Nejdelší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
21.1.13 21:54
@Heineken píše:
To určitě není nic těžkýho. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, nevím, abych na to nemusela mít Vyšší dívčí školu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 21:55
@Heineken píše:
Co to je? 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Popros o vysvětlení kamaráda googla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
21.1.13 21:55

@sunnyho.motylek Já zaboha nemůžu zjistit, jak ty smajlíky použít. Když dám citovat, tak to nejde zkopírovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.1.13 21:58
@Anonymní píše:
Nemam s diskusi o polykání vůbec nic společného :nevim: mě zajímá jen tohle abych věděla jestli je na tom nějaká uživatelka tady podobně at se nemusím bát až na to vlítnem :jazyk:

jejda jajda jejda to jsem tomu dala co, ja tak překlikávám, že jsem si neuvědomila, že se to tu nehodí. Víš chtěla jsem jen napsat, že jsem jukla na jiné diskuse a tam se ty ženské tak hádaji, že kdyby spíše myslely na sex jako my tak by nebyly tak zahořklé. Víš a je tady ještě jedna diskuse a ta je o polykání :mrgreen: Bobišku nechtěla jsem se tě nijak dotknout budiš mi odpuštěno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
21.1.13 22:02
@Heineken píše:
Mně se ten smajlík taky líbí, dal bych se ukecat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To věřím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.1.13 22:03

Holky opět jte mě nezklamaly, zasmála jsem se jak dlouho ne :D no a k těm penisům-podle mě nejlepší střední. Měla jsem ale i obra-chodila jsem s ním pár měsíců, ze začátku jsem dost trpěla, chlapec měl sakra výdrž :D ale pak sem se asi nák roztáhla či co :think: protože pak už to bylo docela ok-ale nesměl moc přirážet..no pak jsem se jednou sešla s kamarádem a tak nějak se stalo že se mi dostala ruka k němu do kalhot :mrgreen: sama nevím jak :D -to co mě tam čekalo byl šok, ruka šla honem ven a výmluva se ze mě vyhrnula taky dost rychle, takový hovadp jak na dýlku i šířku jsem nezažila 8o no a taky opačnej extrém, strašně jsem se zamilovala do krásnýho kluka, namakanej sportovec, srandista a když se slíknul srandista byl ze mě :lol: kde nic tu nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 22:04

gsimča

V pohodě jedna slečna/paní se mě tady totiž ptala jestli jsem nezaložila tu diskusi taky a to já fakt ne s polykáním problémy nemam :twisted: :oops: ikdyž s tím „novám“ penisem to bude s „kouřením“ docela zajímavé asik… :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12505
21.1.13 22:08

@xantipi jakto???Mě to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 22:08

Zdravím všechny.
mám ted nově taky přítele obra a když jsme spolu o víkendu spali tak jsem chvilku měla pocit jakoby mi něco „protrhl“ :oops: (panna nejsem :mrgreen: ) trošku to zabolelo ale pak už dobre..a pak mě bolelo trochu břicho..myslíte, že mi mohl nějakublížit??

• Citovat
  • Upravit
12505
21.1.13 22:10
@Heineken píše:
Co to je? 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty to neznáš??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.1.13 22:10
@Anonymní píše:
Nemam s diskusi o polykání vůbec nic společného :nevim: mě zajímá jen tohle abych věděla jestli je na tom nějaká uživatelka tady podobně at se nemusím bát až na to vlítnem :jazyk:

Promin jsem se se zeptala :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.1.13 22:11

Stejně pokud má chlap velký penis, tak ho do nás přece nedává celýho teda u mě to tak není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
21.1.13 22:11
@Anonymní píše:
V pohodě jedna slečna/paní se mě tady totiž ptala jestli jsem nezaložila tu diskusi taky a to já fakt ne s polykáním problémy nemam :twisted: :oops: ikdyž s tím „novám“ penisem to bude s „kouřením“ docela zajímavé asik… :oops: :nevim:

Děkuji :P neboj to dáš já byla taky v šoku a dneska mám super sex i ten orální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.1.13 22:12

@sunnyho.motylek :D ještě toho trochu:D bych to v sobě měla jak požární hadici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 22:13
@sunnyho.motylek píše:
Ty to neznáš??? :mrgreen:

Možná by si to mohla vysvětlit, jak to teda je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová