Nejdelší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
21.1.13 20:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 20:12

Holky a odkud měříte? od břicha nebo od koulí? :mrgreen: Jinak teda já radši kratší a širší po jedné mojí zkušenosti s dlouhým, ale hubeným tak, že jsem ho skoro necejtila… a doma mám 19 a šířku přesně do ruky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12505
@Amber_1977 píše:
Aha, takže eMimino se právě profiluje na fanynky tlustejch a fanynky dlouhejch? 8o
Tak já zakládám odboj a chci hubený a krátký :pankac:

Ale to si sama sobě lžeš ne?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

Holky a co fimoza, ja jednoho mela fimozovatyho a taky na kulovy.. i kdyz mozna, ze to bylo tim, jak byl ze mne hotovej-fakt adorace nejvetsi, mozna, ze byl tak nervni, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
@Amber_1977 píše:
Aha, takže eMimino se právě profiluje na fanynky tlustejch a fanynky dlouhejch? 8o
Tak já zakládám odboj a chci hubený a krátký :pankac:

Já mám ráda takový akorát a hezký na pohled. Z těch přímo slintám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.1.13 20:14

Mimochodem jsem exot nebo vadi vicerozenam, kdyz ma chlap tmavy bradavky? ja to zazila u jednoho-blondak 8o a nemile me to prekvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.1.13 20:15
@Šmoulinka5 píše:
Ale to snad ne, když se budeme držet daného tématu, v tomto případě délky, tak to nehrozí. :mrgreen:

Přesně tak, neserte adminy a držte se pěkně tématu :cert: na tvary třeba založit novou diskuzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.1.13 20:15
@jizvíková píše:
Mimochodem jsem exot nebo vadi vicerozenam, kdyz ma chlap tmavy bradavky? ja to zazila u jednoho-blondak 8o a nemile me to prekvapilo

Tak já to taky zažila a fuj :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: A ještě velký bradavky a prsa u chlapa :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.1.13 20:16
@Loki01 píše:
Uz je na svete?
Gratulace!!!
A co porod, vsechno ok?

Ani mi nemluv - to byla taková rychlovka, že jsem řvala bolestí snad ještě při placentě :zed:

• Citovat
  • Upravit
23864
21.1.13 20:16
@jizvíková píše:

To jsem snad ještě neviděla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.1.13 20:17
@sunnyho.motylek píše:
Ale to si sama sobě lžeš ne?? :mrgreen:

Asi jo - po tom druhým porodu, možná radši rovnou ženský :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14046
@sunnyho.motylek píše:
Tak já to taky zažila a fuj :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: A ještě velký bradavky a prsa u chlapa :poblion:

tohle byl peknej mladej vysportovanej kluk a najednou pod trickem tmavy bradavky, cumela jsem jak puk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
@anoli30 píše:
Já mám ráda takový akorát a hezký na pohled. Z těch přímo slintám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pro mě je hezkej na pohled, když je měkej. To je takový mazlík úžasný, no jo, ale když se s ním chci mazlit, tak už se mi nelíbí.. Paličák co si staví hlavu :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

@IvkaH Barney Stinson je nejlepsi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.1.13 20:18
@Gina108 píše:
Přesně tak, neserte adminy a držte se pěkně tématu :cert: na tvary třeba založit novou diskuzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A informačně hodnotnou, abychom zvyšovaly informační hodnotu eMimina.. Ťakže valte informace :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová