Nedostatek mlíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
18.11.05 20:13

Ja jen pridam nasi zkusenost.
TAky jsem vecer nemivala mliko a to od sameho zacatku.........maly me doslova vysaval kojivala jsem i po hodine a v noci treba 3. TAkze jsem to vyresila tak jako Barusch..........davala jsem na vecer na spani umelou a z flasky a Honzik se tim nikdy neodstavil.
Chtela bych napsat ze ty obavy co tu holky maji jsou nekdy uplne zbytecne protoze 3 mesicni dite se skoro nikdy neodstavi od prsa jen kvuli tomu ze jednou za den dostane z flasky. Spis je problem ho na tu flasku naucit takhle pozde!!!
Moje laktacni poradkyne mi ale rikala ze neni dobre pit moc mlika v dobe kojeni. Dite muze byt na mlecnou laktozu alergicke a tim muze vzniknout ekzem.........nebo se urychlit jeho prichod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.11.05 15:28
8)

JA kojila ale hned po 2tydnech po porodu jsem mela mastitidu,po tydnu co jsem se vylecila jsem mela malo mlika a zacla jsem prikrmovat UM,bala jsem se ze linda taky pak nebude chtit prso,ale prave naopak,lahev si da jen opravdu kdyz ma hlad,jinak saje a saje dokud ji to staci.navecer davam UM a spi celou noc,nekdy navecer jen kojim kdyz mam dost mlika a spi taky..
linda ma uz 4,5mesice a neodstavuje se.
Me taky rikala pediatra ze se nema pit moc mleka,kdezto na jeho tvorbu pomaha ANANASOVA STAVA,FENYKL-CERSTVY I CAJ,HROZNY,VAJECNE TESTOVINY,ALE hlavne malo stresu.
pije 3/4 meho mleka a tretinu UM a zatim nemela ani rymu.To poznamenavam,protoze materske mleko hlavne chrani pred ruznymi infekcemi apod..a podle me kdyz mu das parkrat denne lahev nic se nezkazi…
kdyz proste to kojeni nejde,tak nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky