Nehormonální tělísko - zavádění ženě, co nerodila

138
24.1.15 22:19

nehormonální tělísko, zavádění ženě co nerodila

Ahoj všem, přemýšlím o nehormonálním tělísku. zajímalo by mě zda je tu bezdětná žena nebo maminka ( co rodila císařem a neotevřela se, tudíž má čípek beze změn). Jaký druh vám nabídl gynekolog (prý jsou pro tyto případy nějaké šetrnější či menší) za jakou cenu a co mě nejvíc zajímá, jaké bylo zavádění? Bylo to nepříjemné, bolelo to málo, hodně či se to nedalo vydržet:))? Jak zavádění probíhalo, jaká bylo "zvykání " doma? Když ste chodili třeba do práce, museli ste si brát nějaké volno i dny po zákroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
24.1.15 22:22

Ja mam sice hormonální Mirenu, ale nerodila jsem a zvladnout se to dalo :) zakrok trval cca 3 minuty, horsi to bylo potom k veceru, ale dalsi den jsem o ni nevedela a nevim dodnes :pankac: Jo a mam ji rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
24.1.15 22:30

Mam Mirenu, jsem po dvou cisarich, takze cipek netknuty, nebylo to prijemne, ale zvladnout se to dalo, dovezla a odvezla jsem se sama autem a po dvou hodinach mi uz po brichu skakala trileta dcera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
24.1.15 22:39

@Bexi mela jsem goldlily pro nerodicky. Cena 1600,– zavádění trochu bolelo, ale nic hrozného. během minuty to bylo. A normálně jsem fungovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.1.15 12:08

Mám po dvou císařích, doktor mi vybral tu nejmenší velikost typ nevím :) je to golg něco, zavádění bolelo jako při silné MS dalo se to přežít, fungovala jsem normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí