Nejasné výsledky moči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.11.16 11:06

Nejasné výsledky moči

Jsem ve 12.týdnu těhotenství a minulý týden jsem byla a odběrech krve a moči. Krev je v pořádku. Před chvilkou mi volala sestra od mého doktora a sdělila mi, že prý se doktorovi ta moč nezdá a ať se dostavím příští uterý a že mi udělá nějaký stěr. Jelikož jsem hrozný strašpitel a ve všem vždy vidím hned to nejhorší, mám obavy i teď. Trochu se uklidňuji jednou věcí a tou je, že když jsem šla na odběry, tak mi jaksi nedošlo, že mám přínest i moč a tak jsem se pokusila až na místě do zkumavky něco málo ze sebe dostat. Moc to nešlo, a tak jsem zvládla načůrat do zkumavky tak na 3cm. Bylo to ve stresu, přímo do úzké zkumavky a vůbec se mi nechtělo čůrat. Myslíte, že by to mohlo mít nějakou souvislost? Popřípadě, máte někdo podobnou zkušenost? Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
14.11.16 11:43

To souvislost nemá, když zapomeneš tak ti dr. pošle normálně u sebe na záchod, ale nechápu, co plašíš..můžeš tam mít nějakou bakterii, udělá kontrolní odběr, aby případně něco nasadil..jestli plašíš ve 12.týdnu kvůli moči, tak co bys dělala, kdyby šlo o něco zásadního :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 11:47

No jo, je to pravda. Jsem hrozná :roll: proto jsem se chtěla zeptat tady, abych byla víc v klidu. Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
14.11.16 11:47

Spíš půjde o zánět močáku o nějakou bakterii co jiného by tam ve 12tt viděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.11.16 11:53

@Nikca_1990 Může být v moči nález, stačí mít výtok, který se při odběru moči „spláchl“ a nález je hned. Proto bych tipovala ty stěry… Ale jsou to jenom dohady, pokud by to bylo něco akutního jako zánět močového měchýře, předpokládala bych, že to MUDr. bude řešit dřív. Vidím to spíš na nějakou prkotinu ;) Neboj, to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 11:59

Ano, to jsem si také říkala. Že pokud by to bylo něco vážného, tak by mě objednal hned a ne až příští týden. A to jsem sestře řekla, že mohu dorazit kdykoliv, bydlím 5 minut od doktora :lol: díky za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí