Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dituleska píše:
@Šmoulinka5 spíš bude prskat
To si myslím, taky by se mi nelíbilo, kdyby mě nekdo zakous, prskala bych taky.
![]()
@Šmoulinka5 představa jak kolibřík prská a mává křidýlkama mě přivedla k dábelskému nápadu ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Jééé já nevím jak![]()
![]()
![]()
Dáš si ptáka ohniváka do pusy a cumláš ho dokud z něj není ohnivák, ale plivající mrtvej ohnivák
Jen bacha na ptáka ohníváka
http://bestpage.cz/…ci%20oci.gif
Tak sem se pobavila, zkušenost s tak velkým nemám a díky bohu, tam musí být problém i s ochranou, ne? kámoš je trochu vybavenější a nesedí mu kondomy, tak nevím, s 26 cm to musí být extrém… jinak většina mých byla 16-20 cm a vyhovuje ![]()
@dituleska píše:
@Šmoulinka5 představa jak kolibřík prská a mává křidýlkama mě přivedla k dábelskému nápadu
Tak ďábelský nápad mě samozřejmě zajímá, sem s ním. ![]()
@janica252 píše:
Tak sem se pobavila, zkušenost s tak velkým nemám a díky bohu, tam musí být problém i s ochranou, ne? kámoš je trochu vybavenější a nesedí mu kondomy, tak nevím, s 26 cm to musí být extrém… jinak většina mých byla 16-20 cm a vyhovuje
Kondomy se prodábají i ve velikosti XXL, tak to by snad mohlo být O. K. ![]()
@Šmoulinka5 nj, ale to ho musí mít ten chlap… i když jsem jednu dobu v kabelce kondomy měla, nebyly velikosti XXL ![]()
@janica252 úplně si živě dokážu představit jak dva nadržení na sebe chtějí skočit a pak zjistí že kondom je příliš malý
no to asi naštve ![]()
@Šmoulinka5 no pokoušet ten nápad nebudu páč bych pak taky mohla bejt bezzubá-ale jak řiká chlap-to by bylo při orálu nejlepší ![]()
@dituleska no právě ten kámoš říkal, že nějaké značky prostě jsou moc malé a nejde to… a že se mu to i stalo, jiný neměli…
Šmoulinka5 píše:
Popros o vysvětlení kamaráda googla.![]()
![]()
Já bych si to radši nechal vysvětlit od někoho jinýho.
![]()
@Šmoulinka5 píše:
Kondomy se prodábají i ve velikosti XXL, tak to by snad mohlo být O. K.
fakt
já na ně ještě nenarazila, max. průměr jsem objevila 57 mm, to je málo a 4 dítě fakt nechci
![]()
sunnyho.motylek píše:
Ty to neznáš???
V poslední době to znám spíš jen z doslechu.
![]()