Nedorazil rodičák :-(

muffinka89
15.7.11 20:15

Nedorazil rodičák:-(

Hm tak nic nedorazilo.V pon­dělí máme zaplatit nájem na který nemáme Už to jednou pošta(teda spíše pošťák)zvoral­.Bezdůvodně to poslal zpět a já díky němu byla celej měsíc bez korunek Pokud by nastala ta samá situace co mám dělat?Mohu chtít tu částku po poště nebo spíše jak „potrestat“pošťáka :-( :-( :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
15.7.11 20:19

já bych řekla že to není chyba pošťáka ale spíš státu, tento měsíc přišel rodičák pozdě všem, mě přišel na účet o 4 dny později, volala jsem i na socku co se děje a pak jsem na fcb zjistila že to má 90% mých známých, tento měsíc to prý je posunutý kvůli těm svátkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
15.7.11 20:21

Ale tady to posílají okolo 7:o( a nejpozději do 15. to má být u matek…

• Citovat
  • Upravit
12262
15.7.11 20:25
muffinka89 píše:
Ale tady to posílají okolo 7:o( a nejpozději do 15. to má být u matek…

tady taky, nejpozději 10. to mělo být u matek a přesto to přišlo až po termínu!! tak jsme to tento měsíc měli skoro všechny, stačí se kouknout do diskuzí kde se to hojně řešilo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
15.7.11 20:27

Ach jo to je v prčicích.Už se mi to takhle stalo tak se bojim:-(.Jak se to pak dá řešit?

• Citovat
  • Upravit
12262
15.7.11 20:27

já bych se spíš zeptala nějaké maminky v okolí co má stejný termín jestli jí dorazil, já se zeptala a zjistila jsem že jsme takto postižené skoro všechny takže jsem si mohla ponadávat ale to bylo tak asi všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
15.7.11 20:32

Nejhorší je,že to vyplácí jednou měsíčně:-((

• Citovat
  • Upravit
4194
15.7.11 20:34

a kolikrát měsíčně by to měl stát vyplácet? :wink:

Co si to nechat posílat na účet? Tam je riziko menší, teda aspoň se vynechá ten mezistupeň pošty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
15.7.11 20:36

Jasně,ale pokud to nějaké mamince nedojde tak možnost to poslat znovu.Takhle budu celej měsíc bez peněz :cry: .Na účet to nejde,mám exekuci

• Citovat
  • Upravit
4194
15.7.11 20:51

mně teda přišel rodičák normálně. Aspoň teda mám dojem, že chodí k 8. v měsíci a vždycky tak přijde. A myslím je to nastavený tak, že když je 8. v sobotu, přijde už v pátek a když v neděli, přijde až v pondělí :think:

Exekuce blbý, to pak těžko radit, jak to vychytat, abys to dostala v ten správný čas. Složenky se háží normoš do schránky, nebo ne? Proč to pošťák vracel zpět?

A zjišťovala sis to na úřadě, jestli a kdy to poslali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
15.7.11 20:59

mě chodí 12 :-( a když byla so a ne tak přišla po

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.11 21:03
muffinka89 píše:
Jasně,ale pokud to nějaké mamince nedojde tak možnost to poslat znovu.Takhle budu celej měsíc bez peněz :cry: .Na účet to nejde,mám exekuci

a neudělali ti exekuci přímo na úřadě?

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
15.7.11 21:11

i kdyby tak nemůžou vzít všechno nehledě na to že i tak jsem pod minimem

• Citovat
  • Upravit
3576
15.7.11 21:17

Nejlepsi bude, kdyz se zeptas primo postaka, kterej k vam chodi, jestli o te slozence neco vi, co s ni udelal apod.? Pokud ji nedostal, tak popatrat na poste, tam ale budou chtit podaci cislo aby to mohli dohledat. Odchytni si toho postaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
15.7.11 21:18

Zajdu si tam a pokud ro zase vrátil zpět tak mě klepne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat