Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak u mě už to vypadá na tu první možnost i za to jsem nakonec ráda. Hlavně že nemusím za doktorem aby mi pichnul agolutin.
máš pravdu, lepší ať to příjde samo než pomocí agolutinu.Tak držím pěsti, třeba ten další měsíc to vyjde.U mě stále nic, tak uvidíme, dám pak vědět.
Tak menstruační příznaky mě během včerejšího odpoledne přešly. Vařím peru uklízím hlavně na to nemyslím. ![]()
ahoj, tak to vypadá nadějně. Mě to totiž takhle udělalo u prvního těhotenství, jako by mě to začlo a na druhý den nic. Test jsem si potom dělala za dva dny a už byl pozitivní. Tak to budu na tebe myslet, dej vědět,ju? Já taky zatím nic, testovat zkusím zítra.Kolikátý den cyklu jsi? Já 34DC.
37 den, já tomu nevěřím, zas je určitě jen něco špatně, vydržím do pondělí na další test, hlídám neteře tak máme doma veselo a nemám čas, pa
tak já jsem dneska 36DC, testovala jsem ráno a zase jen /. Takže jsem volala na gyndu, mám ještě týden počkat, pokud to nedostanu, mám přijít. Šance, že by ještě test mohl ukázat // je prý už malá
.Tak uvidíme, kdyby to aspoň přišlo samo, ať nemusím na vyvolávačku. Lucy a co ty?
Ahoj, no také jen jedna / fakt už nevím v pátek a v neděli jsem myslela že už to konečně aspoň dostanu, když nic jiného, ale jen mě zabolelo břicho a dvakrát jsem zašpinila nějaký růžový hlen. Napadlo mě jestli nemám ovulaci, ale to je asi blbost.
ahoj, no nevím na ovulaci bych to taky netipovala. Asi budeš mít nejjistější, když se objednáš na gyndu. Jinak mám stejné pocity jako ty. taky mě vždycky zabolí břicho a potom nic a dneska v noci mě bolelo docela hodně, takže jsme si myslela že už to přijde a zase nic, To je hrozné ta nejistota, že? no já jdu ny gyndu až v úterý příští týden, přímo na ultrazvuk. Do té doby, že si nemám už dělat testy, že se tím jenom zbytečně stresuju, ale nevím, jestli to vydržím. tak zatím papa a dej vědět jak pokračuješ.
Je fajn si přečíst, že nejsem s takovým problémem jediná na světě (ikdyž to sobě ani tobě samozřejmě nepřeju
), všechny mé kamarádky jsou v pohodě tak se nemám s kým poradit. Ještě týden počkám a pak se také objednám. Určitě napiš a poinformuj. ![]()
jasné, že napíšu i já jsem moc ráda, že si můžu o stejném problému s někýmm povykládat a sdělit si pocity. tak zatím ahoj a ať už to máme nějak vyřešené
![]()
ahoj Lucy,tak dneska odpo jsem začala úplně trošičku hnědě špinit, bolí mě břicho jako kdyby to měla dostat a píchá mě na pravé straně a šíleně bolí bedra. Tak už fakt nevím, co se děje. Doufám, že už se to aspoň rozjede. a co ty?
Ahojky, mě občas píchne v podbřišku a tím to končí. Nevím jestli má cenu si vůbec dělat ještě nějaký test, nebo doufat, protože šance je podle mě téměř nulová, přítel je doma jen o víkendech synovi je 12 byt je 3+1 a tak je snažení se o miminko tak komplikované, že buď jsem už měsíc těhotná (a neumím si udělat test)nebo jsem těhotná od předminulé soboty
(což je podle mě blbost) nejpravděpodobnější jsou vzbouřené hormony a to se zjistí v pátek, jdu na kontrolu skrz štítnou žlázu, musím si z toho dělat srandu jinak bych se zbláznila ![]()
jo to je pravda,musíme si trošku z toho dělat srandu, jinak psychika je sviňa
Já jsem o víkendu furt hledala na toto téma podobné diskuze a našla jsem mnoho holek co píše, že mělo takové příznaky jako máme my, testy byly negativní i do 3 týdne po MS a těhotenství se nakonec potvrdilo. Takže manžel mě zakázal takové články číst, že z toho zblázním a ať počkám na úterý kdy jdu k doktorovi a uvidí se. Pokud prý tam prcek je, tak ať mu ještě neublížím, tím jak na to furt myslím a zkoumám to.Asi má pravdu, tak papa a zase si písnem,ju?
jo a smím se zeptat odkud jsi a kolik Ti je, pokud to není tajné? Mě je 33 a jsem z Frýdku -Místku, ze severu Moravy.