Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, téma je jasný, za šest týdnů svatba a já zhubla za 3 týdny 1/2 kg!!
Potřebuju tak 4 kila. Jak to urychit?
dík za rady
Ovocná dieta. U mě vždy zafungovala a kupodivu nebyl ani nějaký jojo efekt ![]()
Díky moc, nastuduju to. Já si teď objednala nějaký kapky, tak to dám k tomu a to by v tom byl čert aby to nešlo… ![]()
Zcela vyloucit psenici. Zmensilo se mi bricho a zadek, ani jsem nevedela jak
Zkus cvičení Jillien Michaels,30 day shred.Za ten měsíc jsem s ní shodila ty cca 4kg, ani dietu jsem nedržela
je to denně půl hodinky, to se dá a navíc to hezky tvaruje postavu ![]()
@weyky Mě to třeba nepomohlo a mohla jsem si ušetřit čas a nadávání u tv ![]()
Zakl. napiš nám svůj jídelníček, třeba děláš něco špatně.
Jinak jak sportuješ?
@weyky jj však jo
Já jen aby se k tomu zakladatelka neupnula jako já, přeci jenom u ní to je důležité, u mně to bylo jen na zkoušku ![]()
@kaja00 když si upraví jídelníček a přidá cvičení, tak nic nezkazí ![]()
@Bibi239 píše:
Zcela vyloucit psenici. Zmensilo se mi bricho a zadek, ani jsem nevedela jak
Zajímavé ![]()
Já nejrychleji hubla z Dukanovou dietou, za intenzivní 3 měsíce asi 15 kg, pak mírnější režim, cvičení na vytvarování a další cm ubyly. Pro rychlé zhubnutí jedině proteiny, spálíš tuk ale máš energii a co tělo potřebuje. Jíst jen ovoce je hladovka.
Ono je to individualni
kazdemu pomaha neco jineho. Ja zacala s knizkou domaci krabickova dieta, dodrzovala jsem to mesic a za ten mesic jsem shodila necelych 6kg, pak jsem se omezovala v jidle a hlidala si pravidelnou stravu (byla jsem po cs, tak jsem nemohla cvicit) a kdyz uz to slo, tak jsem zacala cvicit cardio. Za 7mes. jsem shodila 18kg a to mi stacilo, ale zustala mi povysla kuze, trochu spicky na brise a bocich, tak ted cvicim take Jillian Michaels, na vaze jsem sice necele kilco pribrala, ale evidentne jen svalovou hmotu, postava se mi krasne tvaruje a zpevnuje a pres bricho mam uz -4cm (koncim level 1). A psenici jsem teda taky uplne vysadila z jidelnicku ![]()
Takže, ráno 2 toasty (šunka 80% masa, nebo sýr pod 30%), čaj
svačina- ovoce (jablka, kiwi atd)
oběd- kuřecí a hromada zeleniny (hlavně porek, paprika, cuketa)
svačina- ovoce
večeře- zelenina, šunka, sýr, tuňák
výsledek- nafouklé břicho, vypadám jak těhotná jo a hodně piju cca 2,5 litru. ![]()
Tak mě pomohla změna jídelníčku a hlavně pohyb. Taková zumba je na hubnutí vynikající ![]()
V knihovně mám Dukanovu dietu a 90 ti denní dietu. Nejsem štont podle toho vařit.