Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a odkud měříte? od břicha nebo od koulí?
Jinak teda já radši kratší a širší po jedné mojí zkušenosti s dlouhým, ale hubeným tak, že jsem ho skoro necejtila… a doma mám 19 a šířku přesně do ruky ![]()
@Amber_1977 píše:
Aha, takže eMimino se právě profiluje na fanynky tlustejch a fanynky dlouhejch?
Tak já zakládám odboj a chci hubený a krátký
Ale to si sama sobě lžeš ne?? ![]()
Holky a co fimoza, ja jednoho mela fimozovatyho a taky na kulovy.. i kdyz mozna, ze to bylo tim, jak byl ze mne hotovej-fakt adorace nejvetsi, mozna, ze byl tak nervni, no
@Amber_1977 píše:
Aha, takže eMimino se právě profiluje na fanynky tlustejch a fanynky dlouhejch?
Tak já zakládám odboj a chci hubený a krátký
Já mám ráda takový akorát a hezký na pohled. Z těch přímo slintám.
![]()
Mimochodem jsem exot nebo vadi vicerozenam, kdyz ma chlap tmavy bradavky? ja to zazila u jednoho-blondak
a nemile me to prekvapilo
@Šmoulinka5 píše:
Ale to snad ne, když se budeme držet daného tématu, v tomto případě délky, tak to nehrozí.
Přesně tak, neserte adminy a držte se pěkně tématu
na tvary třeba založit novou diskuzi
![]()
@jizvíková píše:
Mimochodem jsem exot nebo vadi vicerozenam, kdyz ma chlap tmavy bradavky? ja to zazila u jednoho-blondaka nemile me to prekvapilo
Tak já to taky zažila a fuj
A ještě velký bradavky a prsa u chlapa ![]()
@Loki01 píše:
Uz je na svete?
Gratulace!!!
A co porod, vsechno ok?
Ani mi nemluv - to byla taková rychlovka, že jsem řvala bolestí snad ještě při placentě ![]()
@jizvíková píše:
Mimochodem jsem exot nebo vadi vicerozenam, kdyz ma chlap tmavy bradavky? ja to zazila u jednoho-blondaka nemile me to prekvapilo
To jsem snad ještě neviděla. ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Ale to si sama sobě lžeš ne??
Asi jo - po tom druhým porodu, možná radši rovnou ženský ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Tak já to taky zažila a fuj![]()
![]()
![]()
![]()
A ještě velký bradavky a prsa u chlapa
tohle byl peknej mladej vysportovanej kluk a najednou pod trickem tmavy bradavky, cumela jsem jak puk
@anoli30 píše:
Já mám ráda takový akorát a hezký na pohled. Z těch přímo slintám.![]()
![]()
Pro mě je hezkej na pohled, když je měkej. To je takový mazlík úžasný, no jo, ale když se s ním chci mazlit, tak už se mi nelíbí.. Paličák co si staví hlavu
![]()
@Gina108 píše:
Přesně tak, neserte adminy a držte se pěkně tématuna tvary třeba založit novou diskuzi
![]()
![]()
A informačně hodnotnou, abychom zvyšovaly informační hodnotu eMimina.. Ťakže valte informace ![]()