Nejde synchronizace windows phone a outlook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
15.7.16 08:05

Nejde synchronizace windows phone a outlook

Ahoj lidičky, potřebuji někoho šikovného na radu. Už pěknou řádku měsíců bojuji se svým mobilem a účtem outlook. Nejde mi synchronizace telefonu s účtem - tudíž nemám zálohované kontakty, zprávy, prostě nic, což mě dost štve. Možná to může mít souvislost s tím, že mi nefunguje aktualizace Windows Phone - načte 99% a potom nahlásí chybu. Řešila jsem to s prodejcem, ten mi řekl, že si mám telefon zazálohovat a poslat na reklamaci kamsi na druhou stranu republiky. Fakt bezva, být měsíc bez telefonu. Ale co s těmi kontakty? Mám jich fakt hodně a nechce se mi všechno opisovat a potom vkládat ručně.
Když jsem měla telefon nový, tak mi účet outlook zakládal bývalý švagr, cosi tam nastavil, do účtu se mi natáhly kontakty syna - jak telefonní, tak i skype, ale mé kontakty prostě nejsou nikde. Zkoušela do telefonu nastavit nový účet, založit jiný, ale prostě synchronizace nových účtů také nejde. Vůbec nevím, co s tím. Zlaté tlačítkové telefony, nebo ty, které se daly přetáhnout do počítače přes kabel. Jsem zralá na infarkt, kdybych nedejbože mobil ztratila, nebo se rozbil, tak jsem v háji, protože naprostá většina kontaktů je hodně důležitá :-(.
Zkoušela jsem rady z internetu, ale marně :-(
Nemáte prosím někdo zkušenosti, případně nějakou radu? A nebo, existuje nějaký „servis“ nejlépe v Praze, kde mi pomůžou? Na prodejce se už obracet nechci, protože na jakýkoli dotaz mi bylo odpovězeno, že se mám obrátit na servis a dát do reklamace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
15.7.16 08:42

Pokud jsem to pochopila, správně, tak v telefonu máte primárně synův účet. Takže jako první se podívejte do nastavení který účet je aktivní jako pro přihlášení do telefonu. Pokud váš, tak ok, pokud synův, tak jej odhlaste a přihlaste se na svůj. Další, kam se podívejte je „Lidé“ a v nastavení se podívejte jaký účet máte nastavený a jestli kontakty ukládáte na sim nebo do telefonu. Kontakty ze sim karty se do outlooku nesynchronizují.
Potom doporučuji podívat se v PC na nastavení vašeho účtu online (outlook.cz). A pokud nic nezafunguje, kontaktujte telefonicky český help desk Microsoftu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
16.7.16 14:52

@Heivka
Děkuji moc, zkoušela jsem už úplně všechno a nefunguje nic :-(
Zkusím ten help desk, snad mi poradí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek