Nejde mi vypnout tablet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klopotkova
8.9.17 19:11

Nejde mi vypnout tablet

Dobrý večer.
Dostala jsem před týdnem firemní tablet zn. Lenovo TAB3, dělala jsem na něm nějaké věci do práce a nyní mi vůbec nejde vypnout, je přehřátý, minutu od minuty je to snad horší, na displeji se objevily čínské znaky, přidržením tlačítka na vypnutí nereaguje, zkusila jsem i vyjmout sim kartu, ale nic nepomohlo.
Jsem zvyklá na jiný typ a jinou značku tabletu a to přehřívání mě děsí. Přítel přijde až za 4 hodiny.
Nevíte někdo, co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35716
8.9.17 19:17

Zkus najednou drzet vypnuti a hlasitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
8.9.17 19:18

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:32

• Citovat
  • Upravit
35716
8.9.17 19:19
@Včelička992 píše:
Ja tablet teda nikdy nemela, ale neni tam taky nahodou baterka jak na mobilu a notasu? Kdyz tu baterku vytahnes, tak se ti to vypne.

Mobily, tablety i notasy jsou i bez vyndavaci baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
8.9.17 19:40

Drzela jsi to opravdu dlouho? Taky mi exnul lenovo tablet, nereagoval, drzela jsem tlacitko na vypnuti, dokud se nevypnul, snad dve minuty. Pak jsem ho ale jeste parkrat zapnula a naposled jsem s nim uz musela trisknout o zem, protoze zacal vydavat silene kviceni a nesel zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.9.17 19:41
@Helileli píše:
Drzela jsi to opravdu dlouho? Taky mi exnul lenovo tablet, nereagoval, drzela jsem tlacitko na vypnuti, dokud se nevypnul, snad dve minuty. Pak jsem ho ale jeste parkrat zapnula a naposled jsem s nim uz musela trisknout o zem, protoze zacal vydavat silene kviceni a nesel zastavit.

Ano, držela několik minut a nic… :,(

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.9.17 19:43

Teď se vypnul z ničeho nic, aspoň že tak… :roll: :andel:

• Citovat
  • Upravit
69235
8.9.17 20:10

Je tam resetovací tlačítko, je to taková malinká černá dírečka, do které se strčí špendlík a zmáčknete se to, pokud to má slot na kartu, myslím SD na boku, pod tím krxtěm, bude to u toho, jinak to bude někde okolo sim karty pod zadním krytem. Resetuj to, i když je to vyplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.9.17 20:17

Tady máš návod, jak ho naférovku natvrdo resetovat https://www.youtube.com/watch?… je tam víc videí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák