Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte. Mám auto bez klímy, dala som si na bočné a zadné okna teraz po novom udelat folie, slnko tak nepáli na telo, ale horko tam je strašne a ani dcerke sa to nelúbi ![]()
prosim Vás kukala som sa na nete na prenosnú klímu, do zapalovača auta. Našla som toto, ale že to nefunguje jak klíma, skôr jak osviežovač vzduchu. Nepoznáte niečo podobné, čo by nám to v aute aspoň trochu ochladilo, teda nejakú klímu?? Je to strašné…
http://www.auto-doplnky.com/…-21005-p3018 díky moc
Taky bych se přikláněla k lepšímu autu s klimatizací. narveš spoustu peněz do hledání řešení na ochlazení auta a stejně pak koupíš nové…
Ona se děla, ale stojí stejně jako levné auto s klimatizací
http://www.dalix.cz/…ll-cube.html
@Šmoulice @nozu jo fakt díky, ja som bola v nouzi a musela si kúpit rychle auto, kúpila ho za 2 500 eur, vrazila doň ja sprostá ešte automechanikom dosť prachov, nebudem sa radšej komentovať… a predala by som ho za kolik asi?? za 1 800 eur a to by som si ešte tleskala
takže správy typu kúp nové auto, to fakt neee. a nejsom milionár…
@zuzka28 píše:
@Šmoulice @nozu jo fakt díky, ja som bola v nouzi a musela si kúpit rychle auto, kúpila ho za 2 500 eur, vrazila doň ja sprostá ešte automechanikom dosť prachov, nebudem sa radšej komentovať… a predala by som ho za kolik asi?? za 1 800 eur a to by som si ešte tleskalatakže správy typu kúp nové auto, to fakt neee. a nejsom milionár…
Za 2500 euro už jsi auto s klimou mít mohla… Stačilo trochu přemýšlet. Teď prostě buď koupit další větrák, nebo tu klimu, kterou už tu někdo zmiňoval, nebo to prostě vydržet…
@Šmoulice napísala som predsa, že sa komentovat nebudem, takže…
viem to velice dobre, nepotrebujem si to tým pádom ešte prečítať. bola som fakt v núdzi, ja bývam na polosamote a nemám partnera, mám malé dieťa a mamka tu so mnou byť vtedy kvoli žičavaniu svojho auta nemohla. pres kámoša automechanika som si snažila kúpit auto od osobáka, ne z autoservisu. lenže všetky, ktoré mi vtedy povedal, tak mi vyfúlol niekto iný
som dúfala, že čosi také za normálnu cenu do auta existuje, žial ne ![]()
Existují i dostavbové sady, ale do auta za pár desítek tisíc se to nevyplatí. Dostavbová sada + práce je cca 50 tis a více.
@Patejl1 no tak to není o čem…ale malá mi v tom aute skuvíňa a normálne rozmýšlam, že si do toho auta kúpim tú klímu. kt. som včera videla pres gugla za nejakých 650 eur. Je sice drahá, ale mám čosi našetrené a zato mi to stojí.
Jsou firmy, které ti do tvého auta klimatizaci dodatečně namontují. Bohužel to není levná záležitost. Co máš za auto? ![]()
@krovak.xixao bývalého švagr je automechanik, my sa kamošíme a práve k nemu sem tam zájdem s autom a povedal mi, že by chcel videt mechanika, který by sa pustil do montovania klímy do auta. vyšlo by ma to možno aj na cca 2500-3000e a mám starú šunku Fábiu…
Dodatečná montáž speciálně do škodovek tak 30-40tis Kč materiál vč. práce.
@Patejl1 to je aj tak moc, ale já napsala maila jedne firme, za kolik eur maji přenosní klímu - do 700 bych snad koupila…hlavne kvuli malé, chudinka ![]()
Chápu, ja už bych auto bez klimatizace nechtěl.
Přitom si říkám, že když jsem byl malý nic takového nebylo a vlastně mi to nevadilo ![]()