Nedostavila se mi menstruace, co mám dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3076
13.2.25 19:59

Kdybys otěhotněla že sexu 28. prosince, tak by to vypadalo úplně jinak. Ten poslední je zjevně negativní, ten předtím sice něco naznačuje, ale ta čárka je divně neúplná. Na gyndu je ale nejvyšší čas vyrazit, když sexuálně žiješ. Ta bolest mohla byt taky cysta, na to by se stejne mel podivat. Přítele nekomentuji raději, abych nebyla sprostá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
13.2.25 20:03
@Anonymní píše: Více

Rozejit se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.25 20:06
@stinga píše: Více

Takže ten rozmaceny kde jde lehce vidět jedna ta carka tak ten by mohl být vadný?

Furt nad tím přemýšlím, vždycky si říkám že se s ním nechci rozejít protože si vzpomenu na ty hezky začátky ale ted se nechová jako na začátku, celkově už delší dobu se chová tak jak mně se to nelíbí… Asi fakt bude lepší to zahodit…

• Citovat
  • Upravit
12328
13.2.25 20:18

Zkus jeste pockat, pak udelej dalsi test..
aspon je to ponauceni pro tebe, chranit se je dulezite!! Bez kondomu zadny sex!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
13.2.25 20:37

Určitě bude nejlepší se s ním rozejit. On ví, že jsi nedostala menstruaci? Tím bych mu ještě pěkně zatopila. :cert: doufám, že teda těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohyně Héra
13.2.25 20:43

No když tady čtu některé komenty… Holka a kluk se mazlej nahý. A někdo se diví, že zasune. Prej znásilnění :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.25 20:44
@JancaS84 píše: Více

Jsme už skoro měsíc pohadany a neviděli jsme se, ale v úterý jsem mu psala a posílala i tu fotku. Psala jsem mu že v lednu jsem to mela ale že teď nic a že tam trosku prosvita ta druha čárka. Napsal mi že je to blbost a že to moc hrotím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.25 20:45
@Bohyně Héra píše: Více

Měla jsem spodní prádlo 😐

• Citovat
  • Upravit
27767
13.2.25 20:57

pokud ona řekla, že nechce tak to znásilnění je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohyně Héra
13.2.25 21:10
@ka2ka píše: Více

Jj. A úplně nejlepší je, když si to rozmyslí těssně před zásunem. Já fakt cekam na dobu, kdy bude treba souhlas s overenym podpisem :D

• Citovat
  • Upravit
16639
13.2.25 21:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohyně Héra
13.2.25 21:17
@Dahlia0409 píše: Více
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Svetluska55
15.2.25 13:14

Aha. Takže když se svléknu, dala jsem tím souhlas úplně ke všemu a muz si podle tebe může dělat, co chce, chápu to správně?
:poblion: :poblion: :poblion:
A ja si to nemuzu rozmyslet? Z těchto názoru je mi fakt uzko a zle.

• Citovat
  • Upravit
Bohyně Héra
16.2.25 13:15
@Svetluska55 píše: Více

Rozmyslet si to samozřejmě můžeš. Ale tím, že se svlékneš vyšleš signál. A když si to bez pádného důvodu rozmyslíš, je to tvoje blbost. Taky je rozdíl, když důrazně řekneš „ne“ a vzdálíš se a když tichounce špitneš „prosím, ne“ a pokračuješ v mazlení…

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
16.2.25 15:10

Hele, NE je pořád NE. A každý z nás má právo to říct (zamerne pisu kazdy). I vlastnímu manželovi, i v průběhu styku, i bez padneho důvodu, je to moje tělo a já o něm rozhoduju.
 Tečka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí