Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Včelička992 píše:
Ja tablet teda nikdy nemela, ale neni tam taky nahodou baterka jak na mobilu a notasu? Kdyz tu baterku vytahnes, tak se ti to vypne.
Mobily, tablety i notasy jsou i bez vyndavaci baterky.
Drzela jsi to opravdu dlouho? Taky mi exnul lenovo tablet, nereagoval, drzela jsem tlacitko na vypnuti, dokud se nevypnul, snad dve minuty. Pak jsem ho ale jeste parkrat zapnula a naposled jsem s nim uz musela trisknout o zem, protoze zacal vydavat silene kviceni a nesel zastavit.
@Helileli píše:
Drzela jsi to opravdu dlouho? Taky mi exnul lenovo tablet, nereagoval, drzela jsem tlacitko na vypnuti, dokud se nevypnul, snad dve minuty. Pak jsem ho ale jeste parkrat zapnula a naposled jsem s nim uz musela trisknout o zem, protoze zacal vydavat silene kviceni a nesel zastavit.
Ano, držela několik minut a nic… ![]()
Je tam resetovací tlačítko, je to taková malinká černá dírečka, do které se strčí špendlík a zmáčknete se to, pokud to má slot na kartu, myslím SD na boku, pod tím krxtěm, bude to u toho, jinak to bude někde okolo sim karty pod zadním krytem. Resetuj to, i když je to vyplé.
Tady máš návod, jak ho naférovku natvrdo resetovat https://www.youtube.com/watch?… je tam víc videí
Dobrý večer.
Dostala jsem před týdnem firemní tablet zn. Lenovo TAB3, dělala jsem na něm nějaké věci do práce a nyní mi vůbec nejde vypnout, je přehřátý, minutu od minuty je to snad horší, na displeji se objevily čínské znaky, přidržením tlačítka na vypnutí nereaguje, zkusila jsem i vyjmout sim kartu, ale nic nepomohlo.
Jsem zvyklá na jiný typ a jinou značku tabletu a to přehřívání mě děsí. Přítel přijde až za 4 hodiny.
Nevíte někdo, co s tím?