negativní test :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
22.1.10 16:04

Tak u mě už to vypadá na tu první možnost i za to jsem nakonec ráda. Hlavně že nemusím za doktorem aby mi pichnul agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.1.10 16:21

máš pravdu, lepší ať to příjde samo než pomocí agolutinu.Tak držím pěsti, třeba ten další měsíc to vyjde.U mě stále nic, tak uvidíme, dám pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.1.10 15:35

Tak menstruační příznaky mě během včerejšího odpoledne přešly. Vařím peru uklízím hlavně na to nemyslím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.1.10 16:52

ahoj, tak to vypadá nadějně. Mě to totiž takhle udělalo u prvního těhotenství, jako by mě to začlo a na druhý den nic. Test jsem si potom dělala za dva dny a už byl pozitivní. Tak to budu na tebe myslet, dej vědět,ju? Já taky zatím nic, testovat zkusím zítra.Kolikátý den cyklu jsi? Já 34DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.1.10 19:36

37 den, já tomu nevěřím, zas je určitě jen něco špatně, vydržím do pondělí na další test, hlídám neteře tak máme doma veselo a nemám čas, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
25.1.10 12:53

Tak Lucy jak? testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.10 13:16

tak já jsem dneska 36DC, testovala jsem ráno a zase jen /. Takže jsem volala na gyndu, mám ještě týden počkat, pokud to nedostanu, mám přijít. Šance, že by ještě test mohl ukázat // je prý už malá :cry: .Tak uvidíme, kdyby to aspoň přišlo samo, ať nemusím na vyvolávačku. Lucy a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.1.10 18:37

Ahoj, no také jen jedna / fakt už nevím v pátek a v neděli jsem myslela že už to konečně aspoň dostanu, když nic jiného, ale jen mě zabolelo břicho a dvakrát jsem zašpinila nějaký růžový hlen. Napadlo mě jestli nemám ovulaci, ale to je asi blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.10 19:36

ahoj, no nevím na ovulaci bych to taky netipovala. Asi budeš mít nejjistější, když se objednáš na gyndu. Jinak mám stejné pocity jako ty. taky mě vždycky zabolí břicho a potom nic a dneska v noci mě bolelo docela hodně, takže jsme si myslela že už to přijde a zase nic, To je hrozné ta nejistota, že? no já jdu ny gyndu až v úterý příští týden, přímo na ultrazvuk. Do té doby, že si nemám už dělat testy, že se tím jenom zbytečně stresuju, ale nevím, jestli to vydržím. tak zatím papa a dej vědět jak pokračuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.1.10 19:49

Je fajn si přečíst, že nejsem s takovým problémem jediná na světě (ikdyž to sobě ani tobě samozřejmě nepřeju :wink: ), všechny mé kamarádky jsou v pohodě tak se nemám s kým poradit. Ještě týden počkám a pak se také objednám. Určitě napiš a poinformuj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.10 19:59

jasné, že napíšu i já jsem moc ráda, že si můžu o stejném problému s někýmm povykládat a sdělit si pocity. tak zatím ahoj a ať už to máme nějak vyřešené :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.1.10 18:50

ahoj Lucy,tak dneska odpo jsem začala úplně trošičku hnědě špinit, bolí mě břicho jako kdyby to měla dostat a píchá mě na pravé straně a šíleně bolí bedra. Tak už fakt nevím, co se děje. Doufám, že už se to aspoň rozjede. a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.1.10 19:45

Ahojky, mě občas píchne v podbřišku a tím to končí. Nevím jestli má cenu si vůbec dělat ještě nějaký test, nebo doufat, protože šance je podle mě téměř nulová, přítel je doma jen o víkendech synovi je 12 byt je 3+1 a tak je snažení se o miminko tak komplikované, že buď jsem už měsíc těhotná (a neumím si udělat test)nebo jsem těhotná od předminulé soboty :lol: (což je podle mě blbost) nejpravděpodobnější jsou vzbouřené hormony a to se zjistí v pátek, jdu na kontrolu skrz štítnou žlázu, musím si z toho dělat srandu jinak bych se zbláznila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.1.10 19:59

jo to je pravda,musíme si trošku z toho dělat srandu, jinak psychika je sviňa :-D Já jsem o víkendu furt hledala na toto téma podobné diskuze a našla jsem mnoho holek co píše, že mělo takové příznaky jako máme my, testy byly negativní i do 3 týdne po MS a těhotenství se nakonec potvrdilo. Takže manžel mě zakázal takové články číst, že z toho zblázním a ať počkám na úterý kdy jdu k doktorovi a uvidí se. Pokud prý tam prcek je, tak ať mu ještě neublížím, tím jak na to furt myslím a zkoumám to.Asi má pravdu, tak papa a zase si písnem,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.1.10 20:01

jo a smím se zeptat odkud jsi a kolik Ti je, pokud to není tajné? Mě je 33 a jsem z Frýdku -Místku, ze severu Moravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí