Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
potřebobal bych poradit. Založil jsem si pracovní skype, všechno mi funguvalo, přihlašoval jsem se na něho hodněkrát a odhlašoval. Ale dneska jsem se chtěl přihlásit a nešlo to…tak jsem zkoušel obnovu hesla a nic…a když jsem si chtěl vyhledat můj profil přes kámoščin skype, tak jsem ani ten svůj profil nenašel…a já na tom skypu mám lidi z práce atd..Zkoušel jsem všechno možné a nic mě už nenapadá, tak vás tady žádám o radu.
Předem díky za rady ![]()
@luky25 píše:
Zdravím,potřebobal bych poradit. Založil jsem si pracovní skype, všechno mi funguvalo, přihlašoval jsem se na něho hodněkrát a odhlašoval. Ale dneska jsem se chtěl přihlásit a nešlo to…tak jsem zkoušel obnovu hesla a nic…a když jsem si chtěl vyhledat můj profil přes kámoščin skype, tak jsem ani ten svůj profil nenašel…a já na tom skypu mám lidi z práce atd..Zkoušel jsem všechno možné a nic mě už nenapadá, tak vás tady žádám o radu.
Předem díky za rady
A jde Ti přihlásit se na webu?
@luky25: Treba nainštalovať najnovšiu verziu. Si asi piaty človek s týmto problémom v mojom okolí v poslednej dobe.
Příspěvek upraven 13.01.15 v 22:09
V práci máme nejnovější verzi a tam se mi taky nepodařilo přihlásit
@luky25 my se museli registrovat přes e-mail, jak jsme nezadali, tak jsme se nepřihlásili.
Taky jsem se registroval přes e-mail…byl jsem několikrát přihlášen na svém skypu a ted to nejde