Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já bych řekla že to není chyba pošťáka ale spíš státu, tento měsíc přišel rodičák pozdě všem, mě přišel na účet o 4 dny později, volala jsem i na socku co se děje a pak jsem na fcb zjistila že to má 90% mých známých, tento měsíc to prý je posunutý kvůli těm svátkům
Ale tady to posílají okolo 7:o( a nejpozději do 15. to má být u matek…
muffinka89 píše:
Ale tady to posílají okolo 7:o( a nejpozději do 15. to má být u matek…
tady taky, nejpozději 10. to mělo být u matek a přesto to přišlo až po termínu!! tak jsme to tento měsíc měli skoro všechny, stačí se kouknout do diskuzí kde se to hojně řešilo:-(
Ach jo to je v prčicích.Už se mi to takhle stalo tak se bojim:-(.Jak se to pak dá řešit?
já bych se spíš zeptala nějaké maminky v okolí co má stejný termín jestli jí dorazil, já se zeptala a zjistila jsem že jsme takto postižené skoro všechny takže jsem si mohla ponadávat ale to bylo tak asi všechno
a kolikrát měsíčně by to měl stát vyplácet? ![]()
Co si to nechat posílat na účet? Tam je riziko menší, teda aspoň se vynechá ten mezistupeň pošty ![]()
Jasně,ale pokud to nějaké mamince nedojde tak možnost to poslat znovu.Takhle budu celej měsíc bez peněz
.Na účet to nejde,mám exekuci
mně teda přišel rodičák normálně. Aspoň teda mám dojem, že chodí k 8. v měsíci a vždycky tak přijde. A myslím je to nastavený tak, že když je 8. v sobotu, přijde už v pátek a když v neděli, přijde až v pondělí ![]()
Exekuce blbý, to pak těžko radit, jak to vychytat, abys to dostala v ten správný čas. Složenky se háží normoš do schránky, nebo ne? Proč to pošťák vracel zpět?
A zjišťovala sis to na úřadě, jestli a kdy to poslali?
muffinka89 píše:
Jasně,ale pokud to nějaké mamince nedojde tak možnost to poslat znovu.Takhle budu celej měsíc bez peněz.Na účet to nejde,mám exekuci
a neudělali ti exekuci přímo na úřadě?
i kdyby tak nemůžou vzít všechno nehledě na to že i tak jsem pod minimem
Nejlepsi bude, kdyz se zeptas primo postaka, kterej k vam chodi, jestli o te slozence neco vi, co s ni udelal apod.? Pokud ji nedostal, tak popatrat na poste, tam ale budou chtit podaci cislo aby to mohli dohledat. Odchytni si toho postaka.
Hm tak nic nedorazilo.V pondělí máme zaplatit nájem na který nemáme Už to jednou pošta(teda spíše pošťák)zvoral.Bezdůvodně to poslal zpět a já díky němu byla celej měsíc bez korunek Pokud by nastala ta samá situace co mám dělat?Mohu chtít tu částku po poště nebo spíše jak „potrestat“pošťáka