Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já už čtu jen toto, mám nerva jen když se mi menstruace opozdí jinak to moc neřeším, naposledy to bylo v září, ale nakonec jsem nemusela ani na injekci. Doma o tom vůbec nemluvím, přítel to špatně snáší, ne že by se zlobil jen myslím, že by si dělal naděje a pak by byl zklamaný a to nechci.
Sláva,konečně nějaké řešení. Dneska jsem to dostala, průběh normální, takže nemusím na injekci a můžeme znovu s manžílkem se začít tulinkovat
Měj se a dej vědět co ty?
Ahoj, já to musím dostat dneska…strašně mě rozčílila jedna maminka synova spolužáka. Ještě teď se klepu. Některý lidi jsou prostě
. Omlouvám se ale musela jsem si ulevit, hned mi je líp ![]()
copak copak. co se stalo? No hlavně že sis ulevila, to já taky když jsem naštvaná, to musím hned ventilovat ven a to je si myslím správné
![]()
Ahoj Holky,
ráda bych Vás poprosila o Váš názor a zkušenosti, pokud jste některá zažila něco podobného.
Jsem necelý rok po vysazení antika, problémy s cyklem jsem měla pouze v létě, jinak chodila MS plus minus po 30 dnech. Za celý rok mi MS nevynechala, až nyní. Jsem 40. DC a MS nikde. Bohužel ani testy nenaznačují, že bych byla těhotná.
Stalo se Vám některé, že i přesto, že by Vám test vycházel negativní, přesto jste byla těhu?
Co se týče vedlejších příznaků, tak mě občas pobolívá podbříšek a někdy cítím napětí v prsech, ale jinak nic. Minulý týden jsem prodělala zánět močáku, obvoďačka mi nasadila antibiotika, ale začít brát jsem je měla až se dostaví MS, takže jsem je ani nezačala užívat a léčila jsem se urinalem a pila pouze čistou vodu, což zabralo.
Ale i přesto chodím častěji na záchod a neustále mám pocit, že se mi chce na WC. Vím, že to může být jeden z příznaků těhu, ale spíše to ještě přičítám tomu zánětu.
Moc děkuji za každý názor i zkušenost, jsem už z toho nešťastná.
Soňa
Ahoj Soňo,já jsem měla něco podobného, po vysazení antika jsem měla třeba tři cykly v pohodě a potom 40DC a menstruace nikde. // na testu nikde a většinou to dopadlo tak, že jsem musela na injekce Agolutinu na vyvolání. Potom jsem dva týdny čekala než se mrška dostavila a potom jsem zase měla tři cykly v pohodě a poté zase ta samá situace. Nechci Tě zklamat, ale myslím si že těhu nebudeš, že spíš má na to vliv ten zánět, který jsi prodělala. Jinak na srovnání cyklu prý jsou dobré kapky Femigard, ale nemůžu říct zda fungují beru je teprve třetí týden.