Nejde se přihlásit na Skype

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
13.1.15 21:53

Nejde se přihlásit na skype

Zdravím,

potřebobal bych poradit. Založil jsem si pracovní skype, všechno mi funguvalo, přihlašoval jsem se na něho hodněkrát a odhlašoval. Ale dneska jsem se chtěl přihlásit a nešlo to…tak jsem zkoušel obnovu hesla a nic…a když jsem si chtěl vyhledat můj profil přes kámoščin skype, tak jsem ani ten svůj profil nenašel…a já na tom skypu mám lidi z práce atd..Zkoušel jsem všechno možné a nic mě už nenapadá, tak vás tady žádám o radu.

Předem díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
211
13.1.15 22:00
@luky25 píše:
Zdravím,

potřebobal bych poradit. Založil jsem si pracovní skype, všechno mi funguvalo, přihlašoval jsem se na něho hodněkrát a odhlašoval. Ale dneska jsem se chtěl přihlásit a nešlo to…tak jsem zkoušel obnovu hesla a nic…a když jsem si chtěl vyhledat můj profil přes kámoščin skype, tak jsem ani ten svůj profil nenašel…a já na tom skypu mám lidi z práce atd..Zkoušel jsem všechno možné a nic mě už nenapadá, tak vás tady žádám o radu.

Předem díky za rady :)

A jde Ti přihlásit se na webu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.1.15 22:08

@luky25: Treba nainštalovať najnovšiu verziu. Si asi piaty človek s týmto problémom v mojom okolí v poslednej dobe.

Příspěvek upraven 13.01.15 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.1.15 22:09

Ne taky nejde..jako kdyby ten účet vůbec neexistoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.1.15 22:10

V práci máme nejnovější verzi a tam se mi taky nepodařilo přihlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.1.15 22:12

@luky25: Tak to potom netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.1.15 22:13

@luky25 my se museli registrovat přes e-mail, jak jsme nezadali, tak jsme se nepřihlásili.

• Citovat
  • Upravit
6
13.1.15 22:18

Taky jsem se registroval přes e-mail…byl jsem několikrát přihlášen na svém skypu a ted to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák