Nejdelší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11514
21.1.13 22:48
@Šmoulinka5 no pokoušet ten nápad nebudu páč bych pak taky mohla bejt bezzubá-ale jak řiká chlap-to by bylo při orálu nejlepší :D

Tak to já jsem zase slyšela, že kouření je zdravé na zuby… :pankac: :pankac: :pankac: Prej pokud mi ho nevykouříš, tak Ti je vymlátím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 22:52
@janica252 píše:
@Šmoulinka5 nj, ale to ho musí mít ten chlap… i když jsem jednu dobu v kabelce kondomy měla, nebyly velikosti XXL :D

Tak řekla bych, že chlap, který o sobě ví, že je tak obdařený, tak by u sebe ten větší kondom měl mít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 22:53
@Heineken píše:
Já bych si to radši nechal vysvětlit od někoho jinýho. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Od koho by sis to nechal vysvětlit? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 22:54
@ivana-domca píše:
fakt 8-o já na ně ještě nenarazila, max. průměr jsem objevila 57 mm, to je málo a 4 dítě fakt nechci :cert: :cert:

Zkusila bych spíše sex shop, myslím, že v normálním obchodě by se sháněli těžko, ale rozměr teda nevím. :think:
Kouknout na stránkách Durexu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.1.13 22:58
@Šmoulinka5 píše:
Zkusila bych spíše sex shop, myslím, že v normálním obchodě by se sháněli těžko, ale rozměr teda nevím. :think:
Kouknout na stránkách Durexu. :nevim:

mám 5 měsíců na průzkum trhu, tak do té doby snad něco vysmoulim :think: už se vidím jak lezu s kočárkem a s břichem do sexshopu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 23:12
@ivana-domca píše:
mám 5 měsíců na průzkum trhu, tak do té doby snad něco vysmoulim :think: už se vidím jak lezu s kočárkem a s břichem do sexshopu :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je ještě dost času na to něco vymyslet, s kočárkem a břichem se jít ptát do sex shopu na kondomy, by asi bylo dost hustý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
21.1.13 23:26
Šmoulinka5 píše:
Od koho by sis to nechal vysvětlit? :oops:

Jo, to víš, já to napíšu a bude poprask na miminu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
21.1.13 23:31
ivana-domca píše:
mám 5 měsíců na průzkum trhu, tak do té doby snad něco vysmoulim :think: už se vidím jak lezu s kočárkem a s břichem do sexshopu :mrgreen: :mrgreen:

Tak prej největší kondom na trhu MY.SIZE 69
Pak už se dělají jen igelitový tašky.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 23:37
@Heineken píše:
Jo, to víš, já to napíšu a bude poprask na miminu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to snad ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.1.13 23:47
@Heineken píše:
Tak prej největší kondom na trhu MY.SIZE 69
Pak už se dělají jen igelitový tašky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tady se někdo vyzná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
22.1.13 00:10
Šmoulinka5 píše:
Tady se někdo vyzná. :palec:

Já je normálně používám, o tom kolibříkovi jsem včera jen kecal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
22.1.13 00:17
@Heineken píše:
Já je normálně používám, o tom kolibříkovi jsem včera jen kecal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem tušila, že si tady s náma jen hraješ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
22.1.13 00:36

Achuj :mavam:..jak pisou holky zalezi co pro tebe znamena velky.Muj milovany muzik ma nejakejch 23cm a reknu ti ze je to velky na me 8o…a ze zadu to docela boli..takze opatrne ale zase muzeme delat ruzne polohy co by s malym kasparkem nesli delat ;) a hlave dost zalezi na partnerovi kdyz si te umi pripravit tak kolikrat to je velice prijemne a vzrusujici…popravde bych uz za mensiho nevymenila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.1.13 07:03
@Wennulka píše:
@1simona1 Opet se setkavame.Snad osud :lol:

snad jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.1.13 07:03
@Šmoulinka5 píše:
Tak už jsem tady. :mavam:
:mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová