Nej golfky se spojenou rukojetí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101939
1.5.13 09:21

@Tapa No, já když sháněla foťák, tak jsem našla cca 10 eshopů, kde měli psáno, že ho mají skladem… obvolala jsem všechny a nebyl ani v jednom, takže ono se těm údajům na stránkách nedá vždy věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
1.5.13 13:19

Dneska se nedá věřit ani když přijde leták s akční nabídkou zboží z kamenného obchodu. Kolikrát se mi stalo, že se jdu podívat a vůbec nemají, co inzerují :cert: S těma eshopama to je v tomhle případě taky k vteku. Já měla s kočárkem štěstí, věděla jsem tři týdny dopředu, kdy dostanou jeden kus na prodejnu a bez vyzkoušení jsem nechtěla objednávat. Takže jestli už nikde nemají Velu v modré barvě, šla bych do té červené i na kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
8.5.13 09:45
@aalvapp píše:
Ahoj, máme espiro magic 4 (růžovej) a maximální spokojenost, terény bere krásně, rukojet spojená, skladný, lehký, jediný mínus je malý košík :think:
http://www.malvik.cz/…kocarek-2011?…

Máme také Espiro magic 4 a jsem z něj úplně nadšená! Měla jsme na golfky docela veliké nároky a když jsme (na doporučení zkužených matek) koupili tento, tak jsem z počátku nevěděla…ale jak jsem si ho „zajela“ tak musím říct nejlepší!!! Zvládá i les a zámkovou dlažbu v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.5.13 22:33

Ahoj holky, jsem tu po delší době…obvolávala jsem eshopy, peg perego velu mi slíbili jen v jednom obchodě, že prý mají svého dodavatele a mají je skladem, ale dnes mi od nich přišel omluvný mail, že bohužel už žádné v čr nejsou, a já se tak těšila :|
takže vezmu jedny z těhle: http://www.babygold.cz/detail.php?… http://www.detskydum.cz/…pleto-93601/ jen se musím rozhodnout které…na to moje přejíždění to musí stačit…přinejhorším je po sezˇoně prodám a pak na druhé dítko si koupím jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
9.5.13 23:30

Tak já řeším podobný problém. Chtěla bych golfky na přejíždění, výlety, do letadla. Chci lehké, snadno ovladatelné (spojená rukojeť), s madlem, polohováním aspoň zad. Na delší trasy mám Jané Slalom Pro. Dceři je 16 měsíců, chodí, ale taky se ráda vozí opřená o madlo. Proto mě zaujal PP Aria s pultíkem, ale jak váhám, tak dneska jsem zjistila, že už fialková za 3600 Kč i s dopravou není :,( Jenže na druhou stranu jsem je neviděla naživo a recenzí taky moc není. Navíc se dočítám, že ty zdvojená kola dělají neplechu. Ve výběru jsem měla ještě Liru 4, ale ta má krátkou zádovou opěrku a váha je taky vyšší, košík nic moc, ale na tom já zase tak netrvám. Taky se mi nezdá špatný Cam Portofino. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.5.13 12:32

@JaninkaKelt Cam Portofino je strašně maličký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
10.5.13 20:30

Taky mi říkali, že cam portofino je úzký, malý…
já dnes viděla peg perego vela 4 8o a to mi tvrdily, že už nikde není, byl červený, ale za 6.290 kč, takže jsem ho za tu cenu nevzala…manželovi se strašně líbily http://www.hauck.cz/…carek-hauck/ že si ho mám prý vzít, že pořád vybírám a nic doma není :| má pravdu, ale já nevím…mě asi více láká peg perego aria nebo chicco simplicity, ale je pravda, že na to moje přejíždění by asi hauck stačil :nevim: taky cena je o dost nižší…(ale vzhledově teda pro mě nic moc)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
19.5.13 09:39

Ahoj holky, tak mám nakonec doma chicco simplicity top klabber, rozhodla jsem se na základě ceny :roll: i s poštovným mě stál jen 1940 kč, jízdní vlastnosti nic moc, ale opravdu jsem ho vzala jen do alberta a zpět, jinak jezdím se sporťákem, takže asi bude stačit…musí…
každopádně moc děkuji všem za pomoc a užitečné rady :*
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.6.13 11:23

Já za sebe doporučím Jané Touring, mají spojenou rukojeť, polohovací, pro mě vyšší osobu - skvělý, prostorný pro prcka, polohovací záda i nožičky, skládají se jako golfky.. jen nepatří mezi nejlehčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí