Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
Já je normálně používám, o tom kolibříkovi jsem včera jen kecal.![]()
![]()
Já jsem si to hned myslela, a používáš Ty největší kondomy, nebo tu igelitovou tašku?
![]()
@1simona1 píše:![]()
![]()
![]()
Diskuse o šířce se nějak zbrzdila, tak budeme řešit délku, ta je určitě taky zajímavá.
![]()
@Šmoulinka5 píše:
Diskuse o šířce se nějak zbrzdila, tak budeme řešit délku, ta je určitě taky zajímavá.![]()
![]()
Já než našla kam se chci napřed podívám,
pak jsme zjistila že plodná téma stojí na místě tak jsem šla dál a ono se krafá tady ![]()
No pěkně se tu ta diskuze rozjela
. Nakonec jsou tu jen dvě dámy co mají raději menší stvoření než větší. Holky hrdě se hlásím k vám ![]()
cherubínek píše:
No pěkně se tu ta diskuze rozjela. Nakonec jsou tu jen dvě dámy co mají raději menší stvoření než větší. Holky hrdě se hlásím k vám
Miluju dámy, co mají raději menší stvoření.
![]()
Šmoulinka5 píše:
Já jsem si to hned myslela, a používáš Ty největší kondomy, nebo tu igelitovou tašku?![]()
![]()
Většinou mi stačí ty největší kondomy, ale když to se mnou holka opravdu umí, tak je to malý a musím použít igelitovou tašku.
![]()
stydlivkaaa ![]()
Já když koukám tady na ty rozměry, tak fakt žasnu
. Můj muž má 19 cm a už si stěžuji, že je to moc
. Některé polohy mi fakt dávají zabrat. Že bych byla krátká?
![]()
@Heineken píše:
Tak prej největší kondom na trhu MY.SIZE 69
Pak už se dělají jen igelitový tašky.![]()
![]()
no a problém vyřešen
![]()
To by mělo stačit, tak igelitka snad nebude potřeba
![]()
Za chvíli budu pro toho mého chlapa všechno kupovat v nadmernych velikostech
![]()
@Anonymní píše:![]()
![]()
stydlivkaaa
Já když koukám tady na ty rozměry, tak fakt žasnu. Můj muž má 19 cm a už si stěžuji, že je to moc
![]()
. Některé polohy mi fakt dávají zabrat. Že bych byla krátká?
![]()
![]()
![]()
Houby, už to tu padlo.. Kdysi jsem měla přítele s dýlkou 24 cm a šířkou 6 cm a mám pocit, že při prvním sexu došlo k druhý defloraci
Chvíli jsem si zvykala a byly polohy, který jsem prostě nedávala.
Pak jsme se rozešli a najednou jsem měla opačný problém - kluk s dvanácticenťákovým průměrem byl prostě malej
Ale i to se po čase srovnalo - takže - ženská si zvykne na všechno
![]()
@1simona1 píše:
Já než našla kam se chci napřed podívám,pak jsme zjistila že plodná téma stojí na místě tak jsem šla dál a ono se krafá tady
Přesně tak, najednou všichni přešli od šířky k délce.
![]()
@Heineken píše:
Většinou mi stačí ty největší kondomy, ale když to se mnou holka opravdu umí, tak je to malý a musím použít igelitovou tašku.![]()
![]()
Tak to teda musí být pořádnej fičák, hlavně aby byla aspoň igelitka dostačující.
![]()
Vy ste se tady rozjely a rozjel
Kdo včera tvaroval a přeměřoval???
![]()
Šmoulinka5 píše:
Tak to teda musí být pořádnej fičák, hlavně aby byla aspoň igelitka dostačující.![]()
![]()
Přinejhorším se ještě prodávají igelitové pytle na odpadky, je to výhodné, pokud má holka alergii na latex.
![]()
A to je pak skutečně fičák.
![]()
sunnyho.motylek píše:
Vy ste se tady rozjely a rozjel![]()
![]()
Kdo včera tvaroval a přeměřoval???
![]()
![]()
![]()
Od té doby co se tady podle mír píše spíše o sloních chobotech, už radši nic neměřím, nechci docházet k psychoušovi kvůli úzkostným stavům.
![]()
![]()