestli jde o PPM (vypláceno ze sociálky) nebo RD (vypláceno úřadem práce, sociální odbor).

No a pak jde o formu vyplácení. Buď rovnou na účet (což teda nemůžeš :roll: ) a nebo poštovní poukázkou. Ta chodí poštou a pokud nejsi zastižena poštovním doručovatelem, který může poukázku rovnou vyplatit (asi) tak ti ve schránce nechá tu složenku, se kterou si můžeš kdykoliv v úřední hodiny pošty až do vypršení platnosti přijít peníze na poštu vyzvednout. A řekla bych, že platnost té složenky je určitě 14 dnů, možná i více :nevim: .

Fakt nevím, kde by mohl být problém. Jestlis nestihla na sociálku včera zavolat, tak tam zavolej v pondělí než budeš prudit poštu. Podle mě nemají důvod ty složenky jen tak vracet zpět. Nebo tomu stále nerozumím, nijak jsi to nevysvětlila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.7.11 13:33

souhlas s lenulou, neslyšela jsem že by to vraceli, max až po vypršení termínu,jak jsem psala měloby to být podobný jak důchody a naši když nejsou doma nebo když se někdo přestěhuje zůstane to nějakou dobu na poště aby si tam ten člověk mohl dojít s občankou a oni mu to vydají!!! to že to pošťák jednou vrátil mohla být jednorázová chyba ale řešit tady že se to stalo znovu když ani nevíš jestli ta složenka dojít měla a přemýšlet rovnou o žalobě to mi přijde směšné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
16.7.11 13:45

Ahoj dříve jsem dostávala mat na složenku jelikož jsme se stehovali zřídila jsem si radeji učet ale vím že ten měsíc mi mat šla ještě na složenku a jelikož nebyla schránka již označená tak se složenka opravdu vrátila zpět na sociálku.Mateřská mi pak na učet naskočila až další měsíc a dorazila tam společně s novou mat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
16.7.11 13:59
78mamina píše:
Ahoj dříve jsem dostávala mat na složenku jelikož jsme se stehovali zřídila jsem si radeji učet ale vím že ten měsíc mi mat šla ještě na složenku a jelikož nebyla schránka již označená tak se složenka opravdu vrátila zpět na sociálku.Mateřská mi pak na učet naskočila až další měsíc a dorazila tam společně s novou mat :dance:

nojo, jenže zakladatelka píše, že schránku označenou mají :nevim:

takže já tomu fakt nerozumím, proč to pošťák tehdy vrátil :roll: Nějak nám to tady nevysvětlila a radši si hned vsugerovala, že pošťáci jsou bordeláři co nechtějí vyplácet rodičáky nebo co…pardon :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
16.7.11 14:13

Tak to pak nevím :nevim: Ono je opravdu lepší mít ten učet ale jak psala tak ta exekuce je prušvih :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
16.7.11 18:02

Už po několikáté upozorňuji, že jakékoliv náznaky rasistických poznámek budu mazat, ať máte zkušenost jakoukoliv.

eMimino žádnou publicitu o probíhajících nenávistných diskusích nepotřebuje… :roll:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
16.7.11 18:54

Znovu píši:NEVIM PROČ TO HNED VRÁTIL!V pondělí si zavolám na socku a uvidim…

• Citovat
  • Upravit
780
20.7.11 12:45
muffinka89 píše:
Znovu píši:NEVIM PROČ TO HNED VRÁTIL!V pondělí si zavolám na socku a uvidim…

tak jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
20.7.11 13:07

Jo na konec ho mám!Volala jsem na poštu a pokladní řekla,že ho nemá ani v seznamu ani v počítači :nevim: a večerm mi volala mamka,že ho mám v kaslíku :potlesk: Normálně je na složence 10. a tentokrát tam bylo 15 :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex